| Author |
Topic  |
|
gpet80
Starting Member
74 Posts |
Posted - 17 December 2007 : 12:31:05
|
|
Θα ηθελα να ρωτησω ποια θεωρουνται γενικα αξιοπιστα θερμαντικα σωματα οσον αφορα στην κατηγορια των φθηνων (ή και τουρκικων) σωματων.Τα Carrier ας πουμε θεωρουνται αξιοπιστα για την τιμη τους?Korado,Radia κλπ?
|
|
|
gregori
Moderator

Greece
4393 Posts |
Posted - 17 December 2007 : 12:47:36
|
Φίλε δεν ξέρω και πολλά αλλά να σου πω λίγα απο αυτά που έχω δει.... Φτηνές πετσετοκρεμάστρεα που έβαλα πρόσφατα Τουρκικες ξεφλουδίζει το χρώμα σε αρκετές από αυτές.... Τα φτηνά σώματα μετά από μερικά χρόνια το χρώμα του από λευκό γίνετε απαίσιο κίτρινο τσιγαρομπιρμπιλοτό.....η λαμαρίνα είναι 0.8 και τα καπάκια βροντοκοπάνε.... Αν έχεις τα περιθώρια κοίτα τα delongi που είναι αξιοπρεπή και μεσαία τιμής. www.udravlikos.gr |
 |
|
|
gpet80
Starting Member
74 Posts |
Posted - 17 December 2007 : 13:21:50
|
Σε ευχαριστω φιλε gregori για την απαντηση σου.Αν εχει και καποιος αλλος εμπειρια και αποψη επι του θεματος και των εταιριων θα το εκτιμουσα. |
 |
|
|
peris
Administrator ε.α.

Greece
3824 Posts |
Posted - 17 December 2007 : 13:38:16
|
υπάρχουν πάντως πάρα πολλά Τούρκικα προΙνόντα, άλλα original τούρκογλου και άλλα απλά made in Turkey... Έχει διαφορά όσον αφορά τις προδιαγραφές. Ψάχνοντας βρίσκεις και καλύτερα από αυτά που περιγράφει ο Γρηγόρης, τα οποία ουδείς αμφισβητεί την ύπαρξή τους. Περικλής Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος... |
 |
|
|
gpet80
Starting Member
74 Posts |
Posted - 17 December 2007 : 14:12:16
|
| Πιο συγκεκριμενα εχεις εμπειρια καλη ή οδυνηρη απο καποια απο αυτα που αναφερεις?Για παραδειγμα πολλα απο τα sanica τρυπανε μετα απο βραχυχρονια μολις χρηση. |
 |
|
|
King
Junior Member

Greece
422 Posts |
Posted - 17 December 2007 : 18:37:11
|
Μου εχουν φερει και εχω κουμπωσει Panelli, tornado, korrado και αλλη μια μαρκα που δεν θυμαμαι.. Απο το βαρος μονο φαινεται τι παιζει απο λαμαρινα και επισης σε καποια κλεβουν λιγα εκ απο το κατω μερος του μαιανδρου.. Κλασσικο φαινομενο το κιτρινισμα μετα απο λιγο καιρο και μια φορα ειδα και ξεφλουδισμα στο κατω μερος (οχι απο οξειδωση). Τρυπημα βεβαια δεν εχω δει ακομα αλλα δεν εχει περασει πανω απο 5τια απο τοτε που μου τυχανε τα πρωτα "μυστηρια" σωματα.. Συμφωνω απολυτα για τα Delonghi πολυ τιμια αγορα και σωστο ποιοτικα σωμα.. Προσωπικα παντα αυτα προτεινω για μεσες λυσεις.. Απο κει και μετα για κορυφες Vogel & Noot, Dia Norm warme κλπ.. Κατι φημες πηρε το αυτι μου πλεον οτι τα σωματα της Βιοσωλ παραγονται στην Τουρκια. Αληθευει?? |
 |
|
|
miltos
Moderator

Greece
3131 Posts |
Posted - 17 December 2007 : 19:03:41
|
Για τα europanel prime δε νομίζω να είναι τούρκικα. Τώρα τα elegant είναι αρκετά φθηνότερα από τα prime. Αυτά πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι τούρκικα. Δε θα παραξενευόμουν από κάτι τέτοιο. Χωρίς να έχω κάποιο στοιχείο βέβαια. Μην παραπλανώ άδικα ____________________ Μ' αρέσουν οι παρατηρήσεις... Διορθώνομαι! |
Edited by - miltos on 17 December 2007 22:05:49 |
 |
|
|
miltos
Moderator

