Φιλε Βurnerman τι γνωμη εχεις για τους καυστηρες broetje (korting δηλαδη)?Εχεις υποψιν ποιος τους φερνει στην ελλαδα?
ΧΑΧΑΧΑquote:Originally posted by deeper ground
Καλό,αξιόπιστο και τόσο φτηνό,ντέν έκει καρντιά μου.Αναζητήστε λύση σε εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης (αυτοπυρπολούμενος Κούρδος,γκαζάκια αναρχοαυτόνομων κλπ).
Silence is not gold.Sometimes,it's just yellow.
Καλόοοοο
www.udravlikos.gr
Φιλε Βurnerman τι γνωμη εχεις για τους καυστηρες broetje (korting δηλαδη)?Εχεις υποψιν ποιος τους φερνει στην ελλαδα?
Για επίτοιχο μιλάς dipoli;quote:Originally posted by dipoli
Εγω ειχα δει κάποια gauzer που μου ειχαν κάνει σχετικά καλή εντύπωση. Εχει κανείς πρακτική εμπειρία;
Ναι, επίτοιχο...
’ξιόπιστος και χωρίς προβλήματα.Ειδικά τα μεγαλύτερα κομμάτια,στο αέριο είναι ολίσθισης και είναι διαμαντάκια.....quote:Originally posted by gpet80
Σαν korting θα τον βρείς www.calda.gr.Αλλά δέν είναι όσο φθηνός νομίζεις.....
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::
Don't try to bribe me.You can't afford my rates!
Αυτά τα έχω δεί και εγώ αλλά μαντεμένιο επίτοιχο ??????? Ξέρω γω......[?]quote:Originally posted by and
Για επίτοιχο μιλάς dipoli;quote:Originally posted by dipoli
Εγω ειχα δει κάποια gauzer που μου ειχαν κάνει σχετικά καλή εντύπωση. Εχει κανείς πρακτική εμπειρία;
Εχουν και συμπυκνωσης, χαλυβδινο, που ειναι μαλιστα σχετικα φθηνο, αν θυμαμαι καλα...
Burnerman κοιτα λιγο αυτο..και με προθερμανση...
http://www.saninet.gr/product_info.p...roducts_id=797
Αυτό είναι μια αηδία που κάποιος που θέλει να κονομίσει το έφερε στην Ελλάδα και το πουλάει για μηχάνημα.Ούτε για ελληνικό καφέ δεν κάνει.
Ο πραγματικός καυστήρας είναι αυτός εδώ http://www.broetje.de/english/Prospe...5_14-09-04.pdf και έχει σχεδόν την διπλάσια τιμή.
Μα γιατί το λές αυτό, αφού και τα δύο έχουν καπάκι και μπούκα....quote:Originally posted by burnerman
Αυτό είναι μια αηδία που κάποιος που θέλει να κονομίσει το έφερε στην Ελλάδα και το πουλάει για μηχάνημα.Ούτε για ελληνικό καφέ δεν κάνει.
όπως λέμε sharp και shrap ένα πράμα...
Περικλής
Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...