Σελίδα 40 από 69 ΠρώτοΠρώτο ... 30383940414250 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 391 μέχρι 400 από 681

Θέμα: Μπάχαλο. Πάσης φύσεως post

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2008
    Θέση
    Glyfada, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    3,101

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Δημήτρη κατ' αρχήν με κούφανες! Τέτοια ώρα στο forum εγώ προσωπικά δεν σε έχω ξαναδει!

Για τις μπούκες μη μιλάς καθόλου! Αυτές ξεπερνούν κάθε μέτρο ειδικά όταν σου περνούν ξυστά

Νίκο εγώ το λέω πάντα. Αν μπορούσαν να ξέρουν οι ηλεκτρολόγοι και μετά οι υδραυλικοί ότι όλη η ψηφιακή τεχνολογία στηρίζεται σε σετ 8 διακοπτών σε σειρά που άλλοι είναι ΟΝ και άλλοι OFF τότε θα έβλεπες πως θα έτρεχαν να μάθουν την άλγεβρα Bool. Αν και πριν τον Bool έχω την εντύπωση ότι κάτι είχε πει ο Pascal πρώτος...

Στίγμα Μαστροκαπετάνιου

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2005
    Θέση
    Nikea, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2,979
    quote:Originally posted by Pirate

Δημήτρη κατ' αρχήν με κούφανες! Τέτοια ώρα στο forum εγώ προσωπικά δεν σε έχω ξαναδει!
    Τώρα που θα βάλω double play στο σπίτι θα με βλέπεις καθημερινά. Μεχρι τώρα δεν έμπαινα γιατί σερνόταν με pstn. Αλλωστε ολη η παλιοπαρέα το βράδυ είναι παρούσα, μπορώ να λείψω;

Ερώτηση: Οσοι έχετε adsl τι σχόλια έχετε και για ποιά εταιρεία; Απο Νίκαια είναι κανείς και με τι provider;

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    ATHENS
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,376
    Τι double play προτίμησες;

Με εκτίμηση. ( Πρόσεχε, άσχετος ).
    Κώστας.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2005
    Θέση
    Nikea, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2,979
    Λεω να βάλω forthnet

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414
    Εγώ με την Tellas δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος, έχει συχνά προβλήματα με τη DSL - πότε δεν δίνει IP, πότε δίνει IP αλλά μετά δεν δουλέυουν οι DNS... ειδικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες τα προβλήματα είναι αρκετά συχνά. Επίσης βλέπω στα forum στο adslgr.com ότι και οι ταχύτητες που πιάνει ανά περιοχή είναι χαμηλότερες συγκριτικά με άλλους παρόχους. Κρίμα γιατί έχει και πολύ καλή προσφορά τώρα.
    Από την άλλη, η Tellas και η Forthnet δίνουν τηλεφωνία ψευδο-PSTN, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να περάσεις όλες τις τηλεφωνικές συσκευές μέσα από το modem/router, όπως ισχύει στους υπόλοιπους. Η μόνη άλλη με ψευδο-PSTN απ'όσο ξέρω είναι η On, αλλά φημολογείται ότι δεν πάει καλά. Οι υπόλοιποι δίνουν τηλεφωνία VOIP. Για μένα ήταν σημαντικό κριτήριο επιλογής, για σένα μπορεί να μην είναι.

Νίκος

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2005
    Θέση
    Nikea, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2,979
    Eυχαριστώ Νίκο. Οντως και για μένα είναι και είχα καταλήξει γιαυτό το λόγο μεταξύ tellas και fortnet (δεν το ήξερα για την ΟΝ). Την tellas την απέκλεισα γιατί διάβασα συγκριτικά πολύ περισσότερα επικριτικά σχόλια απότι για τη forthnet. Βέβαια μεγάλο ρόλο παίζει η περιοχή, αλλού μπορεί να είναι τελεια η Χ εταιρεία και αλλού χάλια.

