Eσένα Γρηγόρη πιο πολύ μπελά σου δημιούργησε παρά καλό, νομίζω;
Programming is like sex: one mistake and you have to support it for the rest of your life.
Michael Sinz
Συμφωνώ απόλυτα...quote:Προς συμπαράσταση έσβησα και εγώ την δική μου
Ξέρεις είμαι της γνώμης ο καθένας να βάζει σαν υπογραφή του το site του το οποίο όμως να είναι σχετικό με το αντικείμενο που συζητάμε και κυρίως να μην είναι εμπορικό ή άσχετο (εκείνα τα γουσκωτά τι τα ήθελες? )
Κατ αυτόν τον τρόπο θα μπορεί ο κάθε αναγνώστης να δει ποιος είναι αυτός που γράφει και αν έχει τις κατάλληλες γνώσεις ώστε να εμπιστευτώ τα γραφόμενα του. Τέλος πάντων όμως σαν φιλοξενούμενοι όπως λες ας ακολουθήσουμε τους κανόνες.
Το έσβησα και εγώ αλλά κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε μία συζήτηση για το θέμα διαφήμισης...
Φυσικά και εγώ πυστεύω και επιθυμώ όταν διαβάζω κάποιον να ξέρω ποιος είναι, με τι ασχολείται κλπ.
Το σιτε του καθενός είναι εν μέρη ο καθρέφτης του...
Μέχρι τώρα δεν ήταν και πολλοί αυτοί που μέσα απο το φόρουμ μπορούσες να τους βρεις κίολας...
Εγώ ήμουν ο Dimis,O Monaxos,O aeragogos,O kapetanios και μερικοί φίλοι ακόμα που γράφουν πιο αραιά...
Ε δεν πυστεύω ρε παιδιά ότι περιμέναμε το φόρουμ για να πάρουμε δουλειές και ποστάρουμε εκατοντάδες ποστ για διαφημιστικούς λόγους.
Καλός η κακός το σίτε έχει δημιουργήσει ανθρώπινες σχέσεις...
Πως να το κάνουμε ορισμένοι έχουμε γίνει φιλαράκια και το φόρουμ έχει γίνει μεράκι μας....
Εχω συνεργαστεί με παιδιά από το φόρουμ και το χάρηκα κιόλας.
Πολλοί ξέρετε ότι πολλές φορές έχω βρεθεί σε δύσκολη θέση αν θα πρέπει να αναλάβω μία δουλειά όπου με βρήκαν απο το φόρουμ και το σίτε μου.
Eσένα Γρηγόρη πιο πολύ μπελά σου δημιούργησε παρά καλό, νομίζω;
Programming is like sex: one mistake and you have to support it for the rest of your life.
Michael Sinz
και δύο φωτογραφίες ακόμα:
![]()
Εγώ φίλε gregori καμία δουλειά δεν ανέλαβα ούτε μέσω του forum αυτού αλλά ούτε και μέσω του site μου και ούτε πρόκειται φυσικά να αναλάβω. Το βρίσκω αντίθετο με τους σκοπούς που γράφουμε εδώ ή με τους σκοπούς που δημιούργησα τουλάχιστον το δικό μου site. Ακόμη αρνήθηκα (έμεσα) ακόμη και στον ίδιο τον monachus να δεχτώ κάποια εργασία κατασκευή (και τον ευχαριστώ γι την πρόταση του έστω και μετά από 6 χρόνια)για ιδεολογικούς κυρίως λόγους. Κατά τα άλλα συμφωνώ να το συζητήσουμε και αυτό όχι απλά για το ποιος είναι ποιός αλλά για το ότι βρε αδελφέ και το δικό σου site και το δικό μου και του pirate (ακόμα διαβάζω τα άρθρα μέσα από το site του)αλλά και του aeragogos προσφέρουν γνώση. Και αν το ζητούμενο δεν είναι αυτό τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης μας στο διαδίκτυο γενικά?quote:Originally posted by gregori
Συμφωνώ απόλυτα...quote:Προς συμπαράσταση έσβησα και εγώ την δική μου
Ξέρεις είμαι της γνώμης ο καθένας να βάζει σαν υπογραφή του το site του το οποίο όμως να είναι σχετικό με το αντικείμενο που συζητάμε και κυρίως να μην είναι εμπορικό ή άσχετο (εκείνα τα γουσκωτά τι τα ήθελες? )
Κατ αυτόν τον τρόπο θα μπορεί ο κάθε αναγνώστης να δει ποιος είναι αυτός που γράφει και αν έχει τις κατάλληλες γνώσεις ώστε να εμπιστευτώ τα γραφόμενα του. Τέλος πάντων όμως σαν φιλοξενούμενοι όπως λες ας ακολουθήσουμε τους κανόνες.
