Συνήθως οι εταιρείες που κάνουν τις επαγγελματικές κουζίνες σου προδιαγράφουν τα m3/hr του ανεμιστήρα της φούσκας.
Προσωπικά όταν δεν έχω τέτοιες προδιαγραφές υπολογίζω 1500m3/hr ανα m2 της φούσκας. Δηλαδή για τη φούσκα του παραδείγματός σου 3Χ1,20 = 3,6m2 Χ 1500 = 5.400m3/hr ανεμιστήρα.
Μια άλλη αρκετά καλή προσεγγιστική μέθοδος είναι 50 εως 80 εναλλαγές την ώρα.
Οπότε έχεις ΟΓΚΟΣ ΧΩΡΟΥ (m3) X 80 (Εναλλαγές) = Y m3/hr του απαιτούμενου ανεμιστήρα.
Ελπίζω να σου έδωσα μια ιδέα.
Φιλικά
Γιώργος




Απάντηση σε αυτήν την απάντηση


