Σωστός ο peris![]()
Σωστός ο peris![]()
Στα δικά μου φύλλα πάντως η μόνιμη σχεδόν παρατήρηση είναι ότι η εγκατάσταση δεν πληρεί τις απαιτήσεις της Κ.Υ.Α. 20840/79.
Εκεί να δείς πώς σε κοιτάνε.................
Απο φέτος έχω σκεφτεί να το βγάλω και σε σφραγγίδα γιατί βαρέθηκα να το γράφω...
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::
Don't try to bribe me.You can't afford my rates!
Διάλεξα έναν στην τύχη απο την λιστα του "σωματείο εστία". Ο άνθρωπος ηρθε άμεσα, ειχε ηλεκτρονικό μετρητη, εκανε τα παντα που ηθελα, χωρις υφος, και με πολύ λογικό κόστος.
Ανάσταση!!![]()
εμ έτσι είναι, οι άλλοι είναι πράσινα δαμάσκηνα και ψιλές ελιές να' ουμ...
βρε μπας και ήρθε κανάς δικός μας (από τον Μοναχό εννοώ)
Φύλλο ελέγχου σου έδωσε?
Μήπως γράφει ότι η εγκατάσταση δεν πληροί τις απαιτήσεις της Κ.Υ.Α. 20840/79...
Περικλής
Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...
Το φυλο ζητησα πριν ερθει και μου το εδωσε. Το εγραψα μονος μου οτι η εγκατασταση δεν τηρει το ΓΟΚ αφου η πολυκατοικια ειναι 35 ετων και η δεξαμενη 2 τονων ειναι μεσα στο λεβητοστασιο στο 1,5 μετρο απο τον λεβητα... δεν ειναι κατι που κρυβεται ευκολα... μολις ξανα-συγκεντρωθουν λεφτα θα αλλαξουμε σε Φ.Α. οποτε αυτο εχουμε οι συνιδιοκτητες για δικαιολογια..quote:Originally posted by peris
Φύλλο ελέγχου σου έδωσε?
Μήπως γράφει ότι η εγκατάσταση δεν πληρεί τις απαιτήσεις της Κ.Υ.Α. 20840/79...![]()
Πολύ ωραία! Είδες για να συννεργάζεσαι με τους σωστούς τεχνίτες;
Αυτό γενικά ισχύει οπουδήποτε και για όλα τα επαγγέλματα...
burnerman, αν βρείς κανένα λεβητοστάσιο που να ειναι τελειως γιαπί, εκτός του οτι δεν τηρεί τον ΓΟΚ να γράφεις και τη φράση "Κάθεστε πάνω σε μια βόμβα! Τί κάνω εγώ εδω μέσα;;;"
(πλάκα κάνω)
Για σου ρε burnerman...quote:Originally posted by burnerman
Στα δικά μου φύλλα πάντως η μόνιμη σχεδόν παρατήρηση είναι ότι η εγκατάσταση δεν πληρεί τις απαιτήσεις της Κ.Υ.Α. 20840/79.
Εκεί να δείς πώς σε κοιτάνε.................
Απο φέτος έχω σκεφτεί να το βγάλω και σε σφραγγίδα γιατί βαρέθηκα να το γράφω...
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::
Don't try to bribe me.You can't afford my rates!
Πού'χεις και χιούμορ...
w w w . m o n a c h o s . g r
Αδειοδοτημένους τεχνικούς μόνο κύριοι. Τους πληρώνετε κάτι παραπάνω αλλά η κατανάλωση σας θα είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερη. Ζητάτε πάντα φύλλο ελέγχου με υπογραφή του συντηρήτή και σφραγίδα και όχι φωτοτυπίες με σφραγίδα υπογραφή καποιου μηχανικού που δέν σας μοιάζει για αυτόν που έβαλε τα χέρια του πάνω στον λέβητα. Εγώ έχω δεί και συμπληρωμένο φύλλο ελέγχου χωρίς ο τεχνικός να έχει μαζί του τον αναλυτή. Ήταν τόσο τζιμάνι που έκανε ανάλυση καυσαερίων με την μύτη.
Και όμως καμιά φορά η μύτη ή το μάτι κάνουν καλύτερη ανάλυση από κάποιον που δεν ξέρει να χειρίζεται τα όργανα ελέγχουquote:Originally posted by Dimitris75
Αδειοδοτημένους τεχνικούς μόνο κύριοι. Τους πληρώνετε κάτι παραπάνω αλλά η κατανάλωση σας θα είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερη. Ζητάτε πάντα φύλλο ελέγχου με υπογραφή του συντηρήτή και σφραγίδα και όχι φωτοτυπίες με σφραγίδα υπογραφή καποιου μηχανικού που δέν σας μοιάζει για αυτόν που έβαλε τα χέρια του πάνω στον λέβητα. Εγώ έχω δεί και συμπληρωμένο φύλλο ελέγχου χωρίς ο τεχνικός να έχει μαζί του τον αναλυτή. Ήταν τόσο τζιμάνι που έκανε ανάλυση καυσαερίων με την μύτη.
http://levitostasia.net