Περικλή νομίζω ότι εξετάζουμε το θέμα από μια συγκεκριμένη πλευρά.
Θέλω απλά να διαψέυσω το εξής σκεπτικό: "Πρέπει να κάνω by pass στο πρώτο σώμα για να μην κρυώσω όλο το νερό"
Από κει και πέρα μπορεί να υπάρξουν άλλοι λόγοι για να κάνεις by pass. Το αναφέρω εξάλλου στο προηγούμενο post.
Για τους διακόπτες μίλησα αφού ο Γρηγόρης είπε πως με αυτό που λέω πάω να ανατρέψω όλο το σκεπτικό του μονοσωληνίου, ή κάτι τέτοιο τέλως πάντων. Έλεγε πως οι εταιρείες βγάζουν αυτούς τους διακόπτες για να μην στέλνουν όλο το νερό στο σώμα με αποτέλεσμα αυτό να κρυώσει.
quote:Γιατί αν έχεις 3 σώματα στο κύκλωμα και περνάς όλο το νερό από κάθε σώμα τι απόδοσή θα έχει το δευτερο και το τρίτο σώμα....Προφανώς με αυτό που αναφέρει το δεύτερο quote ο Γρηγόρης δεν εννοεί πως η φιλοσοφία του μονοσωληνίου είναι ότι ίσως θες να παρακάμψεις ένα πιτσιρίκι σώμα 400 kcall.quote: Να μην διαφωνείς κάθετα γιατί πας να ανατρέψεις όλη την φιλοσοφία του μονοσωληνίου....
Για να βγάζουν χρόνια τους διακόπτες μονοσωληνίου με bypass στάνταρ όλες οι εταιρίες κάτι ξέρουν....
Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι εξετάζω το by pass από την άποψη της απόδοσης των επόμενων σωμάτων. Αν δε συμφωνείς με το όλο σκεπτικό δώσε ένα λόγο να κάνω by pass στην περίπτωση του σχήματος του Γρηγόρη, ώστε να μπορέσουμε να συζητήσουμε πάνω στο σκεπτικό μου.