τώρα είδα το νέο nick. Βρε General Αρχιλαμόγιο coordinator όλων των Μοναχών (εντάξει, προς Αγιο Ορος άστο, το χάνουμε αυτό), μόνο πως δεν με κυνηγάει η σύζυγος με τον πλάστη δεν έγραψες επειδή τρέχω σε βαρετές συναντήσεις μοναχών μηχανικών.![]()
τώρα είδα το νέο nick. Βρε General Αρχιλαμόγιο coordinator όλων των Μοναχών (εντάξει, προς Αγιο Ορος άστο, το χάνουμε αυτό), μόνο πως δεν με κυνηγάει η σύζυγος με τον πλάστη δεν έγραψες επειδή τρέχω σε βαρετές συναντήσεις μοναχών μηχανικών.![]()
μη μου βάζετε ιδέες...quote:Originally posted by DDD
Περικλής
Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...
Πιάστε τον! Ήλθε μεθυσμένος σήμερα!
King εύχομαι πολλά αλλά και αναψυχής χιλιόμετρα! Να το βαρεθείς κάποια στιγμή και να το αντικαταστήσεις!
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
Μη μας χαρακτηρίζεις έτσι και μπλέξουμε, είναι πονηρές οι μέρες!quote:Originally posted by DDD
Νίκος
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους οσους γιορτάζουν
www.aeragogos.gr
www.klimatismos.getforum.eu
www.barracuda.gr
Και από εμένα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
σε όλους τους συνονόματους και
καλές δουλειές
Νίκος
Nikos
Συγγνώμη για την καθυστέρηση. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν.
Εχθές με υδραυλικούς και καυστηρατζήδες από το πρωί τέλειωσα στις 9μμ!! Έπεσα ξερός.
Με εκτίμηση.
Κώστας.
Χρονια πολλα και απο εμενα για εχθες εστω και καθυστερημενα...
Ασχετο> Γιατι δεν μπορω να αλλαξω το e-mail μου στο προφιλ??
Ολο undeliverable βγαζει..