έξω από το κανάλι και μέσα στο φωταγώγό..
[B)]
Θα καταλάβαινα να το ζητάγανε μεσα στο κανάλι, αλλά απέξω?
Δλδ το κανάλι τότε γιατί το βάζουμε?
Για πλάκα?
έξω από το κανάλι και μέσα στο φωταγώγό..
[B)]
Θα καταλάβαινα να το ζητάγανε μεσα στο κανάλι, αλλά απέξω?
Δλδ το κανάλι τότε γιατί το βάζουμε?
Για πλάκα?
και για να ξαναγυρίσουμε στο αιώνιο ερώτημα [quote:Originally posted by and
Οσον αφορά αυτές τις απαιτήσεις από όσο ξέρω δεν αναφέρονται σε κάποιο κανονισμό αλλά είναι απαιτήσεις της ΕΠΑ.)], δε θα έπρεπε οι απαιτήσεις της ΕΠΑ να αναφέρονται σε κάποιο κανονισμό?
Αν δηλαδή υπήρχε στοιχειώδης λογική...
Σε μια παρόμοια περίπτωση που είχα πει στον ελεγκτή "που αναφέρεται αυτό στον κανονισμό" - μου απάνντησε:quote:Originally posted by Mark
και για να ξαναγυρίσουμε στο αιώνιο ερώτημα [quote:Originally posted by and
Οσον αφορά αυτές τις απαιτήσεις από όσο ξέρω δεν αναφέρονται σε κάποιο κανονισμό αλλά είναι απαιτήσεις της ΕΠΑ.)], δε θα έπρεπε οι απαιτήσεις της ΕΠΑ να αναφέρονται σε κάποιο κανονισμό?
Αν δηλαδή υπήρχε στοιχειώδης λογική...
Παράγραφος 1.1.7 του ΦΕΚ 963Β:
Η εταιρία Αερίου μπορεί να θέτει ειδικές απαιτήσεις επί πλέον των διατάξεων του κανονισμού, στις περιπτώσεις στις οποίες κρίνει αυτό σκόπιμο για λόγους ασφαλείας.![]()
Ναι, καλα σου απαντησε, να ρωτησω και γω κατι τώρα;
Η διέλευση σωληνώσεων απο το λεβητοστάσιο ενώ επιτρέπειται απο την μία υπεργολάβο ελέγκτρια εταιρεία, απαγορεύεται απο την άλλη. Εγω τι να κάνω; Το σταυρό μου να με ελεγξουν στη φάση της μελέτης και της κατασκευής οι καλοί, ή να κανω το γύρο του κόσμου με τις σωληνώσεις περνώντας ίσως και απο πιο ακατάλληλα μερη;
Η ΕΠΑ τι κανει στην περίπτωση αυτή, γιατι δεν παίρνει θέση;
Εγω λεω πως αυτη η παράγραφος που αναφέρει ο φίλος μας ο Στέλιος μόνο προβλήματα δημιουργεί. Κανονικά ολες αυτές οι κουφές αποφάσεις σαν αυτή που ανέφερα θα έπρεπε να δημοσιεύονται σε τροποποιήσεις του κανονισμού και μόνο τότε να ισχύουν, χωρίς μάλιστα αναδρομική ισχύ, αλλιώς θα ζητούνται αυτά και ποιος ξερει τι άλλα περίεργα "χαριν της ασφάλειας".![]()
Παντως σε εμενα και μιλώντας για Θεσσαλονικη καποιες μελέτες στις οποίες ο αγωγός του αερίου πέρναγε κάθετα μεσα απο τον φωταγωγό στην κατάληξη του στην ταράτσα,μου ζητουσανε να παρακάμψω το φωταγωγο μεχρι που σε οικοδομη είδα την ιδια όδευση να περνά απο μέσα με προστασία PVC. Δεν καταλαβαίνω τι παιζει τελικά. Πάντα μιλάω για υφιστάμενες οικοδομές
klonos78