Greece
3131 Posts |
Posted - 17 December 2007 : 22:17:20
|
Για τα Carrier προβληματίζομαι και γω. Τα έχει αξιολογήσει κανείς; Επίσης ξέρω κάτι σώματα FIX. Στο φυλλάδιο αναφέρεται η έκφραση "Γερμανικά ποιότητα" κάτι που σημαίνει ότι κατά 95% δεν είναι φτιαγμένα στη Γερμανία (θα έγραφε ότι κατασκευάζονται στη Γερμανία). Δίνουν όμως 10 χρόνια εγγύηση. Τα σώματα αυτά διατίθενται σε 6 διαφορετικά ύψη. ____________________ Μ' αρέσουν οι παρατηρήσεις... Διορθώνομαι! |
Edited by - miltos on 17 December 2007 22:33:00 |
 |
|
|
King
Junior Member

Greece
422 Posts |
Posted - 18 December 2007 : 00:51:49
|
Χμμ με ρωταγανε σημερα για FIX που τα εδινε το Lerroy Merlin στην ιδια τιμη με τα Delonghi που ηταν να φερω εγω.. Εκει τους ειπανε οτι ειναι Γερμανικα.. Ομως δεν αναγραφεται πουθενα η χωρα παραγωγης... Δεν κοβω και το κεφαλι μου βεβαια αλλα δεν γεμιζουν το ματι κ πολυ.. Και τα Tornado γραφουν στην συσκευασια Heizkorper αλλα μονο Deutsch δεν ειναι... Η εγγυηση απο μονη της δεν λεει κατι. Δυσκολο να σκασει σωμα στην 10τια εκτος και αν η ηλεκτρολυση και τα αλατα κανουν παρτυ.. Μπορει ομως να κανει τσαφ η βαφη ειτε να κιτρινισει.. Δυστηχως εχουν ξεφτιλιστει πολλα υλικα και μαρκες (εδω ολοκληρη Grohe χαλασε την ποιοτητα στα "φτηνα" μοντελα της..). Το καλο πλεον λιγοι το πληρωνουν και ετσι κανουν παρτυ τα φτηνιαρικα..
|
 |
|
|
peris
Administrator ε.α.

Greece
3824 Posts |
Posted - 18 December 2007 : 09:03:46
|
quote: Originally posted by miltos Για τα europanel prime δε νομίζω να είναι τούρκικα. Τώρα τα elegant είναι αρκετά φθηνότερα από τα prime. Αυτά πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι τούρκικα. Δε θα παραξενευόμουν από κάτι τέτοιο. Χωρίς να έχω κάποιο στοιχείο βέβαια. Μην παραπλανώ άδικα
Τα europanel είναι Ελληνικά. (Βόλος νομίζω). Τα elegant είναι Τσέχικα, όπως μου έχουν πει από την εταιρεία. Να ρωτήσω και γω κάτι? Τα buderus πού φτιάχνονται?? Για μένα δεν παίζει ρόλο τόσο πολύ το κράτος κατασκευής, όσο οι τηρούμενες προδιαγραφές. Στο φινάλε και στην Γερμανία να κατασκευάζονταν όλα, Τούρκοι εργάτες θα τα κολλούσαν. Παραπάνω είπε κάτι σωστό ο king, για το βάρος (παίζει ΠΑΡΑ πολύ), για τον κομμένο μαίανδρο από πάνω και κάτω, για τις διαστάσεις αυτού (γύρισμα ανά 2cm σχεδόν είναι ΠΟΛΥ φθηνότερο από γύρισμα στο 1cm), το χρώμα του, τη γεύση του από το πόσο παχύ είναι... Εξαρτάται λοιπόν από το ποιός είναι ο εργοδότης. Στην Τουρκία φτιάχνονται ΠΑΡΑ πολλά πράγματα (μη σας πώ ότι αρκετοί από μας οδηγούμε Ιταλικό, Γερμανικό, Κορεάτικο, Γαλλικό και Γιαπωνέζικο αυτοκίνητο Τούρκογλου...) και εκεί να είστε σίγουροι ότι δεν είναι απλά΄δύο λαμαρίνες διαμορφωένες στραντζαρισμένες κολλημένες και βαμένες... Περικλής Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος... |
Edited by - peris on 18 December 2007 09:05:25 |
 |
|
|
gpet80
Starting Member
74 Posts |
Posted - 18 December 2007 : 09:18:59
|
Εγω τα carrier τα θεωρω αρκετα αξιοπιστα σωματα μη σας πω και πολυ καλα για την κατηγορια αυτη με σωστο βαρος και υψος μαιανδρου.Τωρα οσον αφορα τα FIX λεγεται οτι κατασκευαζονται στο εργοστασιο DD Heating στη Δρεσδη που φτιαχνονται τα Dianorm,Radson kai Demrad. Για τα Korado εχει κανεις ιδιαιτερη εμπειρια? |
Edited by - gpet80 on 18 December 2007 09:20:27 |
 |
|
|
miltos
Moderator

