Σελίδα 29 από 69 ΠρώτοΠρώτο ... 19272829303139 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 281 μέχρι 290 από 681

Θέμα: Μπάχαλο. Πάσης φύσεως post

Διαχειριστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,103

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Εν τάχει προς άπαντες τους ενδιαφερόμενους.
    Προς αυτούς που με συμπαθούν και τους λοιπούς που με αντιπαθούν.

Το site και εν κατακλείδι το forum είναι ιδιοκτησία του Γρηγόρη του Μοναχού. Εκείνος θέτει τους κανόνες και όλοι οφείλουμε να τους ακολουθήσουμε.
    Δεν είναι παράλογος και δε νομίζω ότι υπήρξε ποτέ.

Σαφέστατα και μας/σας δίνεται το δικαίωμα της αυτοπροβολής ή της διαφήμισης, μέσω κανόνων (μπορείτε/ούμε να βάλουμε την ιστοσελίδα μας στα cool links του profile μας/σας). Εκεί βάλτε ότι θέλετε, αρκεί να είναι κόσμιο και κοινά αποδεκτό (καταλαβαίνετε τι εννοώ...).

Επίσης νομίζω ότι το να γράφεις στην ιστοσελίδα σου κάτω από τα ποσταρίσματά σου, τη Διεύθυνσή σου, δεν αποτελεί διαφήμιση...
    Είναι σαν να οδηγείς ένα AUDI και βλέπεις στο τιμόνι του το σήμα του... Δεν είναι διαφήμιση, ξέρεις τι οδηγείς, δεν περιμένεις να το ανακαλύψεις εκείνη τη στιγμή!

Όποιος θέλει να κάνει διαφήμιση, το κάνει μέσω της δουλειάς του άλλωστε και όχι μέσω περίτεχνων και κούφιων ιστοσελίδων στο internet.
    Τέτοιες υπάρχουν πολλές σε αυτό το πέλαγος και οι φελλοί επιπλέουν....

Κατανοώ τον Μάστορα dimi γιατί είπε όχι σε κάποια συνεργασία...
    Και γώ το ίδιο είπα (όχι στον Μοναχό), γιατί απλά πιστεύω στη δύναμη της επικοινωνίας μέσω των ματιών! Προσωπική επικοινωνία και όχι αλίευση εν μέσω απρόσωπης δικτυακής επικοινωνίας. Είναι τουλάχιστον επισφαλές.

Πάω γρήγορα γρήγορα γιατί μόλις μου είπε ο "παγωμένος" μάστορας ότι έχει έναν κάβουρα ότι πρέπει για μένα, εάν δεν εμφανιστώ σε 5 λεπτά[:0]

Δαρμένος administrator

Περικλής
    Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2005
    Θέση
    Nikea, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2,979
    Τρέχα γιατί θα αμα βρεί καμμιά μπούκα ξέμπαρκη θα παρατήσει τον κάβουρα και θα πιάσει αυτήν...

Programming is like sex: one mistake and you have to support it for the rest of your life.
    Michael Sinz

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2008
    Θέση
    Glyfada, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    3,101

Φαντάσουν να είναι και δύο και να τις ρίξει κατά ριπάς
    ...και μουτζουρωμένες μάλιστα!

Στίγμα Μαστροκαπετάνιου

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Athens
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,175
    quote:Εν τάχει προς άπαντες τους ενδιαφερόμενους.

Το site και εν κατακλείδι το forum είναι ιδιοκτησία του Γρηγόρη του Μοναχού. Εκείνος θέτει τους κανόνες και όλοι οφείλουμε να τους ακολουθήσουμε.