Το έσβησα και εγώ αλλά κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε μία συζήτηση για το θέμα διαφήμισης...
Φυσικά και εγώ πυστεύω και επιθυμώ όταν διαβάζω κάποιον να ξέρω ποιος είναι, με τι ασχολείται κλπ.
Το σιτε του καθενός είναι εν μέρη ο καθρέφτης του...
Μέχρι τώρα δεν ήταν και πολλοί αυτοί που μέσα απο το φόρουμ μπορούσες να τους βρεις κίολας...
Εγώ ήμουν ο Dimis,O Monaxos,O aeragogos,O kapetanios και μερικοί φίλοι ακόμα που γράφουν πιο αραιά...
Ε δεν πυστεύω ρε παιδιά ότι περιμέναμε το φόρουμ για να πάρουμε δουλειές και ποστάρουμε εκατοντάδες ποστ για διαφημιστικούς λόγους.
Καλός η κακός το σίτε έχει δημιουργήσει ανθρώπινες σχέσεις...
Πως να το κάνουμε ορισμένοι έχουμε γίνει φιλαράκια και το φόρουμ έχει γίνει μεράκι μας....
Εχω συνεργαστεί με παιδιά από το φόρουμ και το χάρηκα κιόλας.
Πολλοί ξέρετε ότι πολλές φορές έχω βρεθεί σε δύσκολη θέση αν θα πρέπει να αναλάβω μία δουλειά όπου με βρήκαν απο το φόρουμ και το σίτε μου.
Εγώ είμαι της άποψης να μη παίξουμε τις θυμωμένες Μαρίες και να βάλει πάλι ο Γρηγόρης το site του αλλά και ο Dimis (ειδικά ο Dimis) που το site του είναι εκπαιδευτικού χαρακτήρα καθαρά και καθόλου διαφημιστικού.
Όσο για μένα από το 1996 ούτε ένα εμπορικό ενδιαφέρον δεν εκδηλώθηκε ποτέ από κανέναν! Μία φορά και μοναδική μου έστειλαν να συμπληρώσω μία προσφορά ειδών θέρμανσης και ούτε καν που απάντησα! Αντίθετα πληθώρα φοιτητών και νέων μου γράφει καθημερινά και με συγχαίρει. Το θεωρώ γελοίο να ειπωθεί ότι προσπαθούμε εμείς οι συγκεκριμένοι περίεργοι μα παντελώς περίεργοι τύποι να πάρουμε δουλειές μέσω του forum που μας έχει φύγει ο πάτος να γράφουμε και όχι να παίρνουμε δουλειές αλλά να διώχνουμε δουλειές γιατί η τρέλα μας δεν έχει όρια!!! Μόνο και μόνο για να γράψουμε!!
Δυσαρέστησα πελάτη και απομακρύνθηκε διότι τον κύλισα μερικές μέρες διότι δεν προλάβαινα να τον εξυπηρετήσω. Και γιατί δεν προλάβαινα; Διότι αφιερώνω πάνω από 14 ώρες στο forum καθημερινά να γράφω!! Ιησού Χριστέ!! Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου τι να πω!!
Όσο για τον αεραγωγό πράγματι του 'δωσε και κατάλαβε κι αυτός! Δεν είναι τυχαίο που δεν πείραξε τα δικά μας και έσβησε του αεραγωγού. Ας περιλάβει στην υπογραφή του ένα μόνο site και αυτός! Όχι πια τρία!
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε το θέμα. Δεν έγινε δα και τίποτα εντελώς παράλογο!
