Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 11 μέχρι 19 από 19

Θέμα: μονάδες αερίου

Διαχειριστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,103

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

quote:Originally posted by jobous

Γιατί ποιος σου είπε ότι τα LADA δεν είναι αθάνατα?.
    οι χρήστες τους...
    quote:Πάντως Altaresa η Caloria δεν φέρνει , μόνο τον Family AR.
    Άντε πάλι....
    http://www.caloria.gr/prod.asp?pr=40&categ_1=2
    από την caloria ψωνίζω και γω...
    AltaResa δηλ. υψηλής απόδοσης και απλά παίρνουν το Α από το Alta και το R από το Resa και κάνουν το περίφημο Family AR....
    Άρε Γιάννη, σου ξέφυγε λίγο εδώ...
    quote:
    Και ο isofast έχει αρκετές ρυθμίσεις (+ασύρματο τηλεχειριστήριο/θερμοστάτη)
    και ο BAXI επίσης... και άλλοι πολλοί...
    quote:
    Πάντως άσχετα από τις τιμές μετά εκπτώσεων Peri δες τιμές καταλόγου του επίτοιχου συμπυκνώσεως της Vaillant και της Riello και πες μου τι θα επιλέξει η πλειοψηφία (εκτός αν είσαι τρελός πωλητής)
    ναι τις ξέρω αλλά μπορεί να έχεις στα Vaillant 80% και στα Riello 25%.... τιμές θεωρητικές για ευνόητους λόγους...
    Turbo έχει και Fiat και Mercedes...
    Διαλιέχτε και πάρτε!
    Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!
    Μηδένα προ του τέλους μακάριζε!
    Σε όλους τους μηχανολογικούς και ηλεκτρολογικούς εξοπλισμούς, ισχύει το ΟΤΙ ΠΛΕΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!
    Και για να το ελέγξεις αυτό, πρέπει να δεις τα τιμολόγια από το εργοστάσιο, προ φόρων και εμπορικού κέρδους της κάθε εταιρίας, άρα....
    Ότι πληρώνεις παίρνεις διότι πίστευε και μή ερεύνα!
    Περικλής
    Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...

Διαχειριστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,103
    χωρίς να παρεξηγηθώ από αυτά που θα πω (ελπίζω) απλά θα μοιραστώ μαζί σας κάποια πολύ λίγα πραγματάκια για τις μάρκες που δουλεύω στα επίτοιχα. Τα παρακάτω αποτελούν προσωπική εκτίμηση από τα πολύ λίγα που έχω συναντήσει και κάνει στην μικρή μου καριέρα ως εγκαταστάτης αερίου...
    SIME: καλό, πολυυυυυύ φθηνό και τίμια με 2 εναλλάκτες παρακαλώ! Άριστο στην ευρηστία, ιδανικό για άσχετους που δεν θες να σε πρήζουν με το: "γειά σας, ο Σπασαρχ...ας είμαι, τι κάνει αυτό το κουμπάκι?" έχω δει και 92% απόδοση.
    Riello: πολύ καλό value for money με τεχνολογία αιχμής, εύχρηστο σχετικά και απλό στην συντήρηση. Μερικά "περίεργα" εξαρτήματα αλλά υποστήριξη καλή. Εξαιρετικό το Family AR. Πάνω από 96% σε συμπύκνωσης. Πάρα πολύ εύχρηστα τα απλά τους μοντέλα.
    Buderus: καλή ποιότητα, καλή απόδοση, αντιστάθμιση μέτρια (στα balcony) που σου βγάζει τα μεδούλια για να πάρει μπροστά όταν έξω έχει θερμοκρασία πάνω από 16-17 βαθμούς και εντελώς ανάποδη σχεδίαση στο εσωτερικό, σε σχέση με όλους τους άλλους. Είναι τα ΠΑΝΤΑ διαφορετικά. Ακριβό για μονό εναλλάκτη.
    Vaillant: πολύ καλή ποιότητα, πολύ καλή απόδοση, αντιστάθμιση ευχρηστότατη και φθηνή, αλμυρή τιμή. Κατ' εμέ κάθεται ψηλά στον θρόνο.
    Υπάρχουν πολλά άλλα καλά έως πολύ καλά ή και άριστα ενδεχομένως μηχανήματα, με καταπληκτικές τιμές κλπ κλπ.
    Δεν αντιλέγω, απλά δεν είμαι της φιλοσοφίας super market (τα δουλεύω όλα και τα κάνω όλα- κατά το "με λένε Σούλα και τα κάνω ούλα"!).
    Δουλεύω αυτά τα 4 (και πολλά είναι) διότι πρέπει να τα ξέρω άριστα, να γνωρίζω τα τερτίπια τους και να μποροώ να τα υποστηρίξω
    Και υπενθυμίζω για ακόμα μια φορά:
    Τα παραπάνω αναγραφόμενα, αποτελούν προσωπική εκτίμηση.
    Περικλής

Μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Ραφήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    92
    Όχι το έπιασα το ΑR αλλά επειδή το είχε σαν μοντέλο ξεχωριστά και τώρα δεν το έχει (έχει μονο το family) απλώς το ανέφερα.
    Μήπως το link (βλ. caloria) να το βάλω και εγώ????
    Συμφωνώ με το τελευταίο, στο παραπάνω Post
    (Διαλέγεις μια μάρκα για κάθε κατηγορία τιμής, δηλαδή 2 με 3)
    Γιάννης

Διαχειριστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,103
    quote:Originally posted by jobous

Όχι το έπιασα το ΑR αλλά επειδή το είχε σαν μοντέλο ξεχωριστά και τώρα δεν το έχει (έχει μονο το family)
    μα...... εάν πας στο προϊόντα, λέβητες, επίτοιχοι λέβητες αερίου, θα δεις και τα 7 ! και τελευταίο είναι το "Σειρά Family AR" και πριν το "Σειρά Family"...
    τεσπα.
    Περικλής