Greece
3131 Posts |
Posted - 18 December 2007 : 12:35:42
|
King, τα "δικά μου" Fix είναι αρκετά φθηνά. Δεν ξέρω πόσο κάνουν τα Delonghi αλλά λογικά τα Fix είναι αισθητά φθηνότερα (με περσινές τιμές τουλάχιστον). ____________________ Μ' αρέσουν οι παρατηρήσεις... Διορθώνομαι! |
 |
|
|
and
Junior Member

Greece
311 Posts |
Posted - 18 December 2007 : 12:52:45
|
| Εχει κανείς άποψη για τα superia (κατασκευάζονται στο βέλγιο νομίζω) |
 |
|
|
deeper ground
Moderator

Uganda
737 Posts |
Posted - 18 December 2007 : 16:39:09
|
Τα Superia είναι πολύ καλά και τίμια πρόταση.Κοίταξε τα,δεν θα σε απογοητεύσουν... Όσο για το θέμα "Γερμανική Τεχνολογία" που αναγράφεται πάνω σε διάφορα προιόντα,μπορεί να σημαίνει ότι η κόληση που χρησιμοποιήθηκε,καθώς και το πιστόλι βαφής με το οποίο βάφτηκαν είναι όντως Γερμανικά    Silence is not gold.Sometimes,it's just yellow. |
 |
|
|
n/a
deleted
23 Posts |
Posted - 22 December 2007 : 14:51:34
|
γεια σας, έχετε άποψη για τα bauger , panelli και τα Veha; Από τα τρια ποιο θα προτείνατε; |
 |
|
|
gpet80
Starting Member
74 Posts |
Posted - 05 January 2008 : 10:14:28
|
| Ποιος αντιπροσωπευει τα Korado στην ελλάδα? |
 |
|
|
gianniat
Starting Member
Greece
92 Posts |
Posted - 05 January 2008 : 12:47:03
|
Τα FIX, εγω τα εβαλα στο σπιτι μου. Καλα δειχνουν, αν και στη διαρκεια του χρονου θα φανουν. Ειναι φιλος ο εισαγωγεας και μου λεει παρ τα και μη φοβασαι. Και τα πηρα. Παντως, φτηνο σωμα ειναι. Φτηνοτερο απο τα Delonghi Γιάννης, Μηχανολόγος Μηχ/κος |
 |
|
|
gpet80
Starting Member
74 Posts |
Posted - 29 February 2008 : 19:17:53
|
| Εχει κανείς άποψη για τα Kermi?και κατα δευτερον για τα stibetherm? |
 |
|
|
gregori
Moderator

Greece
4393 Posts |
Posted - 29 February 2008 : 20:17:59
|
Τα Kermi είναι πολύ καλά σώματα...αλλά δεν είναι φτηνά.
www.udravlikos.gr |
 |
|
|
makisx
New Member

Greece
205 Posts |
Posted - 29 February 2008 : 21:51:44
|
thermic βελγίου ρε παιδιά. thermic . πρωτα!
mechanical engineer |
 |
|
|
gpet80
Starting Member
74 Posts |
Posted - 04 March 2008 : 10:04:20
|
| Τα stibetherm τα χει δουλεψει κανεις απο εδω μεσα?ειναι αξιοπιστα? |
 |
|
|
mecha1
Starting Member
38 Posts |
Posted - 06 March 2008 : 08:37:29
|
Τα korado τα έχω δουλέψει. Τα φέρνει η ΟΙΚΟΘΕΡΜ που είναι σοβαρή εταιρία.
Ποιοτικά είναι καλό και αντίστοιχο της τιμής του. Καλό για μέσες λύσεις
mecha1 |
 |
|
|
King
Junior Member