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
Η ανυπαρξία υπογραφής με βρίσκει αντίθετο. Διαφωνώ.
Χωρίς αυτές δεν θα είχα διαβάσει το ανοιχτό βιβλίο του Dimis ώστε να βεβαιωθώ για την σχετικότητά του.
Δεν θα ήξερα εάν μπορώ να εμπιστευτώ τον Gregori σε αυτά που γράφει.
Δεν θα γνώριζα τι πρεσβεύει ο Pirate.
ή ποιός είναι ο aeragogos και πολλά άλλα παραδείγματα.
Εξάλλου τι νόημα έχει η ανυπαρξία υπογραφής στο post εάν γεμίσει ο καθένας το προφίλ του;
Φίλε αντμινιστρέιτορ έχω δύο ερωτήσεις:
1) Από το topic Διαφορές θερμιδομέτρησης με ωρομέτρηση αυτό δεν συνιστά λεζάντα;
Posted - 22 December 2008 : 00:59:092) Καλώς ή κακώς κλειδώθηκε προ ενός μηνός περίπου ένα topic που δεν υπάρχει σήμερα και είχε ως κύριο θέμα γυναίκες με ντύσιμο από πολύ ελαφρύ έως καθόλου. Σε αυτό το ήδη κλειδωμένο topic - για τους κοινούς θνητούς - ποστάρησες ( μιας και μόνο εσύ είχες την δυνατότητα ) ξανά την τελευταία δημοσιευμένη φωτό που απεικόνιζε μια γυναίκα στην προσπάθειά της να ανοίξει το καπώ ενός αυτοκινήτου. Παρ΄όλο που τότε με την φωτό το ευχαριστήθηκες κρίνοντας από τον σχολιασμό σου, σήμερα σε ενόχλησε η υπογραφή απ΄τα μαστόρια;quote:Originally posted by monachus
<center>w w w . m o n a c h o s . g r</center>
Με εκτίμηση. ( Πρόσεχε, άσχετος ).
Κώστας.
Ας μου επιτραπεί κι εμένα να πω τη άποψή μου στο καυτό θέμα του διημέρου. Και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου εξ αρχής, για όσους δεν με ξέρουν, είμαι μεν μηχανικός αλλά δεν ασκώ πλέον το επάγγελμα εδώ και πολλά χρόνια. Δουλεύω σε ιδιωτική εταιρεία σε διαφορετικό αντικείμενο, βρέθηκα εδώ για να λύσω ένα πρόβλημα με τη θέρμανση στο σπίτι μου, και κόλλησα. Αυτά τα λέω για να γίνει κατανοητό ότι έχω την πολυτέλεια να βλέπω το θέμα ουδέτερα, ως μη έχων κανένα προσωπικό συμφέρον, και τίποτα να κερδίσω ή να χάσω.
Στο προκείμενο λοιπόν, θεωρώ το συγκεκριμένο forum άκρως ενημερωτικό, με τη γνώση που παρέχεται απλόχερα και δωρεάν σε οποιονδήποτε θελήσει να επωφεληθεί. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που όχι μόνο εγώ αλλά και πάρα πολλοί άλλοι, απ'ότι έχω διαπιστώσει τον τελευταίο χρόνο, απευθύνθηκαν εδώ. Και αυτό είναι που όχι μόνο διατηρεί το forum ζωντανό, αλλά και το δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Σε ποιόν όμως οφείλεται αυτό; Μήπως σε όλους αυτούς που καταθέτουν τη γνώση, την εμπειρία και τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο ανιδιοτελώς; 'Η χάνω κάτι; Ενα χρόνο τώρα παρακολουθώ ανελλιπώς ό,τι γράφεται, και δεν είδα κανέναν από όλους τους συνεισφέροντες να προσπαθεί έστω και με τον πλέον έμμεσο τρόπο να αλιεύσει πελάτες. Είδα μόνο μια-δυο φορές κάτι τσαρλατάνους να το επιχειρούν, τους οποίους τους απέβαλε πάραυτα το ίδιο το forum - δηλαδή οι άνθρωποι που γράφουν εδώ. Ειλικρινά, δυσκολεύομαι να καταλάβω το σκεπτικό με το οποίο η προσφερόμενη εδώ γνώση είναι ευπρόσδεκτη, αλλά η παραπομπή σε κάποιο άλλο site, που έχει να παρουσιάσει συναφή θέματα, καρπούς του κόπου των ίδιων ανθρώπων, θεωρείται κατακριτέα. Δεν είναι, και δεν πρέπει να είναι. Αλλο θέμα τα καθαρά εμπορικά sites, αυτά ναι, δεν έχουν θέση. Γι'αυτό και προτρέπω τους φίλους που είχαν παραπομπές σε sites (και) με ενημερωτικό περιεχόμενο και τις αφαίρεσαν σήμερα, να τις επαναφέρουν. Ο φίλος aeragogos πιστεύω ότι αντελήφθη την παρανόηση και θα πράξει ανάλογα.