Super Moderator DDD's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    1,695
    γενικώς κανένας εναλλακτικός πάροχος πλην ΟΤΕ δεν τα πάει καλά και το κακό είναι πως παίζει από περιοχή σε περιοχή. Οπότε είναι δύσκολο να έχεις ασφαλές συμπέρασμα πριν κάνεις την κίνηση. Εγώ έχω για παράδειγμα Forthnet double play. Είμαι ευχαριστημένος σε μεγάλο βαθμό Με τις δύο υπηρεσίες (Internet σε ταχύτητα και αδιάλειπτη λειτουργία και στη τηλεφωνία) αλλά δυστυχώς δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος στην εξυπηρέτηση τους. Και δεν εννοώ πως αργούν να μου απαντήσουν στην τεχνική εξυπηρέτηση. Μιλάω για προβλήματα λανθασμένης χρέωσης, αδιαφορίας να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για αλλαγή υπηρεσίας, έπρεπε να κάνω καταγγελίες για να κουνήσουν (που σημαίνει εκνευρισμοί και χάσιμο χρόνου) κ.α. που δεν μπορείς να τα πάρεις ελαφρά. Το όλο ζήτημα για όποιον θέλει να αφήσει τον ΟΤΕ είναι ένα ρίσκο.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    ATHENS
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,376
    Έχω forthnet από Νοέμβριο του 1999. Χωρίς ίχνος υπερβολής το έχω ξεχάσει. Κανένα πρόβλημα στις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες. Ξεκινώντας απο pstn και φτάνοντας στο ιδιόκτητο dsl. Το πρόβλημα το εστιάζω στις άλλες τύπου υπηρεσίες που αναφέρει ο DDD έχοντας μόνο ένα περιστατικό πρόσφατα. Η ευθύνη είναι μισή-μισή για να λέω την αλήθεια. Μου έκοψαν την σύνδεση τον Δεκέμβριο για 52 ευρώ οφειλής του Απριλίου, το οποίο όμως δεν εμφανιζόταν πουθενά. Ήταν από διαφορά ενός πακέτου του έτους 2007!!! Παλαιότερα πάντως ( όταν η καλύτερη τότε ταχύτητα ήταν 384kbps ) είχα ενάμιση έτος χωρίς χρέωση. Κάποια στιγμή προέκυψε το 1mbps και επειδή ήθελα να κάνω αναβάθμιση το βρήκαν.[8D] Δεν με χρέωσαν τίποτε.
    Για το γραφείο γρήγορο internet και τηλεφωνία.
    Στο σπίτι σώθηκα. Μηνιαίως είχα 60-70 ευρώ τηλεφωνία. Μέσω της forthnet έρχεται 39,90 μηνιαίως με απεριόριστες αστικές, 1 ώρα σε οποιαδήποτε εθνικό κινητό ( από 15/7/2008 και μετά ) και γρήγορο internet. Σύνδεσα το ασύρματο τηλέφωνο με μπαταρία αυτοκινήτου, το έδωσα στο άλλο μου μισό και είπα "μίλα όσο θέλεις". Όταν έγινε η σύνδεση στο σπίτι έγινε λάθος. Μας έδωσαν άλλο νούμερο και το δικό μου σε άλλον. Ο διάολος όταν θέλει κάνει το εξής: Ο άλλος ( Κώστας ) ιδιοκτήτης του τηλεφωνικού αριθμού τα "είχε" με κάποια που την έλεγαν Γιάννα. Έπαιρνε η Γιάννα τον Κώστα τηλέφωνο και χτυπούσε το δικό μου. Δύο μέρες έγινε χαμός στο σπίτι. Καθαρός ουρανός ( με Γιάννα ) αστραπές δεν φοβάται.

Η ποιότητα που αφορά την τηλεφωνική σύνδεση είναι απλώς ανεκτή. Τώρα τρέχει μια προσφορά 19,90 τον μήνα εάν θέλεις πάρεις επιπλέον Nova.

Θα χρειαστεί σίγουρα γρήγορο internet όταν θα πρέπει ο αισθητήρας να στέλνει στην βάση δεδομένων του ΠΕΡΠΑ τα δεδομένα της καύσης του λέβητα. Μετά ξύπνησα...

Με εκτίμηση. ( Πρόσεχε, άσχετος ).
    Κώστας.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2005
    Θέση
    Nikea, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2,979
    quote:Originally posted by CONSTANTINOS
    Ο άλλος ( Κώστας ) ιδιοκτήτης του τηλεφωνικού αριθμού τα "είχε" με κάποια που την έλεγαν Γιάννα. Έπαιρνε η Γιάννα τον Κώστα τηλέφωνο και χτυπούσε το δικό μου. Δύο μέρες έγινε χαμός στο σπίτι.
    Τι λες ρε φιλε.... απ'του χάρου τα δόντια γλύτωσες!

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Είναι να σε θέλει, έτσι; Και καλά να σε λένε Κώστα, Γιάννη, Δημήτρη, Γιώργο, Νίκο, Θανάση... σκέψου να σε λένε Αναξίμανδρο και να το πάθεις, άντε να ξεμπλέξεις

Νίκος

Δικαιώματα απάντησης