Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 11 μέχρι 20 από 20

Θέμα: Αγορα λέβητα - Καυστήρα

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2007
    Θέση
    livadeia, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    19

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Πήγα σα'υτό το τοπικ gregori http://www.monachos.gr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155 και πραγματικά μπερδεύτηκα.
    Υπάρχει παιδιά κάτι πιό ξεκάθαρο γιά την τελική επιλογή;

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Athens
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,175
    Οκ θα σου κάνω πρόταση...
    Λέβητα Bentoil...τον φέρνει η thermovent....είναι φτηνός έχω βάλει καμιά 10αρια....δεν είχα κανένα πρόβλημα....κοστίζει ,κάπου στα ----€
    Καυστήρα Bentone ka στα ----€ Τοπ
    Είσαι οκ?

Τοποθέτηση των παραπάνω 10.000€ ανευ ΦΠΑ
    Εντάξει εδώ πλάκα κάνω...

www.udravlikos.gr

Διαχειριστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,103
    Να προτείνω απλά να μην λέτε τιμές και προμηθευτή έτσι στον αέρα, διότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα. Δεν έχουν όλοι άλλωστε τις ίδιες τιμές.

Περικλής
    Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2006
    Θέση
    Tρίκαλα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    2,965
    Και γω να πω ότι για να βολευτεί ένας νοικοκυρης στη θέρμανση δε χρειάζεται να πληρώσει και τα μαλλιά της κεφαλής του. Όπως και με τα αυτοκίνητα ένα πράμα. Το ακριβό θα είναι (συνήθως) και καλύτερο. Αλλά και πιο φθηνοί λέβητες μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους μια χαρά και αξιοπρεπέστατα. Το καλό και ψαγμένο είναι ζήτημα επιλογής, και όχι υποχρέωση που μπορεί να γίνει έμμονη ιδέα. Οτιδήποτε λιγότερο από Μερσεντές δεν είναι απαράδεκτο.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Athens
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,175
    quote:Originally posted by peris

Να προτείνω απλά να μην λέτε τιμές και προμηθευτή έτσι στον αέρα, διότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα. Δεν έχουν όλοι άλλωστε τις ίδιες τιμές.

Περικλής
    Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα μαστροΠέρι?
    Άμα με ρωτήσεις εσύ μέσα απο το φόρουμ πόσο παίρνουμε στην Αθήνα τον τάδε καυστήρα η λέβητα τα σώματα τον χαλκό... δεν μπορώ να σου απαντήσω?
    Τώρα άμα κάποιος βρεί τον λέβητα 50€ πάνω ή κάτω από την τιμή που ανέφερα έγινε τίποτα?

Η thermovent δεν είναι προμηθευτής....δεν πουλάει σε ιδιώτες και υδραυλικούς κάνει χοντρική πώληση. Ανέφερα την εταιρία για να πάρει τηλέφωνο ο φίλος για να τον ενημερώσουν για κάποιον κατάστημα κοντά του που εμπορεύεται τους συγκεκριμένους λέβητες.

Βοήθεια ζήτησε ο άνθρωπος και μία πρόταση και του την έδωσα ξεκάθαρη.

www.udravlikos.gr

Διαχειριστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,103
    quote:Originally posted by gregori
    Η thermovent δεν είναι προμηθευτής....δεν πουλάει σε ιδιώτες και υδραυλικούς κάνει χοντρική πώληση. Ανέφερα την εταιρία για να πάρει τηλέφωνο ο φίλος για να τον ενημερώσουν για κάποιον κατάστημα κοντά του που εμπορεύεται τους συγκεκριμένους λέβητες.
    και θα πάρει στην παραπάνω εταιρία και θα του πουν πάρτε στον κύριο Μπουρδογλου, που είναι πελάτης μας και θα σας δώσει αυτό που θέλετε. Και θα πάρει ο άνθρωπος και θα του πουν 800€+ΦΠΑ για τον λέβητα τάδε.
    ΠΟΣΟ???? θα πει ο τύπος. Εμένα μου είπανε στο internet στο monachos ότι το παίρνουνε (κάποιος, τέλος πάντων, Γρηγόρης) 500€, τι? πάτε να με κλέψετε???? Αισχροκέρδια???
    Αντιλαμβάνεσαι ότι συμβαίνουν 3 πράγματα ταυτόχρονα:
    α. Καρφώνεται ο Μοναχός στον πιθανό προμηθευτή του (λέω πιθανό διότι δεν ξέρω από που και τι αγοράζει η Μοναχός ΑΕ) ότι διατυμπανίζει δεξιά και αριστερά τις τιμές χοντρικής της. Είναι ΜΕΙΖΟΝ θέμα και για τον προμηθευτή αλλά και για τον αγοραστή. Πόσο μάλιστα ότι τα νέα "διαδίδονται" και σε άλλους προμηθευτές και αγοραστές, που μπορεί να διαμαρτυρυθούν.
    β. Κατά διαβολική σύμπτωση και τους δύο σας λένε Γρηγόρηδες, επομένως μπορεί να γίνει ακόμα χοντρόρερη η μαλ..ια, διότι κάποιοι μπορεί να νομίζουν ότι την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο Μοναχός!
    γ. Ο τελικός προμηθευτής του προιόντος (ο κ. Μπούρδογλου στην περίπτωσή μας) "καρφώνεται" αυτομάτως για το ποσοστό κέρδους που μπορεί να έχει στο συγκεκριμένο προιόν. Και άλλωστε για ποιόν λόγο να πουλήσει στον ιδιώτη σε τιμή που πουλάει στον επαγγελματία (σε εσένα) και που κάποια στιγμή που θα πας σε μια δουλίτσα για έναν 40άρη λέβητα τάδε που θα τον πουλήσεις 600€, θα σου πούν "μάστορα γιατί τόσο, αφού 500 κάνει"!!!
    Ακόμα και εάν οι τιμές που έδωσες δεν ήταν "φουλ" χοντρικής", πάλι πιστεύω ότι είναι πρόβλημα.
    Τέλος πάντων, πιστεύω ότι μπορούμε να δίνουμε μια χείρα βοηθείας, αλλά γενικόλογη όσον αφορά τις τελικές τιμές. Τιμές καταλόγων μπορούμε να δίνουμε ΑΦΟΒΑ και να πούμε ότι κύριε τάδε μας, αυτό που θέλετε έχει τιμή καταλόγου 1200€+ΦΠΑ και σε κατάστημα σίγουρα θα πρέπει να σας κάνουνε και έκπτωση (τουλάχιστον 15-20%), αλλά είναιο ελεύθερη αγορά και οι τιμές που θα ακούσετε εδώ, όπως και οι εκπτώσεις είναι σχετικές.
    Ψάξτε κύριε τάδε μας, και ίσως το βρείτε και πιό φθηνά από όσο το παίρνουμε και εμείς.