Greece
422 Posts |
Posted - 07 March 2008 : 02:04:06
|
Για να μην ανοιγω τοπικ θα το πω εδω..
Κατι που δεν συμπαθω και εξαπλωνεται τωρα τελευταια και σε ακριβα σωματα ειναι η απουσια 4 στριφωνιων στα στηριγματα τους... Ενω τα στηριγματα εχουν 4 τρυπες συνηθως 2 στριφωνια σου δινει... Θα μου πεις οτι το βαρος το κρατανε τα πανω στριφωνια αλλα γιατι να μην εχω 4 και για τυχον παλατζαρισμα του στηριγματος απο οποιοδηποτε λογο μετα απο καιρο ειτε για καποιος τρανταξε το σωμα και πηραν τα στηριγματα??? Ακομα και βαρος κρατανε. Φυσικα εχω στριφωνια και βαζω 4δα αλλα απο 2 στριφωνια θα γλυτωσουν ρε γμτ??? Κατι buderus προχτες που περασαμε το ιδιο σκηνικο...
|
 |
|
|
peris
Administrator ε.α.

Greece
3824 Posts |
Posted - 07 March 2008 : 08:42:36
|
και σε κάποια άλλα, από 13άρια τα έκαναν 10άρια( τα στριφώνια).
Περικλής Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος... |
 |
|
|
pateras
Starting Member
Greece
10 Posts |
Posted - 22 September 2008 : 17:14:31
|
quote: Originally posted by peris
και σε κάποια άλλα, από 13άρια τα έκαναν 10άρια( τα στριφώνια).
Περικλής Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...
Ακομη μεγαλυτερη οικονομια...   Το θεμα ειναι πως, αντε βαζεις δικο σου 13αρι στριφωνι, ελα που θα πρεπει να ανοιχεις και τις τρυπες στα στηριγματα περισοτερο... :/
Τελοσπαντων... Εδω και χρονια δουλευω Delonghi και RADEL(τα οποια γραφουν πανω "by Delonghi", αλλα νομιζω ειναι καλυτερα απο τα απλα + οτι ειναι και βαρυτερα)... Ενας καινουργιος αντιπρωσοπος με εχει πρηξει με τα F.E.R.; Ποια η γνωμη σας για αυτα? Τα εχει δουλεψει κανενας σας? |
 |
|
|
gregori
Moderator

Greece
4393 Posts |
Posted - 22 September 2008 : 21:18:35
|
Θα αποφύγω αυτή την φορά να αναφέρω το όνομα γνωστής εταιρίας σχετικά επώνυμης όπου τα σώματά τους από καλά σώματα τον τελευταίο χρόνο έγιναν ίσως τα χειρώτερα στην αγορά...Μαθαίνω ότι οι επιστροφές είναι πλέων στην ημερήσια διάταξη...Η λάμες από πίσω που πιάνει το στήρηγμα είναι ή ψευτοπριτσινομένες η καθόλου πρετσινομένες οι αποστάσεις των λαμών είναι άλλα ντάλων και κυκλοφορεί στην πίατσα ότι αυτό παρουσιάστικε από την στιγμή που μεταφέρθηκε η παραγωγή στην Τουρκία... Φαίνεται οι Τούρκοι μπορεί να έχουν καλούς hacker αλλά απο σώματα δεν είναι ούτε για τα μπάζα....
Για να είμαι σωστός αναφέρω ότι ο Ελληνας αντιπρόσωπος αντικαταστατεί τα προβληματικά σώματα με άλλα ακόμα πιο επώνυμης εταιρίας πιο ακριβά με τα ίδια χρήματα... Αλλά αφού ρε παιδιά ξέρετε ότι η παρτίδα είναι ελαττωματική γιατί τα αφήνετε να κυκλοφορούν να χαλάτε το όνομά σας στην αγορά και να παιδεύετε τους υδραυλικούς?
www.udravlikos.gr |
Edited by - gregori on 22 September 2008 21:26:42 |
 |
|
|
moustakias
New Member