Περικλής

Εγώ είμαι απο αυτός που σε συμπαθούν αλλά με το παραπάνω δεν συμφωνώ.
    Και όταν δεν συμφωνώ με κάτι θέλω να το λέω.
    Το φόρουμ λες είναι ιδιοκτησία του Μοναχού...
    Για μένα το φόρουμ είναι τα γραπτά του καθενός μας και δεν είναι ιδιοκτησία κανενός παρά μόνο το ατόμου που τα έγραψε.
    Ο Μοναχός το έστησε και το στήριξε πολλά χρόνια και αυτό για μένα του δίνει τον πρώτο λόγο.
    Αλλά αν με ρωτήσεις μέσα μου τον πρώτο λόγο έχει επίσης και ο Dimis που στήριζε το φόρουμ διαδίδοντας τις γνώσεις του από την αρχή του.
    Μετά ακολούθησαν και άλλοι πολλοί.
    Το φόρουμ τα 2 τελευταία χρόνια έχει πάρει τα πάνω του και με την είσοδο του Καπετάνιου, την επάνοδο του Dimi η δυναμική του προς την εξάπλωση της γνώσης θέριεψε ακόμα περισσότερο.
    Και το ωραίο είναι ότι πολλές φορές δεν χρειάζεται να είναι κανείς ιδικός για να δώσει το έναυσμα το φόρουμ να παίρνει φωτιά.
    Ο Κωνσταντίνος μπήκε άσχετος και σε μερικά θέματα πλέων θεωρώ ότι ξέρει πιο πολλά από μένα...
    Το ίδιο έγινε και με τον Ανδρόνογλου που μπήκε για να μάθει και κράτησε το φόρουμ για μία περίοδο σχεδόν μόνος του.

Και όλα αυτά χωρίς τον βασικό του διαχειριστεί αλλά μόνο με σένα να παλεύεις με τις καινούργιες αιτήσεις καθημερινός.
    Όλοι εμείς παρέα κάναμε αυτό το φόρουμ να είναι αυτό που είναι σήμερα μπορεί και ακόμα καλύτερο στο μέλλον.
    Τα γραπτά του φόρουμ για μένα πρέπει να φυλαχθούν σαν κόρη οφθαλμού.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2008
    Θέση
    Glyfada, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    3,101
    Μμμμμ Γρηγόρη! Χριστουγεννιάτικο και εορταστικό!

Στίγμα Μαστροκαπετάνιου

Διαχειριστής monachus's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    May 2001
    Θέση
    Θεσσαλονίκη
    Ιδιότητα:
    Μηχανολόγος Μηχανικός
    Απαντήσεις
    3,002
    Blog Entries
    1
    quote:Originally posted by dimis

quote:Originally posted by gregori

quote:Προς συμπαράσταση έσβησα και εγώ την δική μου
    Ξέρεις είμαι της γνώμης ο καθένας να βάζει σαν υπογραφή του το site του το οποίο όμως να είναι σχετικό με το αντικείμενο που συζητάμε και κυρίως να μην είναι εμπορικό ή άσχετο (εκείνα τα γουσκωτά τι τα ήθελες? )
    Κατ αυτόν τον τρόπο θα μπορεί ο κάθε αναγνώστης να δει ποιος είναι αυτός που γράφει και αν έχει τις κατάλληλες γνώσεις ώστε να εμπιστευτώ τα γραφόμενα του. Τέλος πάντων όμως σαν φιλοξενούμενοι όπως λες ας ακολουθήσουμε τους κανόνες.
    Συμφωνώ απόλυτα...
    Το έσβησα και εγώ αλλά κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε μία συζήτηση για το θέμα διαφήμισης...
    Φυσικά και εγώ πυστεύω και επιθυμώ όταν διαβάζω κάποιον να ξέρω ποιος είναι, με τι ασχολείται κλπ.
    Το σιτε του καθενός είναι εν μέρη ο καθρέφτης του...
    Μέχρι τώρα δεν ήταν και πολλοί αυτοί που μέσα απο το φόρουμ μπορούσες να τους βρεις κίολας...
    Εγώ ήμουν ο Dimis,O Monaxos,O aeragogos,O kapetanios και μερικοί φίλοι ακόμα που γράφουν πιο αραιά...
    Ε δεν πυστεύω ρε παιδιά ότι περιμέναμε το φόρουμ για να πάρουμε δουλειές και ποστάρουμε εκατοντάδες ποστ για διαφημιστικούς λόγους.
    Καλός η κακός το σίτε έχει δημιουργήσει ανθρώπινες σχέσεις...
    Πως να το κάνουμε ορισμένοι έχουμε γίνει φιλαράκια και το φόρουμ έχει γίνει μεράκι μας....
    Εχω συνεργαστεί με παιδιά από το φόρουμ και το χάρηκα κιόλας.
    Πολλοί ξέρετε ότι πολλές φορές έχω βρεθεί σε δύσκολη θέση αν θα πρέπει να αναλάβω μία δουλειά όπου με βρήκαν απο το φόρουμ και το σίτε μου.

Εγώ φίλε gregori καμία δουλειά δεν ανέλαβα ούτε μέσω του forum αυτού αλλά ούτε και μέσω του site μου και ούτε πρόκειται φυσικά να αναλάβω. Το βρίσκω αντίθετο με τους σκοπούς που γράφουμε εδώ ή με τους σκοπούς που δημιούργησα τουλάχιστον το δικό μου site. Ακόμη αρνήθηκα (έμεσα) ακόμη και στον ίδιο τον monachus να δεχτώ κάποια εργασία κατασκευή (και τον ευχαριστώ γι την πρόταση του έστω και μετά από 6 χρόνια)για ιδεολογικούς κυρίως λόγους. Κατά τα άλλα συμφωνώ να το συζητήσουμε και αυτό όχι απλά για το ποιος είναι ποιός αλλά για το ότι βρε αδελφέ και το δικό σου site και το δικό μου και του pirate (ακόμα διαβάζω τα άρθρα μέσα από το site του)αλλά και του aeragogos προσφέρουν γνώση. Και αν το ζητούμενο δεν είναι αυτό τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης μας στο διαδίκτυο γενικά?

Παιδιά γειά σας και χρόνια πολλά!

Για να μήν παρεξηγηθούμε, μέχρι τώρα δέν τέθηκε θέμα ούτε με τον dimis, ούτε με τον Γρηγόρη, ούτε με κανέναν.

Το να επαναλαμβάνονται τρία ή τέσσερα links ΣΕ ΚΑΘΕ post, και μάλιστα links που οδηγούν σε εμπορικά sites, σχετικά ή άσχετα με το αντικείμενο, και αντιαισθητικό είναι, και το επίπεδο υποβιβάζει.

Να είστε σίγουροι ότι όλοι οι επισκέπτες που βρίσκουν ενδιαφέρον το site και τα post σας, επισκέπτονται το member profile σας και καταλήγουν στο site σας.

Μπορείτε ελεύθερα να εισάγετε το link σας όπως ο dimis και ο gregori (σκέτο link) ή ακόμα καλύτερα όπως ο pirate (κείμενο με σύνδεσμο).

Εύχομαι σε όλους καλες γιορτές!!!

<center>w w w . m o n a c h o s . g r</center>

Ημερομηνία εγγραφής
    May 2001
    Θέση
    Θεσσαλονίκη
    Ιδιότητα:
    Μηχανολόγος Μηχανικός
    Απαντήσεις
    3,002
    Blog Entries
    1
    quote:Originally posted by gregori

quote:Εν τάχει προς άπαντες τους ενδιαφερόμενους.

Περικλής

Εγώ είμαι απο αυτός που σε συμπαθούν αλλά με το παραπάνω δεν συμφωνώ.
    Και όταν δεν συμφωνώ με κάτι θέλω να το λέω.
    Το φόρουμ λες είναι ιδιοκτησία του Μοναχού...
    Για μένα το φόρουμ είναι τα γραπτά του καθενός μας και δεν είναι ιδιοκτησία κανενός παρά μόνο το ατόμου που τα έγραψε.
    Ο Μοναχός το έστησε και το στήριξε πολλά χρόνια και αυτό για μένα του δίνει τον πρώτο λόγο.
    Αλλά αν με ρωτήσεις μέσα μου τον πρώτο λόγο έχει επίσης και ο Dimis που στήριζε το φόρουμ διαδίδοντας τις γνώσεις του από την αρχή του.
    Μετά ακολούθησαν και άλλοι πολλοί.
    Το φόρουμ τα 2 τελευταία χρόνια έχει πάρει τα πάνω του και με την είσοδο του Καπετάνιου, την επάνοδο του Dimi η δυναμική του προς την εξάπλωση της γνώσης θέριεψε ακόμα περισσότερο.
    Και το ωραίο είναι ότι πολλές φορές δεν χρειάζεται να είναι κανείς ιδικός για να δώσει το έναυσμα το φόρουμ να παίρνει φωτιά.
    Ο Κωνσταντίνος μπήκε άσχετος και σε μερικά θέματα πλέων θεωρώ ότι ξέρει πιο πολλά από μένα...
    Το ίδιο έγινε και με τον Ανδρόνογλου που μπήκε για να μάθει και κράτησε το φόρουμ για μία περίοδο σχεδόν μόνος του.

