Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 μέχρι 8 από 8

Θέμα: Περιβαλλοντικες μελετες κ αλλα

Περιβαλλοντικες μελετες κ αλλα

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Καλημερα. Ηθελα να ρωτησω εφοσον ασχολειται βεβαια καποιος,αν οντως στις νομαρχιες ζητουν μελετητικο 27 κατα την καταθεση της μελετης. Σε συζητηση αλλου εμαθα οτι για την κατηγορια Β4 δεν απαιτειται μελετητικο πτυχιο. Επισης υπαρχει λογισμικο εκτος της 4μ που βοηθα στη συνταξη της μελετης? Τελευταιο, εχω καποια βιβλια που διαβαζω κ εχω μαζεψει σχετικη νομοθεσια, εχει να μου προτεινει καποιος βιβλιογραφια που να αξιζει κατα τη γνωμη του?
    Ευχαριστω.

Επίλεκτο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Cyclades, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    109
    Σε εμένα ζητούν μελετητικό και για κατηγορία Β4 και συνυπογράφει γνωστός μου που έχει πτυχίο. Αυτά ισχύουν για τη νομαρχία Κυκλάδων στη Σύρο που δραστηριοποιούμαι εγώ. Πρέπει να έχεις κλείσει 4 χρόνια από τότε που πήρες το δίπλωμα από τη σχολή σου για να βγάλεις μελετητικό (εγώ θα μπορώ του χρόνου). Υπάρχει ένα βοήθημα για σύνταξη περιβαλλοντικών μελετών της Τεκδοτικής με τίτλο "Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων". Έχει κάποια βασικά πραγματάκια για να σε βοηθήσουν στη σύνταξη μελετών. Ελπίζω να σε βοήθησα...
    Μηχ. Μηχ.

Αμαν κυκλαδες εισαι? Το ειχα δει καπου οτι κυκλαδες ζητουν μελετητικο κ για Β4..εδω:http://www.eppe.gr/nea/b4.htm
    Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Εχω δει κ κατι αλλα βιβλιαρακια της Τεκδοτικης,πρεπει καποια στιγμη να τα παρω.
    Οσον αφορα τη συνταξη της μελετης ειναι χρησιμο το προγραμμα της 4μ ή ειναι πεταμενα λεφτα?

Επίλεκτο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Cyclades, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    109
    quote:Originally posted by ckiriako

Οσον αφορα τη συνταξη της μελετης ειναι χρησιμο το προγραμμα της 4μ ή ειναι πεταμενα λεφτα?
    Εγώ αν και το έχω το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν το χρησιμοποιώ ποτέ. Οπότε καταλαβαίνεις...
    Μηχ. Μηχ.

Τοσο για τα μπαζα ειναι? Στο χερι καθεσαι δηλ κ γραφεις?

Επίλεκτο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Cyclades, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    109
    Το περιεχόμενο των ΜΠΕ εξαρτάται κάθε φορά από το έργο που μελετάς και τις πιθανές επιπτώσεις του στο περιβάλλον. Αν μπορούσε ένα πρόγραμμα να τα κάνει όλα από μόνο του θα ζούσαμε σε έναν ιδανικό κόσμο . Εξάλλου το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν έχει τίποτα περισσότερο από κάποιες πολύ γενικές πληροφορίες και το ερωτηματολόγιο. Εσύ πρέπει να αναλύσεις κάθε έργο χωριστά ανάλογα με τις συνθήκες, την περιοχή που βρίσκεται, το μέγεθός του, την παραγωγικότητα, δυναμικότητα, επιπτώσεις κλπ. Όλα αυτά φυσικά δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν σε ένα πρόγραμμα.
    Μηχ. Μηχ.

Ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Εχει ασχοληθει κανεις με ΜΠΕ κονικλοτροφειου?Αν ναι ας με διαφωτισει ή ας μου στειλει κατι.Ευχαριστω.

Δικαιώματα απάντησης