Ευχαριστώ πολύ... και εσυ οτι επιθυμεις αρχηγέ..
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.
Ευχαριστώ πολύ... και εσυ οτι επιθυμεις αρχηγέ..
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.
dipoli
εγώ στα έχω πει αλλά και πάλι να σου ζήσει.
Μην ανησυχεις. Αυτός είναι σίγουρα δικός σου.Πήρε από τον πατέρα του.
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι ο μικρός, μόνο "μικρός" δεν είναι...Παίδαρος, 4,5kgr / 55cm
Παναγιώτης
Ο Θεός πέθανε...
Ο Μαρξ πέθανε...
κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...
Ε, μου είχαν περισσέψει κατι υλικά απο την προηγούμενη φορά και είπα μην πάνε χαμενα...
Μετά μου λές κάνε κουμπάρο να δείς μια άσπρη μέρα.quote:Originally posted by Panagiotis Skantzikas
Μην ανησυχεις. Αυτός είναι σίγουρα δικός σου.Πήρε από τον πατέρα του.
Παναγιώτης
Ο Θεός πέθανε...
Ο Μαρξ πέθανε...
κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...
Κώστας.
Μπράβο ρε Δημήτρη, δυναμικά στην ανακύκλωσηquote:Originally posted by dipoli
Ε, μου είχαν περισσέψει κατι υλικά απο την προηγούμενη φορά και είπα μην πάνε χαμενα...![]()
Νίκος
Κώστα, σου βρήκα την επόμενη εφαρμογή που θα εγκαταστήσεις στο λάπτοπ.
[:0] Υπάρχει τέτοιο πράγμα; Μήπως υπάρχει σε μικρότερο παράθυρο για να βλέπω και το forum ταυτόχρονα;
Κώστας.
Για ότι γουστάρεις για BMS ή BEMS, το λογισμικό είναι έτοιμο και μας περιμένει. Κάτσε να σου βάλω και ιδέες για να ελέγχεις από το γραφείο σου το σπίτι σου και αντίστροφα:
Όποτε μου πεις, σου στέλνω το πρόγραμμα!
Είμαι σίγουρος ότι θα πάρεις τηλ.....
Περικλής
Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...