χωρίς να παρεξηγηθώ από αυτά που θα πω (ελπίζω) απλά θα μοιραστώ μαζί σας κάποια πολύ λίγα πραγματάκια για τις μάρκες που δουλεύω στα επίτοιχα. Τα παρακάτω αποτελούν προσωπική εκτίμηση από τα πολύ λίγα που έχω συναντήσει και κάνει στην μικρή μου καριέρα ως εγκαταστάτης αερίου...
SIME: καλό, πολυυυυυύ φθηνό και τίμια με 2 εναλλάκτες παρακαλώ! Άριστο στην ευρηστία, ιδανικό για άσχετους που δεν θες να σε πρήζουν με το: "γειά σας, ο Σπασαρχ...ας είμαι, τι κάνει αυτό το κουμπάκι?" έχω δει και 92% απόδοση.
Riello: πολύ καλό value for money με τεχνολογία αιχμής, εύχρηστο σχετικά και απλό στην συντήρηση. Μερικά "περίεργα" εξαρτήματααλλά υποστήριξη καλή. Εξαιρετικό το Family AR. Πάνω από 96% σε συμπύκνωσης. Πάρα πολύ εύχρηστα τα απλά τους μοντέλα.
Buderus: καλή ποιότητα, καλή απόδοση, αντιστάθμιση μέτρια (στα balcony) που σου βγάζει τα μεδούλια για να πάρει μπροστά όταν έξω έχει θερμοκρασία πάνω από 16-17 βαθμούς και εντελώς ανάποδη σχεδίαση στο εσωτερικό, σε σχέση με όλους τους άλλους. Είναι τα ΠΑΝΤΑ διαφορετικά. Ακριβό για μονό εναλλάκτη.
Vaillant: πολύ καλή ποιότητα, πολύ καλή απόδοση, αντιστάθμιση ευχρηστότατη και φθηνή, αλμυρή τιμή. Κατ' εμέ κάθεται ψηλά στον θρόνο.
Υπάρχουν πολλά άλλα καλά έως πολύ καλά ή και άριστα ενδεχομένως μηχανήματα, με καταπληκτικές τιμές κλπ κλπ.
Δεν αντιλέγω, απλά δεν είμαι της φιλοσοφίας super market (τα δουλεύω όλα και τα κάνω όλα- κατά το "με λένε Σούλα και τα κάνω ούλα"!).
Δουλεύω αυτά τα 4 (και πολλά είναι) διότι πρέπει να τα ξέρω άριστα, να γνωρίζω τα τερτίπια τους και να μποροώ να τα υποστηρίξω
Και υπενθυμίζω για ακόμα μια φορά:
Τα παραπάνω αναγραφόμενα, αποτελούν προσωπική εκτίμηση.
Περικλής
Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...

Απάντηση σε αυτήν την απάντηση
αλλά υποστήριξη καλή. Εξαιρετικό το Family AR. Πάνω από 96% σε συμπύκνωσης. Πάρα πολύ εύχρηστα τα απλά τους μοντέλα.