Βεβαια, μονο ετσι μπορεις να κανεις οικονομια, γιατι οπως λεει και ο απλος λαος "το δυσκολο δεν ειναι να γ.. αλλα να μην πληρωσεις."
Aν ομως κανεις οικονομια με τετοιο τροπο τοτε χάνεις τις επιδόσεις, ενώ ο Μίλτος μίλησε και γαι τα δύο μαζί..![]()
[quote]quote:Originally posted by dipoli
Εγώ πάντως που το έκανα.. ΕΙΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!! ΕΧΩ ΝΑ Γ....Ω ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ!!!Mη γράφετε τέτοια γιατι θα τυλιξει κανένας το πουλί το με αυτό!![]()
Τι να λέει..
(http://www.archibase.net/personal_block/11732.html)
Βεβαια, μονο ετσι μπορεις να κανεις οικονομια, γιατι οπως λεει και ο απλος λαος "το δυσκολο δεν ειναι να γ.. αλλα να μην πληρωσεις."
Aν ομως κανεις οικονομια με τετοιο τροπο τοτε χάνεις τις επιδόσεις, ενώ ο Μίλτος μίλησε και γαι τα δύο μαζί..![]()
Παιδιά sorry, αλλά όταν διάβασα το Post, εξέλαβα ως μηχανηματάκι τις "μαγικές" συσκευές που μπαίνουν στην γραμμή του πετρελαίου, για τις οποίες ισχύει η απάντηση που έδωσα.quote:Originally posted by _estrella_
Δηλαδή εννοείς ότι είναι απάτη?[?]quote:Originally posted by monachus
Αν αγοράζεις τέτοια πράγματα, πές μου να σου στείλω κατάλογο.
Εχω πράσινες μεταξωτές κορδέλες κα-τα-πλη-κτι-κές...
w w w . m o n a c h o s . g r
Αν μιλάμε για αντιστάθμιση (δέν μπόρεσα να την συνδιάσω με το "μηχανηματάκι") της φίλης μας estrella, σαφώς και όχι μόνο πρέπει να το βάλεις, αλλά έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να μήν φτιάχνουμε εγκαταστάσεις χωρίς αντιστάθμιση.
Κάτι τέτοιο κατάλαβα κι εγώ.quote:Originally posted by dipoli
Το δειξανε τις προαλλες στην τηλεοραση παιδια. Ακουστε τι ειναι:
Προκειται για μια μικρη συσκευη που διοχετευει ρευμα απο ενα μακρυ καλωδιο που ειναι τυλιγμενο γυρω απο το σωληνακι παροχης πετρελαιου στον καυστηρα, και ισχυριζονται οτι με το μαγνητικο πεδιο το πετρελαιο "απορροφα καλυτερα οξυγονο" (ετσι λενε αυτοι, μη με βαρεσετε) και επιτυγχανεις οικονομια εως και 30%!
Τωρα γιατι το μικρο μοντελο κανει 150 και το μεγαλο (για καυστηρες πολυκατοικιας λενε) 500 μη με ρωτησετε...
Αυτό άστο να το βάζουν στους δικούς τους λέβητες.
Αντιστάθμιση να βάλεις χωρίς δεύτερη σκέψη!!!
Φίλε Γρηγόρη Monachus η Estrella είναι ξαδέρφη σου κατά τα λεγόμενα της...της απαντάς λες και είναι κάποια άγνωστη member.
www.udravlikos.gr
Δεν βλέπω παραγγελίες όμως και ανυσηχώ...
Τζάμα στήσαμε εταιρία με τον dipoli και milto?
Αφού ο AS είναι ευχαρηστημένος!
Κάνουμε εκπτώσεις... Στο 3 μηχανήματα πληρώνετε τέσσερα!
Περικλής
Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...
Καλησπέρα και απο εμένα.
Θεωρώ οτι μια πολύ καλή λύση για την μείωση κατανάλωσης είναι η χρήση θερμαντικών σωμάτων που απαιτούν μικρότερη ποσότητα νερού και αποδίδουν πολύ πιο γρήγορα.
Υπάρχουν για παράδειγμα θερμαντικά σώματα που αποδίδουν από τους 40 βαθμούς κελσίου το ίδιο ακριβώς που αποδίδουν τα κοινά σώματα στους 90, με πολύ λιγότερο όγκο νερού και μικρότερης διάστασης.
[quote]quote:Originally posted by A.S.Diamond
A.S. που έκανες οικονομία ? Στα προφυλακτικά ?quote:Originally posted by dipoli
Εγώ πάντως που το έκανα.. ΕΙΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!! ΕΧΩ ΝΑ Γ....Ω ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ!!!Mη γράφετε τέτοια γιατι θα τυλιξει κανένας το πουλί το με αυτό!![]()
Τι να λέει..
(http://www.archibase.net/personal_block/11732.html)
P.S. Συγνώμη φίλε αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ![]()
Ακόμα και να υπήρχαν τέτοια σώματα το κυριότερο που θα κέρδιζες είναι χώρος. Η μόνη οικονομία θα γινόταν από τις μικρότερες απώλειες των σωληνώσεων.quote:Originally posted by Giorgos
Καλησπέρα και απο εμένα.
Θεωρώ οτι μια πολύ καλή λύση για την μείωση κατανάλωσης είναι η χρήση θερμαντικών σωμάτων που απαιτούν μικρότερη ποσότητα νερού και αποδίδουν πολύ πιο γρήγορα.
Υπάρχουν για παράδειγμα θερμαντικά σώματα που αποδίδουν από τους 40 βαθμούς κελσίου το ίδιο ακριβώς που αποδίδουν τα κοινά σώματα στους 90, με πολύ λιγότερο όγκο νερού και μικρότερης διάστασης.
Δηλ. τι είναι αυτά? σώματα με ΔΤ 50c? Έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου?
Περικλής
Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...