-
Νέο μέλος
ADEIA ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ
για εργαστηριο παρασκευής παστελιών μου ζητήθηκε να βγάλω άδεια διάθεσης λυμάτων και μου είπανε να κάνω μελέτη για σηπτικό και απορροφητικό βόθρο. στην περιοχή δεν υπάρχει ακόμη αποχετευτικό δίκτυο. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να αποφύγω αυτή την διαδικασία? γιατί ο βοθρος είναι μόνο ένας? μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει με το θέμα της μελετης για βόθρους?. Το ότι τα παστέλια περιέχουν μέλι πιστεύετε ότι εμπλέκει και την κτηνιατρική υπηρεσία? έχει κάποιος εμπειρία με κάτι τέτοιο?
ευχαριστώ
-
Επίλεκτο μέλος
Για να χρειαστεί να κάνεις μελέτη διάθεσης λυμάτων σημαίνει ότι από την παραγωγική διαδικασία του εργαστηρίου δημιουργούνται υγρά απόβλητα. Επειδή δεν ξέρω ποια ακριβώς είναι η διαδικασία για να μπορέσω να καταλάβω για τι πράγμα σου ζητήσανε άδεια διάθεσης, θα ήταν καλύτερα να μας αναφέρεις μερικά πράγματα. Η υγειονομική διάταξη για την διάθεση λυμάτων είναι η Υ.Α. Ε1β/221/1965 (ΦΕΚ 138 Β'). Βάσει αυτής θα κάνεις τη μελέτη για τον σηπτικό - απορροφητικό βόθρο.Επίσης, ο βόθρος δεν είναι μόνο ένας, αλλά δύο: τα λύματα εισέρχονται αρχικά στον σηπτικό και στη συνέχεια οδηγούνται στον απορροφητικό.
Μηχ. Μηχ.
-
Νέο μέλος
Τελικά κατόπιν δική μου αυτοψίας το σαβατοκύριακο προέκυψε ότι ο πελάτης ειναι συνδεδεμένος με την αποχέτευση το θέμα είναι ότι σκέφτεται να βγάλει άδεια εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής και αν δεν γίνεται εύκολα αυτό να βγάλει άδεια εργαστηρίου παστελιών. Έχει καποιος συναδελφος εμπειρία απο κτηνιατρική υπηρεσία γιατί που είπαν ότι εμπλέκεται τι χρειάζεται η συγκεκριμένη υπηρεσία?
Ερώτηση θεωρούνται υγρά απόβλητα το να ξεπλένεις καζάνια και τάψια? ρώτω για να καταλάβω την λογική του υπαλλήλου που μου ζήτησε αδεια λυμάτων με την λογική ότι ειναι καταστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος
Δικαιώματα απάντησης