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2007
    Θέση
    ATHENS, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    7
    Κατ αρχην απευθυνω χαιρετισμο στο φορουμ μετα απο αρκετο χρονο απουσιας και μετα ζηταω την βοηθεια οσων εχουν "δουλεψει" με επιτοιχους VAILLANT. Ποια διαφορα εχουν τα μοντελα turboTEC και turbotop,ποιο ειναι ποιο συγχρονο,αν εχουν διαφορα τιμης,και ποια η διαφορα μεταξυ των μοντελων pro και plus στα αντιστοιχα επιτοιχα ,γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη απο τα προσπεκτους και τα διαφημιστικα. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Διαχειριστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,103
    πιό σύγχρονος είναι ο turboTEC σε Plus με διαφορά από τον pro στο display (μεγαλύτερο), μικροδιαφορές εσωτερικά και διαφορές στα μοντέλα (ο Plus βγαίνει μέχρι 32άρης). Ναι έχουν διαφορά στην τιμή.
    Ο turbotop παλιά ήταν άλλο πράγμα, τώρα είναι χωρίς 2ο εναλλάκτη με εξωτερικό boiler ή με ενσωματωμένο ταμιευτήρα ΖΝΧ.
    Δες και στο http://www.thermogas.gr/

Περικλής

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2007
    Θέση
    ATHENS, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    7
    Ευχαριστω και για την απαντηση και για την αμεση ανταποκριση στο αιτημα για βοηθεια,θα ηθελα μονο αν δεν γινομαι φορτικος φιλε Peris να ρωτησω,πως θα καταλαβω ποιο μοντελο ειναι αυτο θα μου φερει ο εγκαταστατης? Υπαρχει κατι το συγκεκριμενο που να υποδηλωνει το TEC η το TOP και το PRO η το PLUS πχ. καποιο part number η καποιο αυτοκολλητο ετσι ωστε να μην κινδυνευω να γινω αντικειμενο εξαπατησης απο μερους του εγκαταστατη(αλλο να μου χρεωσει και αλλο να μου εγκαταστησει)...στο site της THERMOGAZ δεν βρηκα τιποτα διευκρινιστικο.

Διαχειριστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,103
    quote:Originally posted by asprofridis

Ευχαριστω και για την απαντηση και για την αμεση ανταποκριση στο αιτημα για βοηθεια,θα ηθελα μονο αν δεν γινομαι φορτικος φιλε Peris να ρωτησω,πως θα καταλαβω ποιο μοντελο ειναι αυτο θα μου φερει ο εγκαταστατης? Υπαρχει κατι το συγκεκριμενο που να υποδηλωνει το TEC η το TOP και το PRO η το PLUS πχ. καποιο part number η καποιο αυτοκολλητο ετσι ωστε να μην κινδυνευω να γινω αντικειμενο εξαπατησης απο μερους του εγκαταστατη(αλλο να μου χρεωσει και αλλο να μου εγκαταστησει)...στο site της THERMOGAZ δεν βρηκα τιποτα διευκρινιστικο.
    Από κάτω έχουν ένα ταμπελάκι με τα χαρακτηριστικά τους και στην "κουτάρα" συσκευασίας επίσης το γράφει.
    Το plus έχει μεγάλο display το pro το μισό και λιγότερο. Το top μάλλον δεν κάνει για σένα, εκτός εάν είναι παλιό top...

Αλλά ρε παιδιά, ήμαρτον με αυτήν την καχυποψία, εάν δεν εμπιστεύεστε αυτόν που σας κάνει τη δουλειά, πάτε σε άλλον!!!!
    Το θέμα είναι να έχεις εμπιστοσύνη στον εγκαταστάτη για τη δουλειά του τις γνώσεις του και τα υλικά του.
    Εάν είσαι Θεσσαλονίκη, να σε στείλω κάπου σε βιτρίνα, να τα δεις όλα στημένα για να βγάλεις άκρη (και όχι σε εμένα...[:I])

Περικλής

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2007
    Θέση
    ATHENS, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    7

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Φιλε Peris και παλι σε ευχαριστω ,αλλα οπως θα γνωριζεις σιγουρα η εμπιστοσυνη σφυρηλατηται και δοκιμαζεται καθημερινα στις σχεσεις μας, ξεκινοντας απο τις καλες συστασεις, καιδεν ειναι (κατα την φτωχη μου αποψη),κατι που πρεπει a-priori να ισχυει αναμεσα στους ανθρωπους,και για να επανελθω στα δικα μας,οταν καποια στιγμη διαπιστωνεις οτι αλλα γραφει η προσφορακαι αλλα εγκατασταθηκαν,ε τοτε θα συμφωνησης νομιζω οτι δεν υπαρχει μονο θεμα καχυποψιας..Δυστυχως δεν μενω στον βορρα,αν και πολυ θα το ηθελα να γνωριστουμε .Μια βοηθεια ακομα σε παρακαλω,αν σου ειναι δυνατον.Μπορεις να πληροφορηθεις την πραγματικη διαθεσιμοτητα και την τιμη(λιανικη ας ειναι)για ενα turboTEC VU PLUS 282-5,και για ενα turboTOP VU PLUS 282-5,απο την επισημη αντιπροσωπεια της Θεσσαλονικης (οχι απλα απο τον τιμοκαταλογο)και να με ενημερωσεις,και μετα θα σου λυσω ολες τις τυχον αποριες που δημιουργησα.Σε ευχαριστω και παλι εκ των προτερων.

Δικαιώματα απάντησης