Ποιά φωτο ρε παιδιά;
Νίκος
Ποιά φωτο ρε παιδιά;
Νίκος
Τις ελευταιες μερες δεν ειμαι πολυ καλα, με εχει ριξει κατι που αρχισε απο ιωση και διογκώθηκε αρκετα. εχω μια βδομάδα τώρα και δεν μπορώ να συνέλθω.
αρνητικο αυτης της κατάστασης οτι αποφεύγω οσο περισσότερο μπορώ την εκθεση στην οθόνη, αρα και τα "περιττα" σουλατσαρισματα στο φορουμ. αυτο σημαινει πως η εχω χάσει επισόδεια η εχω χασει επισόδεια.
επ ουδενί ομως δεν δυναμαι να παρακολουθήσω τις συζητήσεις πλεον.
παρακαλώ να αποκαταστήσετε την τάξη γιατι ειλικρινα αδυνατώ να βρω συνοχή σε καποια τοπικ. λες και τη μια στιγμη υπαρχουν ποστ και την αλλη σβηνονται τα μισα.
...Γνήσιος απόγονος του Σπιρτοκούτη...
Κάθε administrator (εγώ και ο Μοναχός) μπορεί να "πειράζει" τα nicks όλων των μελών κατά βούληση, όπως επίσης και τον αριθμό των posts (και άλλα πολλά).
Πήρα ακόμα μια πρωτοβουλία αυτοκαθαίρεσης και αποστασιοποίησής μου από κάποια πράγματα και δρώμενα, διότι απλά προσεβλήθηκα τα μέγιστα.
Εξ' ου και το νέο μου nick.
Νέα τάξη πραγμάτων αγαπητοί, νέα τάξη...
Συνεχίστε ακάθεκτοι παρακαλώ. Μην ανησυχείτε και μην πλέκετε σενάρια, μόνο ο μέγας Φώσκολος του φόρουμ μπορεί να πλέκει σενάρια μηχανολογίας.
Περικλής
Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...
Καλώς τον κι ας άργησε
Νίκος
Ρε συ Περικλή εμείς τι σου κάναμε;
Και πώς θα μπορούσαμε να σε υποστηρίξουμε;
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
Περικλή, τώρα τι να κάνω; Να ψάχνομαι μήπως έγραψα καμιά βλακεία πουθενά, εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος;
Με εκτίμηση. ( Πρόσεχε, άσχετος ).
Κώστας.
Αυτο που πείραξε τον Περικλή δεν υπάρχει στο δημόσιο φόρουμ αλλα σε αυτό των admins. Μην ανυσηχείτε οσοι δεν έχετε πρόσβαση σε αυτό. Οσοι έχετε πρόσβαση, γνωρίζετε γιατί (δικαιολογημένα κατα την ταπεινή μου γνώμη) προσεβλήθη ο Πέρης, άρα μην ανυσηχείτε κι'εσείς
Τώρα, καλώ τον Περικλή να επιστρέψει όπως παλιά γιατί τον χρειαζόμαστε και να μου φέρει πίσω και το παλιό μου nick ή ένα νέο πιο αστείο ακόμα.
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.
Να επιστρέψει ταχέως! Τι θα κάνουμε τώρα χωρίς τις φοβερές φωτογραφίες του?quote:Originally posted by dipoli
Τώρα, καλώ τον Περικλή να επιστρέψει όπως παλιά γιατί τον χρειαζόμαστε και να μου φέρει πίσω και το παλιό μου nick ή ένα νέο πιο αστείο ακόμα.Ελα ρε Πέρι, ρίξε τόπο στην οργή και έλα ξανά στην παρέα μας.
Τώρα το είδα Dipoli το νέο σου moto. Με αυτό σου το 10 θα τρελάνεις πολύ κόσμο!quote:
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.
Παίρνεις βαθμό:
1010011 shR 10
Υ.Σ.
Και κοίτα: 11001110000111 shL 1100 and 1110000111 "ψησταριά" 11100011110 OR 11100110 XOR 111011000011 "κρασί πρώτο" NOT 1111110001100 "και φτηνά!"
Συμφωνείς;
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου