και η οποία μηδενίζεται με την επόμενη νόρμα (νομίζω το 2009) όπου η περιεκτικότητα σε θείο πρέπει να είναι μηδενική. Έτσι κι΄αλλιώς νομίζω ότι το πρόβλημα το έχουν κυρίως τα κοιτάσματα της Λιβυής (όσον αφορά την περιεχόμενη ποσότητα σε θείο)quote:Originally posted by Nikos Mavrofidis
DIEYKRINISH 1 : H PERIEKTHKOTA 8EIOY STO PETRELAIO 8ERMANSHS SHMERA EINAI GIA TOYS LEBHTES SYMPYKNWSEWS AMELHTEA.
Στην Ελλάδα έχουμε λύσει προ πολλού τέτοια ανόητα ζητήματα, απλά με το να μην έχουμε καν κανονισμό που να αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα! Εδώ δεν έχει λυθεί ακόμα καλά καλά το πρόβλημα της διάθεσης των λυμμάτων, θα ασχοληθούμε με τα συμπυκνώματα????quoteIEYKRINHSH 2 : TO NERO THS KAYSHS POY SYMPYKNWNETAI EINAI OKSINO.STH GERMANIA ( DEN GNWRIZW TON ANTISTOIXO ELLHNIKO KANONISMO) EPITREPETAI NA EISERXETAI KAT' EY8EIAN STO DIKTYO
APOXETEYSHS GIA LEBHTES MEXRI 200 kW. GIA MEGALYTERES ISXYES
PREPEI PROHGOYMENWS NA YFISTATAI XHMIKH EKSOYDETERWSH.
Νίκο αν μου επιτρέπεις και κάτι άλλο:
επιτρέπεται η τοποθέτηση επίτοιχου λέβητα αερίου με ελεύθερη απόρριψη καυσαερίων, με χρήση οριζόντιου ομόκεντρου αγωγού μήκους 0.6 έως 1 μέτρο (ανάλογα με τον κατασκευαστή). ??
Όπως δλδ κάνουμε εμείς στα υφιστάμενα που τοποθετούμε στο μπαλκόνι ή και εντός των χώρων.
Περικλής
Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...

Απάντηση σε αυτήν την απάντηση
IEYKRINHSH 2 : TO NERO THS KAYSHS POY SYMPYKNWNETAI EINAI OKSINO.STH GERMANIA ( DEN GNWRIZW TON ANTISTOIXO ELLHNIKO KANONISMO) EPITREPETAI NA EISERXETAI KAT' EY8EIAN STO DIKTYO