Greece
116 Posts |
Posted - 22 September 2008 : 22:31:23
|
’ει σιχτίρ χαϊβάνια, μπουνταλάδες.
Είναι και αυτά τα σώματα, άστα να πάνε(λ)!!! Έχει πήξει η αγορά και δεν μπορώ να καταλάβω, πως δε γράφουν τη χώρα κατασκευής. Δεν είναι υποχρεωμένοι να τη γράφουν? Τα fix τα έχω βάλει κι εγώ. Από τα φτηνότερα της αγοράς και μου φαίνονται μιά χαρά. Τα thermic πάλι είναι λίγο ακριβότερα και καλούτσικα επίσης. Στα ίδια επίπεδα πρέπει να είναι και τα βιοσόλ elegant. Από τα βιοσόλ, μου τη σπάει το μοντέλο που έχει τις ίδιες αποστάσεις με τα κλασικά, για να τα αλλάζεις χωρίς μετατροπές υποτίθεται. Και λέω υποτίθεται γιατί η απόσταση των παροχών από τον τοίχο είναι άλλα αντ' άλλων. Αν τα κρεμάσεις στους διακόπτες του κλασικού αφήνουν 10 πόντους από τον τοίχο. Και το χειρότερο, το λαμάκι που είναι κολλημένο από πίσω για να το κρεμάσεις, δέν έχει κενό για να πηγαίνει το σώμα λίγο δεξιά αρριστερά...
ΟΦΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ Είμαι ελεύθερος, να κάνω ό,τι θέλουν... |
 |
|
|
King
Junior Member

Greece
422 Posts |
Posted - 23 September 2008 : 01:28:50
|
Το θεμα πανελ με κλασσικο ειναι μεγαλη ιστορια...
Η Βιοσωλ καποτε τα δινε με σταθερο στηριγμα πανω και απο κατω 2 πλαστικα που επεζες με το μεσα εξω 2-3εκ.. Πλεον αυτα που παιρνω εχουν σωστα τις αποστασεις για τους διακοπτες πανω κατω αλλα η λαμα ειναι η κλασσικη οποτε μπλεκεις πλεον με εκεντρα far για να φτιαξεις τις αποστασεις... Μεγαλος μπελας και συνηθως τρωγεσαι γιατι παιρνεις 50Ε για να κρεμασεις ενα σωμα... |
 |
|
|
moustakias
New Member

Greece
116 Posts |
Posted - 23 September 2008 : 20:43:49
|
Συμφωνώ. Και αφού είσαι υποχρεωμένος να βάζεις έκκεντρα, γιατί να μη βάλεις ένα κοινό πάνελ, να σου έρθει και φθηνότερα, ή εφθηνότερα...
Είχα βρεί σε μια οικοδομή παραπεταμένο ένα παλιό καθρεπτάκι και έγραφε επάνω: Αφοί ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΙ Εκλεκτά προϊόντα, εις εφθηνάς τιμάς!
ΟΦΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ Είμαι ελεύθερος, να κάνω ό,τι θέλουν... |
 |
|
|
orestis-78
Starting Member
50 Posts |
|
|
orestis-78
Starting Member
50 Posts |
Posted - 28 September 2008 : 02:01:39
|
| Όσο για το "Γερμανική τεχνολογία" , συνήθως σημαίνει οτι ο Τούρκος που τα κατασκευάχει ήξερε κάποτε έναν Γερμανό που του έμαθε πως να φτιάχνει σώματα ..... |
 |
|
|
CONSTANTINOS
Advanced Member

Greece
3497 Posts |
Posted - 28 September 2008 : 02:20:34
|
quote: Originally posted by orestis-78
Όσο για το "Γερμανική τεχνολογία" , συνήθως σημαίνει οτι ο Τούρκος που τα κατασκευάχει ήξερε κάποτε έναν Γερμανό που του έμαθε πως να φτιάχνει σώματα .....
Εμένα δεν με νοιάζει που φτιάχνονται τα σώματα ή οτιδήποτε άλλο. Με ενδιαφέρουν οι προδιαγραφές. Μετά η προέλευση για να πληρώσω ανάλογα.
Επειδή έχω δεί καμμιά δεκαριά προσπέκτους εταιρειών, πρώτη φορά βλέπω γραμμένο και το βάρος.
Με εκτίμηση. Κώστας. |
 |
|
|
gregori
Moderator

Greece
4393 Posts |
Posted - 28 September 2008 : 02:23:44
|
quote: Εμένα δεν με νοιάζει που φτιάχνονται τα σώματα ή οτιδήποτε άλλο. Με ενδιαφέρουν οι προδιαγραφές. Μετά η προέλευση για να πληρώσω ανάλογα.
Μπα μην το λές...οι Τούρκοι έχουν δύο αριστερά χέρια... Με δύο αριστερά χέρια μπορείς να φτιάξεις σώματα???  
www.udravlikos.gr |
 |
|
|
Nikos Mavrofidis
Average Member

