Αγαπητέ Δημήτριε σε πληροφορώ πως δεν το πέρασα για πλάκα. Αυτό που πέρασα για πλάκα είναι το ίδιο το αυτοκόλλητο που μπορεί να λέει "Α" αλλά κοιτάζει αλλού και αλλού.quote:Originally posted by dipoli
Και ο τριντού για πλάκα θα το πέρασε...![]()
Αγαπητέ Δημήτριε σε πληροφορώ πως δεν το πέρασα για πλάκα. Αυτό που πέρασα για πλάκα είναι το ίδιο το αυτοκόλλητο που μπορεί να λέει "Α" αλλά κοιτάζει αλλού και αλλού.quote:Originally posted by dipoli
Και ο τριντού για πλάκα θα το πέρασε...![]()
Άρα το περιβόητο δεύτερο αυτοκόλλητο απλά το κολλήσανε στραβα... Συμβαίνουν κι αυτά τι να κάνουμε.... Πάντως μπράβο στον dipoli για τον υπολογισμό...
So many beers.... so little time...
Οχι, δεν το κολλήσανε στραβά, η ετήσια κατανάλωση και τα λίτρα είναι στη σωστή θέση. Το τυπώσανε ηλίθια!
Νίκος
Ερώτηση: Ήταν κανένας σήμερα στο σεμινάριο για τους ενεργειακούς επιθεωρητές που διοργάνωσε το ΤΕΕ σε συνεργασία με το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ.? Αν ναι πως σας φάνηκε?
Εμένα μου φάνηκε καλή προσπάθεια... Η πλειονότητα των παρουσιάσεων ήταν καλή... Αν και για να γκρινιάξω λίγο, απ' ό,τι κατάλαβα οι νέοι μηχανικοί μένουν έξω από το παιχνίδι των ενεργειακών επιθεωρητών, αφού χρειάζονται 5 ή 10 χρονάκια εμπειρίας για να γίνει κάποιος επιθεωρητής...
Παρά την γκρίνια μου όμως, μακάρι να γίνονται συχνότερα τέτοιες ημερίδες...
Ναι, έστειλα 2 φίλους για να τους εκδικηθώ[}]
Είχα δει το cast και το είχα παρακολουθήσει παλαιότερα. Κάθε προσπάθεια καλή. Εφαρμογή δεν βλέπω...
Περικλής
Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...
quote:Originally posted by peris
Ναι, έστειλα 2 φίλους για να τους εκδικηθώ[}]
Είχα δει το cast και το είχα παρακολουθήσει παλαιότερα. Κάθε προσπάθεια καλή. Εφαρμογή δεν βλέπω...
Καλά για την εφαρμογή τι να λέμε...
Προσωπικά, παρόλο που είμαι αρκετά κοντά στο πανεπιστήμιο, εν τούτοις, μπορώ να καταλάβω πότε κάποια πράγματα θα μείνουν στη θεωρία... Τι εννοώ: Σε μια παρουσίαση, είπαν ότι έκαναν μελέτη σε ένα κτίριο και βάλανε και αντλία θερμότητας νερού - νερού γιατί έτυχε και είχε κοντά στα θεμέλεια επιφανειακό νερό, φτιάξανε και 2 δεξαμενές από μπετόν για αποθήκευση ζεστού νερού το οποίο παραγόταν από ηλιακούς συλλέκτες κλπ....
Ε, πρακτικά αυτό σε μένα μου φαίνεται ανεφάρμοστο και κατάλληλο μόνο για πυλωτικές εφαρμογές...
Γι' αυτό είπα ότι η πλειοψηφία των παρουσιάσεων ήταν καλή...
Σε κανα δυο, λέγανε αμπελοφιλοσοφίες...
Ziko στείλε μου ένα e-mail για να σου στείλω αυτό που ψάχνεις.
Κώστας.
Ποιο είναι το mail σου?
Υποψήφιος Μηχανικός