quote:
    Τώρα άμα κάποιος βρεί τον λέβητα 50€ πάνω ή κάτω από την τιμή που ανέφερα έγινε τίποτα?
    Για πολλούς έγινε και παραέγινε μάλιστα. Δεν ξέρεις τι σαματά μπορεί να κάνει κάποιος για 1 ευρώ!

Με ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση ο φίλος σου Περικλής.
    Προς θεού μην το εκλάβεις ως "παρατήρηση" ή οτιδήποτε άλλο στραβό.
    Ξέρεις πόσο πολύ σε εκτιμώ ως επαγγελματία και πόσο μου αρέσει η δουλειά σου. Άλλωστε στο έχω πει και προσωπικά.
    [:I]

Περικλής

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Athens
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,175
    quote:
    Με ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση ο φίλος σου Περικλής.
    Προς θεού μην το εκλάβεις ως "παρατήρηση" ή οτιδήποτε άλλο στραβό.
    Ξέρεις πόσο πολύ σε εκτιμώ ως επαγγελματία και πόσο μου αρέσει η δουλειά σου. Άλλωστε στο έχω πει και προσωπικά.
    Σιγά μην πάρω στραβά την παραπάνω κουβέντα μας ρε φίλε Περικλή....
    Έθεσα την απορία μου για να δω που στηρίζεις το σκεπτικό σου...
    Μπορεί να έχεις δίκαιο σε κάποια πράγματα και άλλα να είναι προς συζήτηση. Αυτα είναι θέματα που όπως είπες και εσύ αλλού αν τα συζητούσαμε απο κοντά θα τα λύναμε σε 2 λεπτά για αυτό δεν θέλω να επεκταθώ από εδώ.

www.udravlikos.gr

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2007
    Θέση
    livadeia, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    19
    Aγαπητοί μέσα απο τις συμβουλές σας αποφάσισα γιά την αγορά και μόλις εγκατασταθούν λέβητας - καυστήρας και καμινάδα θα σας ενημερώσω γιά τα αποτελέσματα. Ευχαριστώ ειλικρινά και άν προκάλεσα ένταση στο forum ζητώ συγνώμη.

Συζητώντας με ένα φίλο που κι'αυτός κατασκευάζει κατοικία και έχει ήδη καταλήξει σε προμήθεια λέβητα και αυτός ειναι chappee μου ζήτησε να σας ρωτήσω άν δέν προτιμήσει τον καυστήρα της ίδιας εταιρείας αλλά τοποθετήσει έναν bentone (τον ίδιο θα βάλω και εγώ κι'αυτό δέν είναι διαφήμιση) θα λειτουργήσει οπως με αυτόν της μαμάς chappee.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Athens
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,175
    Έχω τοποθετηση μερικά chappee....
    Αυτό που μου αρέσει εμένα σε αυτά τα καζάνια είναι είναι ότι είναι αθόρυβα...πάντα όμως με τον καυστήρα της μαμά του...
    Με άλλο καυστήρα δεν ξέρω αν χάνει αυτό το προνόμιο...Ας μιλήσουν οι ιδικοί καυστηρατζήδες...

www.udravlikos.gr

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2007
    Θέση
    livadeia, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    19

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

gregori εισαι λεβεντιά.
    ελπίζω μέλη του forum καυστηρατζηδες να απαντήσουν οτι αφορά στην συμπεριφορά με τον άλλο καυστήρα.

Δικαιώματα απάντησης