-
Διαχειριστής
Αυτός που πλήρωσες γιατί δέν τα έκανε όλα αυτά;

w w w . m o n a c h o s . g r
-
Μέλος
επειδη δεν ειχε μαζι του μπεκ , τα εργαλεια του ηταν ενα μανομετρο και μερικα γερμανικα , κατσαβιδια και αλλεν.
και ω του θαυματος το προβλημα λυθηκε. αντικατεστησα το μπεκ των 0.75 80, με 0,75 60 μοιρες και ο αερας στο 7 και δεν βγαζει τιποτα ,μονο οταν κλεινει ο καυστηρας επειτα βγαζει λιγο ασπρο καπνο.
και τι δεν θα εδινα να ηταν καποιος απο σας κοντα να μου εκανε μια τελεια ρυθμιση, καθως δεν ειμαι σιγουρος αν ο αερας ειναι σωστος.
θα υπαρχουν σιγουρα εμπειρικοι τροποι αλλα πρωτα θα βγει ο ηλιος απο την δυση παρα θα τους μαθω απο αυτο το φορουμ.
αλλαξα και τον θερμοστατη χωρου με εναν αναλογικο ζημενς , αλλα μαπα το καρπουζι αυτος που ειχα μαρκα της πλακας ηταν πολυ καλυτερος .
ο ζημενς εχει ενα ευρος +/- 2 βαθμων , οποτε καις απιστευτο πετρελαιο. απ οτι φαινεται ειναι προβλημα μονο με τους ζημενς καθως σε σχετικη κουβεντα στο καφενειο αλλοι δυο φιλοι ειχαν τετοιους και τους πεταξαν, κριμα να μην ειχε γινει νωριτερα η συζητηση.την δευτερα θα τον παω πισω και επιζω να μου δωσουν ανα ντιτζιταλ, μου ειχαν πει οτι κανει 55 ε και ειπα να κανω οικονομια, ευχαριστω για την φιλοξενια καλο σαβατοκυριακο.
-
Διαχειριστής
otso δέν παίζεσαι...
Μήν το ακουμπάς βρε παιδάκι μου, όχι πρίν πάς τουλάχιστον σε ένα ΙΕΚ, ένα ΤΕΛ, κάτι.
Αν το αποφασίσεις πάντως, το μέλλον σου διαγράφεται λαμπρό...

w w w . m o n a c h o s . g r
-
Μέλος
σοβαρα πως θα μπορουσα να μαθω καποια πραγματα για την δουλεια (χωρις να πρεπει να παω κοντα σε μαστορα γιατι δεν θα μαθω αλλα και λογω ηλικιας) και πως να παρω αδεια εξασκησεως επαγγελματος γιατι και η δουλεια εναι της πλακας αν εισαι διαβασμενος και ο συναγωνισμος γελοιος μιας και απ οτι βλεπω στην περιοχη μου ασχολουνται αυτοι που δεν εμαθαν ποτε να διαβαζουν κεφαλαια.οχι οτι και οι μηχανολογοι ειναι καλυτεροι. απ οτι βλεπω τουλαχιστον στην περιοχη μου εδω στην επαρχια κυριαρχουν τα χοντρα λεφτα και η αγνοια.
-
Εξέχον μέλος
Αδεια εξασκήσεως τίνος επαγγέλματος εννοεις;
-
Μέλος
-
Εξέχον μέλος
Οι φίλοι μας οι τεχνικοί θα το ξέρουν καλύτερα, αλλα απ'όσο γνωρίζω θα πρεπει να φοιτήσεις σε κάποιο ΤΕΕ και μετά δίνεις εξετάσεις στην διεύθυνση βιομηχανίας της νομαρχίας σου. Μετά πρέπει να εγγραφείς και στο σύνδεσμο.
-
Μέλος
-
Μέλος
ΕΡΩΤΗΣΗ
βασικα ειπα να μην ανοιξω καινουργιο τοπικ και για οικονομια χωρου να κανω την ερωτηση μου εδω.
οταν ηθελα ζεστο νερο περιοδους που το καλοριφερ ηταν κλειστο καλοκαιρι ας πουμε εκλεινα τις βανες στο κυκλωμα απο και προς τα σωματα , και το αναβα.
ο προτελευταιος συντηρητης πριν δυο χρονια μου ειπε οτι ποιο σωστα θα δουλευε αν εβαζα την θερμοκρασια του καυστηρα- λεβητα στο 60 απο 75 και του κυκλοφορητη απο 45 στο 60 .ειναι σωστο αυτο?
ευχαριστω.
-
Εξέχον μέλος
Γειά σου φίλε Οτσο...Πολύ σε γουστάρω γιατί παρά αυτά που σου λένε που αναμεταξύ μας δεν έχουν και άδικο εσύ δεν μασάς....
Πάντως έχω ένα φίλο αδειούχο καυστηρατζή που πάει πολύ συχνά στην Άμφισσα.
Θα τον ψήσω να περάσει μία από την Λιβαδειά να ρίξει μία ματιά στον καυστήρα σου....αμα στα πεί και δεν σου αρέσουν μην τον πλακώσεις ε
...
Μας έχεις τρομάξει λίγο......
Οσο για το ερώτημα που θέτεις παραπάνω άμα βάλεις τον καυστήρα στους 60 και τον κυκλοφοριτή στους 60 δεν κάνουμε δουλειά.... Μόνο άμα κάνει υπερθέρμανση θα πέρνει ο κύκλοφοριτής.....
Βάλε τον κυκλοφοριτή στου 50 και τον καυστήρα 65 και θα κάνεις την δουλειά σου...Να έχουν και μία διαφορά ρε αδερφέ.
www.udravlikos.gr
Δικαιώματα απάντησης