Και στο άλλο θέμα που θίχτηκε, σχετικά με το κατά πόσο είναι θεμιτό να παίρνει κάποιος από τους συμμετέχοντες δουλειές από ανθρώπους που τον (την) βρήκαν μέσα από το forum: δεν βλέπω κάτι το αθέμιτο εφ'όσον κανείς δεν βγήκε να "πουλήσει". Είναι απόλυτα φυσιολογικό κάποιος που έχει ένα πρόβλημα ή ξεκινάει μία κατασκευή και ψάχνεται, να εκτιμήσει το επίπεδο των επαγγελματιών εδώ, και να θελήσει να τους εμπιστευτεί το σπίτι και την επένδυσή του. Και είναι άδικο από την άλλη να στερούμε σε κάποιον το δικαίωμα να πάρει μία δουλειά επειδή ο πελάτης τον βρήκε εδώ. Δηλαδή διαθέτει εδώ κάποιος τις γνώσεις του και τον χρόνο του (που ας μην κοροϊδευόμαστε, δεν είναι ελεύθερος), και για ανταμοιβή πρέπει και να τιμωρηθεί με στέρηση του δικαιώματος να αναλάβει μία εργασία; Αν στενοχωρώ κάποιους λυπάμαι, αυτή είναι η γνώμη μου, σωστή ή λάθος.
Νίκος
pirate εγώ τουλάχιστον ποτέ δεν θυμώνω (απλά νευριάζω καμιά φορά)πόσο μάλιστα να το παίζω και θυμωμένη Μαρία
) Απλά ακολουθώ τις οδηγίες http://www.monachos.gr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=584 αλλά πάνω απ όλα συμπαραστέκομαι στον φίλο aeragogo όπως αυτός μου συμπαραστάθηκε σε κάποια δύσκολη φάση της καθημερινότητας μου. Το post αυτό το γράφω κυρίως γι αυτόν. Όχι ότι κάνω κάτι σπουδαίο δηλαδή σε σχέση με αυτό που έκανε αυτός για μένα (και ίσως να μην το κατάλαβε) αλλά θα πρέπει να ξέρει ότι έστω και μια φορά μπορεί να υπάρξει κάποιος που τον υποστηρίζει μια και εκείνος τον στήριξε σε ανύποπτο χρόνο. Είναι 28 χρονών. πιο μικρός από τον γιό μου. Θα πρέπει να καταλάβει ότι όταν προσφέρει κάποια στιγμή η προσφορά θα γυρίσει σ αυτόν. Ο gregori και ο aerogos ξέρουν για ποιο πράγμα μιλάω. Ελπίζω ο aeragogos να κατάλαβε ότι με την κίνηση μου αυτή δεν κάνω τ'ιποτε άλλο από το να στηρίζω την θέληση που έχει να βοηθάει ανθρώπους. Συνέχισε φιλε aeragoge έτσι και προσοχή μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας σου από τις επόμενες δυσκολίες που θα συναντήσεις στην ζωή σου. Τα χόμπι σου δεν είναι αποδεκτά απ όλους. Την χαρά σου δεν μπορούν να την συμεριστούν ούτε μπορούν να την καταλάβουν όλοι. Μην γίνεις σκληρός. Κράτα βαθειά μέσα στην ψυχή σου και στο βάθος του χρόνου έστω λίγη από την αθρωπιά που έχεις τώρα μέσα σου. Θα έρθει κάποια στιγμή που θα λάβεις την αμοιβή σου γι αυτό.
monahcus όλα τα παραπάνω καμία σχέση με σένα. Απλά μου έδωσες την αφορμή (και σ ευχαριστώ για αυτο)να δείξω σε κάποιον νέο ότι η συμπαράσταση ανταμείβεται με συμπαράσταση, η φιλία με φιλία και η αγάπη με αγάπη.
Μάστορα για άλλη μία φορα έδωσες ρέστα με το παραπάνω πόστ σου στον Αεραγωγό μπράβο σου...
Με το πιο παραπάνω πόστ σου διαφωνώ καθέτως, πλαγίως, ίσια όπως θέλεις....
Επειδή έχεις φτιάξει ένα σίτε ενημερωτικό εκπαιδευτικό απέφυγες να παίρνεις δουλειές απο το σίτε σου ή να συνεργαστείς με τον Μοναχο?
Διαφωνώ το ξαναλέω..
Αλλά νομίζω ότι το παρόν θέμα είναι ξενέρωτο...
Οσοι διαβάζουν το φόρουμ καλά-καλά ξέρουν ότι η δυναμική του φόρουμ όλο αυξάνετε και αυτό οφείλετε καθαρά στους συμμετέχοντες ....
επειδη δεν εχω λόγια.. και επειδη ειλικρινα λυπηθηκα που ισως σας εφερα σε δυσκολη θεση.. και επειδη με συγκινησατε με ολα αυτα....
σας στέλνω την αγάπη μου..
να στε καλα.
επ ουδενί δεν εχω πρόβλημα.. ουτε πειράχτηκα.. απορησα απλα γιατι η υπογραφή μου κοσμει τα τελευταία 100+ ποστ απο τα οποία ουτε καν περίμενα να παρω πελάτες η να γνωστοποιήσω κατι που θα μου απέφερε κέρδος οικονομικο.
για την ιστορία ονομάζομαι Παναγιώτης Ν. Κλουτσινιώτης. Πίσω απο το "Ν." στο πατρωνυμό μου κρυβεται ενας απο τους μεγαλύτερους και γνωστότερους κατασκευαστες αεραγωγών στην ελλάδα που τα τελευταία 40 χρόνια χαίρει αναγνωρισης ως ενας απο τους πιο ποιοτικόυς επαγγελματίες. ειλικρινα δεν ειχα την "αναγκη" να το διαφημίσω μεσα στους φίλους που εκανα εδώ.
οσο για την barracuda.. ειναι το χόμπι μου, η αρρώστια μου και η τρέλα μου, και ουτε και αυτοι εχουν ανάγκη διαφήμισης.. πιστέψτε με, οταν εισαι η νουμερο ενα βιομηχανία αμυντικου υλικου στα βαλκάνια παλι δεν περιμένεις να διαφημίσεις κατι αναμεσα σε 10 φίλους.
καπως ετσι το βλέπω και ειλικρινα ζητώ συγγνώμη και πάλι.
οσο για το αν ο monachus πρεπει να εχει την υπογραφή του, ε , ελεος, "δικο του" ειναι το φορουμ.. το δικαιουται κατ εμε...
σας ευχαριστώ για την κίνηση που κανατε, ειλικρινα αν και δεν χρειαζόταν με συγκίνησε..
ειμαι εδώ για να μοιραστώ γνώση, γνώση σε οσα εγω κατέχω λόγω επαγγελματος και ζωης αν θελετε, αλλα και να λάβω τη γνώση που ολοι σας μου σταθηκατε σε καθε ερώτημα και σε κάθε απορία.
Να μαστε ολοι καλα, να περάσουμε τα πιο ευτυχισμένα χριστουγεννα της ζωής μας ως τώρα και καποια των ημερών θα σας εξηγήσω τι κρύβεται πίσω απο τη νεα μου υπογραφη.
...Γνήσιος απόγονος του Σπιρτοκούτη...