Καλημερίζω καταρχήν..
Θέλω να ρωτήσω το εξής: Συμμετέχει κανένας στα σεμινάρια του ΤΕΕ που γίνονται αυτή την εβδομάδα για το φυσικό αέριο?
Όχι τίποτα άλλο, αλλά να πούμε καμιά κουβέντα και από κοντά...
So many beers.... so little time...
"Ξύσιμο" AND "Εξαγορά" = "Αθλιότητα"
This is a Great TRUE boolean equation!
Πλούσια η ιστορία μας. Make a back Searching!
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
Καλημερίζω καταρχήν..
Θέλω να ρωτήσω το εξής: Συμμετέχει κανένας στα σεμινάρια του ΤΕΕ που γίνονται αυτή την εβδομάδα για το φυσικό αέριο?
Πρόκειται δηλαδή να κατέβεις Αθήνα αυτή την εβδομάδα;quote:
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
Αχ πανάθεμά με..[B)] Από τη βιασύνη μου ξέχασα να αναφέρω ό,τι τα σεμινάρια αυτά είναι στη Θεσσαλονίκη.... και έλεγα μήπως κανένας συμφορουμίτης έχει όρεξη για κουβεντούλα...quote:Originally posted by Pirate
Πρόκειται δηλαδή να κατέβεις Αθήνα αυτή την εβδομάδα;quote:
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
Νίκο ( Γερμανία ) απ΄ότι διαβάζω, βλέπω, ακούω, μιλάνε για την χειρότερη μεταπολεμική ύφεση στην Γερμανία ( στην Ελλάδα θα μας κλαίνε οι ρέγγες.. ). Έχει γίνει αισθητή στην δική σας δουλειά;
Κώστας.
Εχθές το βράδυ σήκωσα το χέρι μου με το e-pass στο παμπρίζ. Άνοιξε το φαναράκι πράσινο και με χαμηλή ταχύτητα ( σπάνιο για μένα ) συνέχισα. Στα κλάσματα ή δευτερόλεπτα - γιατί έριξα μια ματιά κάτω αφήνοντας την συσκευή - που μεσολάβησαν μέχρι να ξανασηκώσω την ματιά μου βλέπω ξαφνικά μια μπάρα μπροστά μου. Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Την παρέσυρα, ξεκούμπωσε ( έχει προβλεφθεί ) και σταμάτησα. Όταν σταμάτησα ( στα 2 μέτρα ) τότε το μπράτσο του μηχανισμού έκανε την κίνηση και σηκώθηκε. Η άμαξά μου είναι χαμηλή και η μπάρα βρήκε στο μέσον του παμπρίζ. Ευτυχώς μόνο μπογιά άφησε. Ήρθε μετά από λίγο μια κοπέλα. Έχουν ένα έντυπο συμβάντος. Ήθελε να συμφωνήσουμε ένα κείμενο για να το αποδεχτώ.
Αυτή ήθελε να γραφτεί ότι "κατά την διάρκεια που η μπάρα σηκωνόταν".
Εγώ: Τι λέτε δεσποινίς; Μηχανολογική μελέτη θα κάνουμε τώρα; Πήγα σε διπλανό διάδρομο και πήρα υψόμετρο της μπάρας. Μου έφτανε λίγο πιό πάνω από την μέση. Έβαλα το δάχτυλό μου σημάδι στην μέση μου και πήγα στο αυτοκίνητο. Ήταν στην ίδια ευθεία. Το βλέπεις; της είπα. Δεν είχε σηκωθεί καθόλου. Τελικά γράφτηκε όπως ήθελα. Πρόσεξα την μπάρα καλύτερα. Δεν ήμουν ο πρώτος.[8D]
Κώστας.
Ανακοίνωση: Σε περίπου 25 χρόνια το forum θα αποκτήσει νέο μέλος πιθανότατα μηχανολόγο.
Dipoli να σου ζήσει ο γιός. Να τον δείς όπως φαντάζεσαι. Εύχομαι να είναι ένας χρήσιμος άνθρωπος για την κοινωνία.
Κώστας.
Εύχομαι στους δύο γονείς υγεία, υπομονή και καλό ...δρόμο!
Κι ας μην είναι μηχανολόγος ρε αδελφέ! Ας είναι νομικός! Σάματι εκεί δεν χρειαζόμαστε νέα πνοή;
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
Να ευχηθώ και εγώ στον Dipoli,να τους ζήσει,να τον χαίρονται,και ότι θα ευχόμουνα για τον εαυτό μου εάν ήμουν πιτσιρικάς εύχομαι και για εκείνον.Τι θα ευχόμουν για τον εαυτό μου;Να είμαι πάντα χαμογελαστός,και τα βράδια να κάθομαι να χαζεύω τον ουρανό και να μετράω τα άστρα.
Όσο για το εάν πρόκειται να γίνει νομικός,σίγουρα χρειαζόμαστε νέα πνοή,και του εύχομαι να γίνει ένας νέος Φαλκόνε.Οι παλιοί θα τον θυμούνται.
"The Lord upholds all who are falling and raises up all who are bowed down"!
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Ευχομαι και γώ σε όλους κάθε ευτυχία!
Ειδικά για τον samegar ( αλλα και για όλους τους άλλους που ξέρετε πως σας εκτιμώ πολύ ) λυπάμαι που δεν μπόρεσα να μείνω περισσότερο προχθές στη wilo για να γνωριστούμε καλύτερα, είναι απο τις λίγες φορές που δίνω προτεραιότητα σε κάτι άλλο και έχασα το καλύτερο της βραδυάς, όμως ευελπιστώ να γνωριστούμε καλύτερα σε καμμιά κρασοκοψιδομπινελικοκατάσταση.
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.