-
Εξέχον μέλος
Καταλαβαίνω φίλε απόλυτα.....όπως καταλαβαίνω και τους ένοικους πως είναι βασανιστικό αυτό το κομπρεσέρ....και αν μιλάς για αποξηλώσεις δαπέδων και γεμίσματα ο θόρυβος φτάνει στα όρια τις τρέλας....
Εγώ απαιτώ να βγαίνει ανακοίνωση στο ασανσερ 2-3 μέρες νωρίτερα για να είναι ενημερωμένοι οι ένοικοι.
Αυτα είναι τα άσχημα στις πολυκατοικίες...Μπορεί ό άλλος να είναι άρρωστος ή το παιδί του να δίνει εξετάσεις ή ακόμα να έχει νεογέννητο μωρό...πρέπει να είναι ενημερωμένος.
Αυτό που μου την δίνει είναι κάπιοι που από τις 1.30 βγαίνουν στα μπαλκόνια και φωνάζουν....σταματήστε αλλιώς θα φωνάξω τη αστυνομία...
Μπορεί με όμορφο τρόπο να σου πεί...ρε παιδιά έχω πρόβλημα...Εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα σταματήσω.
www.udravlikos.gr
-
Εξέχον μέλος
ckiriako
Starting Member
Greece
30 Posts
Posted - 08 March 2008 : 01:35:24 Show Profile Email Poster Reply with Quote
Ισως το εχεις αναφερει gregori αλλα δεν μπορω να το βρω...τα σχεδιακια που βαζεις σε τι τα φτιαχνεις?
Συγνωμη που χαλαω το τοπικ
Με το Visio φίλε Κυριακο.
www.udravlikos.gr
-
Εξέχον μέλος
Αργύρη απέχεις από το γράψιμο εδώ και καιρό...???
Εγώ έβρισκα ενδιαφέρον τις απόψεις σου και χρήσιμες για το φόρουμ.
www.udravlikos.gr
-
Μέλος
-
Εξέχον μέλος
-
Σπουδαίο μέλος
Ιωση και εδω και περναω την ωρα μου καθαριζοντας παλια εξαρτηματα και ξεχωρισμα scrap.. Που ειναι οι συλλεκτες να καθομαι να περναω καναβια τωρα... Αυριο ειναι δυσκολη η μερα... Μαλλον θα ασχοληθω με την αντικατασταση μιας γραμμης στο ηλιακο που ειχα ξεκινησει πριν 1 μηνα.. Εχει μεινει μια κουλουρα και καθεται στην ταρατσα τιγκα στην σκονη...
Ασχετη απορια... Θελω να παρω μια θερμοκρασια μονιμα απο ενα συλλεκτη θερμανσης σε ενα διαμερισμα.. Θα βγαλω την ταπα στα πλαγια και θα μπει μια γωνια,συστολη και το θερμομετρο.. Τι σφαλμα θα εχει?????
-
Εξέχον μέλος
Ελα ρε σι και εσύ κρυωμένος? Λαιμός συνάχι πυρετός?
Σχετικά με αυτό που ρωτάς βάλε έτσι όπως λές και ένα μίνι διακοπτάκι πριν το θερμόμετρο.
Εγώ δεν βλέπεις τι κάνω.....φτιάχνω σχεδιάκια να περνάει η ώρα...και προσπαθώ να βοηθήσω λίγο πάνω στα τοπικ.
Γιατί είχε παράπονο το αφεντικό ότι δεν έκανα δουλειά στα handbook.
www.udravlikos.gr
-
Σπουδαίο μέλος
Λαιμος συναχι αλλα οχι πυρετος..
Το τοπικ πολυ ενδιαφερον και καθοτι ασχετος με επιτοιχα το παρακολουθω στενα... Βεβαια απορω αν καποιος θα πληρωσει ολα αυτα τα τσουμπλεκια εκει... Ισως κανας ματσο ιδιωτης σε κανα 2ροφακι... Μακαρι να γινοντουσαν οι εγκαταστασεις με ολα αυτα επανω...
Βλεπω και ΔΔ στο ηλιακο.. Ποτε δεν μου χει τυχει να δω τετοιο πραγμα.. Απλα ειναι στην ταρατσα και κανεις δεν ασχολειται αν ανοιγει η ΒΑ ή οχι.. Το σωστο ειναι να υπαρχει αλλα....
Τα handbook παντως εχω πολυ περιεργεια να τα δω...
Ετοιμαζω κατι μεταφρασεις απο το τεραστιο manual εγκαταστασης για PP
σωληνες της Valsir.. Αν ενδιαφερει στο τελος του μηνα θα το χω ετοιμο πιστευω..
Το θερμομετρακι θα το κουμπωσω Πεμπτη και θα το συγκρινω και με το υπερυθρων ..
-
Εξέχον μέλος
-
Εξέχον μέλος
Με ενδιαφέρει το manual που ετοιμάζεις....κανόνισε να ποστάρεις τίποτα καλό ή ακόμα να μου το δόσεις να το μελετήσω...
www.udravlikos.gr
Δικαιώματα απάντησης