Germany
610 Posts |
Posted - 28 September 2008 : 12:26:25
|
BRISKW ADIKH THN ARNHTIKH KRITIKH POY EKSASKEITAI GIA TA TOYRKIKA PRO-IONTA. BEBAIA YPARXOYN KAI KAKHS POIOTHTAS TOYRKIKA PRO-IONTA KAI EAN AYTA (DHL. THS KAKHS POIOTHTAS) EISAGONTAI AYTH THN STIGMH LOGW XAMHLWN TIMWN TOTE DEN EY8YNONTAI OI KATASKEYASTES ALLA OI EISAGWGEIS KAI OI KATANALWTES.
PROS ENHMERWSH : AYTH THN STIGMH H TOYRKIKH BIOMHXANIA PAROYSIAZEI SHMANTIKH ANAPTYKSH KAI ANODO SE PARA POLLOYS TOMEIS. GIA PARADEIGMA SXEDON OLES OI OIKOIAKES SYSKEYES THS EYRWPHS (PLYNTHRIA, PSYGEIA, KOYZINES KLP.)KATASKEYAZONTAI ME licence STHN TOYRKIA.
KALH KYRIAKH
Nikos
Nikos |
 |
|
|
gregori
Moderator

Greece
4393 Posts |
Posted - 28 September 2008 : 12:34:52
|
quote: Originally posted by Nikos Mavrofidis
PROS ENHMERWSH : AYTH THN STIGMH H TOYRKIKH BIOMHXANIA PAROYSIAZEI SHMANTIKH ANAPTYKSH KAI ANODO SE PARA POLLOYS TOMEIS. GIA PARADEIGMA SXEDON OLES OI OIKOIAKES SYSKEYES THS EYRWPHS (PLYNTHRIA, PSYGEIA, KOYZINES KLP.)KATASKEYAZONTAI ME licence STHN TOYRKIA.
KALH KYRIAKH
Nikos
Nikos
Οχ...Το βλέπω...Θα αγοράζουμε πλυντήρια και θα μας βγαίνουν στεγνωτήρια... Τα ψυγεία θα μας βγαίνουν φούρνοι...και οι κουζίνες κλιματιστικά... Πλάκα κάνω φίλε Νίκο...
Τώρα δα οι βιομηχανίες δεν μεταφέρουν τα εργοστάσια τους στην Τουρκία επειδή εξελίσσετε η Τουρκική βιομηχανία... Φτηνά εργατικά χέρια βρίσκουν και τους συμφέρει...
www.udravlikos.gr |
 |
|
|
agblasios
Starting Member
Greece
38 Posts |
Posted - 06 October 2008 : 15:31:44
|
| Καλημερα σχετικα με buderus και Delonghi σε συνολο 13 σωμματων τα buderus ειναι ακριβοτερα κατα 200 ευρο μονο. |
Edited by - agblasios on 07 October 2008 15:02:09 |
 |
|
|
Dimitris75
Junior Member

Greece
343 Posts |
Posted - 21 October 2008 : 16:30:34
|
| Λόγω του οτι διατηρώ κατάστημα πώλησης δέν θα σας κάνω κάποια πρόταση. Θέλω απλά να σας ενημερώσω οτι τα περισσότερα απο τα σώματα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι εκ Τουρκίας και βαφτίζονται Γερμανικα - Ιταλικά - Αυστριακα-Βελγικά κτλπ. Συνήθως τον Τούρκο τον εντόπιζες απο την τιμή. Ζητάτε περισσότερες πληροφορίες , τεχνικούς καταλόγους για τα σώματα που αγοράζεται και άν υπάρχουν πιστοποιητικά κατασκευής. Τα περισσότερα χαμηλής ποιότητος συνοδευόνται συνήθως απο ένα μονόφυλλο που αναγράφει κάτι κατα φαντασίαν αποδόσεις και δίνουν απίστευτες εγγυήσεις. Τώρα βέβαια που τα τούρκικα σώματα έχουν πάρει την ανηφόρα (τουλάχιστον 15% αύξηση)είναι μια ευκαιρία να στραφεί ο κόσμος στο καλό και ποιότικο σώμα. Εξάλλου οι διαφορές δέν είναι και εξωπραγματικές εκτός άν θέλουμε σώματα Plan ή με ενσωματομένο βρόγχο. |
Edited by - Dimitris75 on 21 October 2008 16:31:37 |
 |
|
|
gregori
Moderator

Greece
4393 Posts |
|
|
dimis
Moderator