Ναι, ο Πέρης έγινε ζόμπι...
εχει ήδη καταργηθεί το παλιό pass και αρχίζω το καθάρισμα!
Programming is like sex: one mistake and you have to support it for the rest of your life.
Michael Sinz
ο PERIS να αλλαξει κωδικο εισόδου στο φορουμ..καποιος του την "εκατσε" []
www.aeragogos.gr
www.klimatismos.getforum.eu
www.barracuda.gr
Ναι, ο Πέρης έγινε ζόμπι...
εχει ήδη καταργηθεί το παλιό pass και αρχίζω το καθάρισμα!
Programming is like sex: one mistake and you have to support it for the rest of your life.
Michael Sinz
Ώ μα είναι τρομερό! . Ο φοβερός και τρομερός αντμινιστράτορ να πάθει τετοια ζημιά. Να του κλέψουν το πασγουορντ οι Ρώσσοι και να μας ρίξουν το φόρουμ!!.
Προτείνω τις εξής λύσεις :
α) Άμεσο ξήλωμα του αξιώματος του αντμινιστράτορα
β) Εγκλεισμό στην απομόνωση (να μπορεί να βλέπει μόνο τις οδηγίες χρήσεως του φόρουμ)
γ) Μετατροπή του χαρακτηρισμού απο Αρχινονός σε Αρχιμπαμπούσκα
Επίσης είμαι διατεθειμένος να αναλάβω τα καθήκοντα του [}] και να τον έχω υπο την προστασία μου μέχρι να γίνει καλά. Θα του αφήσω μάλιστα πρόσβαση του καρντάση να βλέπει στα Άσχετα μόνο τα δικά μου πόστ για να νοιώθει καλύτερα.
__________________________________________________ _____________________________
"Κανείς Δέν Είναι Άσφαλτος"
Α.Δημητρίου - Αοιδός
Νά τος ο Δελφίνος!!!
Που το ξέρεις οτι ήταν Ρώσσοι;
Κατι ξέρεις παραπάνω εσύ....[}]
Michael Sinz
ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΦΙΛΟ ΠΕΡΙΚΛΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
Αυτό έπρεπε να είχες κάνει Δημητράκη μου και τώρα που θες να γίνεις Βεζύρης στη θέση του Βεζύρη Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ADMIN ΜΕ ΝΕΟ PASSWORD ΣΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ!!!!
Και επειδή δε μπορείς να δεις αυτά που γράφω (αφού είμαι μέσα με το δικό σου όνομα) θα τα μεταφέρω και στην θέρμανση ας πούμε για λίγο...
[}][}
][}
]
Το νέο password θα σου δωθεί από τον κ. dipoli.
Περικλής
ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΣΩΖΩ....
__________________________________________________ _____________________________
Α.Δημητρίου - Αοιδός
Και τώρα απολαμβάνω πλήρη έλεγχο όλων των Iznogood Λαμογίων[}][}
][}
]
Κ. dipoli δώστε στον κ. υποψήφιο Βεζύρη το νέο του pass αλλά στην θέρμανση, γιατί εδώ δε μπορεί να μπει άμα δεν είναι logged in.
Περικλής
Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...
Μπράβο μπράβο....
κι εσυ συνονόματε του κάνεις πλάτες ε?
Δε μας είπες καρντάση πώς ένιωσες γράφοντας με το νικ του μελλοντικού σου προϊστάμενου?
Πάω να ψήσω καμια μπριζόλα. Με καταστεναχωρέσατε [V]
Α.Δημητρίου - Αοιδός
Με τόσα προβλήματα που έχει ο Περικλής έχω μπεί σε σκέψεις.
Να του απαντώ σε αυτά που ποστάρει; Μήπως υπάρχει κίνδυνος και εκεί;
Με εκτίμηση.
Κώστας.
Εννοείται ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος. Μην του μιλάτε μέχρι να περάσει η μπόρα αυτή. Δέν είναι πλέον ο Περικλής μας ο καλός μας φίλος και συνάδελφος. Είναι ένας κακός τρομοκράτης. Εξοντώστε τονquote:Originally posted by CONSTANTINOS
Με τόσα προβλήματα που έχει ο Περικλής έχω μπεί σε σκέψεις.
Να του απαντώ σε αυτά που ποστάρει; Μήπως υπάρχει κίνδυνος και εκεί;
Με εκτίμηση.
Κώστας.
Α.Δημητρίου - Αοιδός