Δεν συμφωνω βέβαια οταν πολ/ζεις με 0 την ψησταρια!
Εισαι ωραιος ρε κάπταιν! πολύ σε πάω!
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.
Εντάξει δεν το σκέφτηκα εγώ, είναι πολύ έξυπνο όντως.
Εχω μαζέψει διάφορα moto's που μου άρεσαν και είναι σχετικά με τους υπολογιστές και τον προγραμματισμό (την νόμιμη σύζυγο, γιατί έχω και μια γκομενάρα παράλληλα, τα μηχανολογικά) με σκοπό να τα αλλάζω κατά καιρούς και να σας τα κοινοποιώ.
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.
Δεν συμφωνω βέβαια οταν πολ/ζεις με 0 την ψησταρια!
Εισαι ωραιος ρε κάπταιν! πολύ σε πάω!
Νομίζεις ότι έκανα και τις αντίστοιχες πράξεις για να δω ότι βγαίνει το γινόμενο 0;
Εσύ σίγουρα τις έκανες διότι θα νόμιζες μήπως και κάτι κρύβω κάτω από αυτή την μεγάλη δυαδική παράσταση! Και όμως δεν έκρυβα τίποτα διότι τα νούμερα ήταν τυχαία.
Όσο για τα αισθήματα είναι αμοιβαία
Υ.Σ.
(Μεταξύ μας τώρα: δεν χρειάζεται να πούμε ότι έλεγε τα πάντα! πού ακριβώς είναι η ψησταριά με το καλό κρασί και πότε θα γίνει το φαγοπότι...
...και άμα τελικά καταφέρει και την αποκωδικοποιήσει ο Κώστας (που θα το κάνει σίγουρα) σε λίγο θα μιλάμε μεταξύ μας με assembly. Εκεί; Νισάφι πιά!)
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
Αργήσατε ή μου έπεσε κανένα bit και περιμένω σε λάθος μέρος; Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά έχω ήδη παραγγείλει το χοντρό []
Νίκος
Άντε ρε Νίκο! Πού είσαι και περίμενα...
...Ξεκινάω!
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
Kοίτα το 0 βγαίνει με την πρώτη ματιά γιατί κανεις shl 12 bit oπότε το δεύτερο νούμερο που κάνεις and πέφτει όλο σε μηδενικά bits.quote:Originally posted by Pirate
Νομίζεις ότι έκανα και τις αντίστοιχες πράξεις για να δω ότι βγαίνει το γινόμενο 0;
Εσύ σίγουρα τις έκανες διότι θα νόμιζες μήπως και κάτι κρύβω κάτω από αυτή την μεγάλη δυαδική παράσταση! Και όμως δεν έκρυβα τίποτα διότι τα νούμερα ήταν τυχαία.
Τώρα τα άλλα δε μου βγαίνανε με την πρώτη ματιά και έκανα κάποιες πράξεις, 'ομως δε βγήκε τίποτα οπότε υπέθεσα οτι μηδένισες την ψησταριά άρα που να βρείς ουτως ή άλλως κρασί και φτηνια.
Ασε δε θα μείνει κανένας στο φόρουμ, μια γράφουμε ολοκληρώματα, μια binary, σε λίγο θα έρθουνε και οι άνθρωποι με τις άσπρες μπλούζες!
Pirate μήπως χρησιμοποιείς άσεμνες λέξεις;
Με εκτίμηση. ( Πρόσεχε, άσχετος ).
Κώστας.
Ίσα-ίσα φωτιά πήρε το forum!quote:Originally posted by dipoli
Ασε δε θα μείνει κανένας στο φόρουμ, μια γράφουμε ολοκληρώματα, μια binary, σε λίγο θα έρθουνε και οι άνθρωποι με τις άσπρες μπλούζες!
Όλα χρειάζονται στη ζωή. Ο άνθρωπος την αποζητά κάποτε αυτή τη «λογική του παραλόγου».
Αρκεί τα πάντα να είναι με μέτρο. Πρέπει να συνηθίσουμε στα μέτρα... γιατί τα τελευταία χρόνια μόνο για οικονομικά μέτρα μιλάει ο έλληνας. Άσε που θεωρεί τα μέτρα «ότι θα του πάρουν το κεφάλι» με τόσα πολλά που έχει πάθει
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
Γιατί και τις μπούκες με το μέτρο τις πουλάνε;quote:Πρέπει να συνηθίσουμε στα μέτρα
Κι εγώ που αναρρωτιόμουνα μήπως το παράκανα όταν ανέβαζα προγράμματα Logo!... Εδώ που τα λέμε, και λίγη άλγεβρα Boole θα βοηθούσε προς τα εκεί, γιατί όχι;quote:Originally posted by dipoli
Μπορεί να ψήσουμε και το Γρηγόρη, στο κάτω-κάτω τί είναι to Logo; Ηλεκτροβαλβίδες, τρίοδες, βανάκια κλπ που ελέγχουν τις ροές (ηλεκτρονίων) είναι!
Νίκος