Και όλα αυτά χωρίς τον βασικό του διαχειριστεί αλλά μόνο με σένα να παλεύεις με τις καινούργιες αιτήσεις καθημερινός.
    Όλοι εμείς παρέα κάναμε αυτό το φόρουμ να είναι αυτό που είναι σήμερα μπορεί και ακόμα καλύτερο στο μέλλον.
    Τα γραπτά του φόρουμ για μένα πρέπει να φυλαχθούν σαν κόρη οφθαλμού.
    Στο club... http://www.monachos.gr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2424

Επίλεκτο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2008
    Θέση
    athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    208
    Καμια διάθεση δεν ειχα να ασχοληθώ παραπάνω, βλεπω ομως οτι οχι μονο προσβληθηκα χωρίς καμια συγγνωμη αλλα αυτο συνεχίζεται.

θα ηταν πολυ ευθυτερο και σωστο να ενημερωθω με ενα απλό email σχετικα και να ειστε σιγουροι οτι απο μονος μου θα αφαιρουσα την υπογραφή μου. αντ' αυτου μετα λύπης μου ειδα να θεσπίζεται κανονισμος με συνοπτικες διαδικασίες, παρα τα ηδη 100+ "αντιαισθητικα ποστ" ποσο μαλιστα οταν ερχεστε χωρις καποια ειδοποίηση και επεμβαίνετε στην υπογραφή μου, κατι που ο "αγραφος νομος" αναμεσα σε ανθρώπους επιβάλλει την προσωπική προσεγγιση πρωτα και μετα την δημόσια υποτίμιση ενός ανθρώπου.

το "banned by admin" ειναι κατι παρα πολυ ασχημο, κατι που δεν το εχω δει στη ζωή μου ΠΟΤΕ παρα τα δεκάδες χιλιάδων ποστ που εχω σε διαδυκτιακές συζητησεις ειτε του εσωτερικου ειτε του εξωτερικου. Ανεκαθεν σεβόμουν τους συνομιλητές μου και ουδεποτε εδωσα κανενα δικαίωμα προς αμφισβήτηση αυτου.

ουτε αντιαισθητικός ειμαι ουτε επιτρέπω σε κανεναν να εκμεταλλεύθει εις βάρος μου την ταμπελίτσα του αφενός χαρακτηρίζοντας ετσι την οποια επιλογή μου και αφετέρου αναιρώντας με ως συμμετέχοντα στη συζητηση αυτη.

...Γνήσιος απόγονος του Σπιρτοκούτη...

Επίλεκτο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2008
    Θέση
    athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    208
    επιπροσθέτως για να αποσαφηνίσω ακομα περισσότερο αυτο που λεω οταν ρώτησα την αιτια του ban με παραπέμψατε σε εναν κανονισμο ο οποιος γράφτηκε μια μερα μετα την "επιβολη της τάξης".

τονιζω πως με βρισκει απολυτα συμφωνο η επιθυμία του διαχειριστή της σελίδας, μενω μονο στο οτι ειναι αδικο να γραφεται "ban" χωρίς να εχει παραβει καποιος κανονα που δεν υπάρχει.

αν για σας περνα αδιάφορο για μενα ειναι πολυ σοβαρο.-

...Γνήσιος απόγονος του Σπιρτοκούτη...

Ημερομηνία εγγραφής
    May 2001
    Θέση
    Θεσσαλονίκη
    Ιδιότητα:
    Μηχανολόγος Μηχανικός
    Απαντήσεις
    3,002
    Blog Entries
    1

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

aeragoge,

έχεις δίκιο και ζήτησα ήδη συγνώμη στο forum των moderator που πλέον μπορείς να δείς.

Η διαγραφή της υπογραφής σου έγινε βιαστικά, δέν είχα πάντως καμμία πρόθεση να σε προσβάλω προσωπικά.

Η υπογραφή με url επιτρέπεται στα μέλη που προσφέρουν στο forum όπως φαίνεται ήδη (gregori,dimis,pirate και πολλοί άλλοι).
    Δέν μπορώ όμως να επιτρέψω διαφήμιση τρίτων μέσω του forum την στιγμή που παρά τις προσφορές που μου γίνονται, διατηρώ το forum χωρίς διαφημίσεις.

Παρ' όλο που παρακολουθώ όποτε μπορώ τα posts σου είχα κλικάρει μόνο το δικό σου link. Οταν έκανα κλίκ στο site με τα σκάφη παρασύρθηκα, θύμωσα και το ακύρωσα. Το έκανα βιαστικά, και με λάθος τρόπο οφείλω να ομολογήσω.

Ζητάω ξανά συγνώμη γι αυτό.

Δικαιώματα απάντησης