Δεν είμαι από Ήπειρο, είμαι από Αθήνα, μένω Κρήτη (για 3 ακόμα ημέρες) έγιναν όμως στην Αθήνα όπου είχα αναίβει για επαγγελματικό ταξίδι.
<center>Όποιος ψάχνει βρίσκει, πολλές φορές όμως βρίσκεις χωρίς να ψάχνεις. Γκαστόνε</center>
Κωνσταντίνε άκου ένα Project.
Πήγαινε στα μέλη του forum.
Κάνε ταξινόμηση κατά ημερομηνία εγγραφής.
Χώρισε τις εγγραφές ανά εβδομάδες.
Μέτρα.
Βάλε τα ποτελέσματα στο excel θα δεις πως η αύξηση των εγγραφών είναι γεωμετρική.
Δεν είμαι σχετικός με προγραμματισμό μπορει το λογισμικό του forum να τη δίνει by default αυτή τη δυνατότητα.
Αν θές μπορώ να σε βοηθήσω.
Ζητούμενο:
Πρόβλεψη αριθμού μελλον 31/12/2009.
Τι server θα χρειαζόμαστε τότε;
Projet2
Από το΄ν αριθμό Post του κάθε μέλους συμπεράσματα:
α' Συνολικός αριθμός Post 31/12/2009
β' Απαιτούμενος χώρος στον δίσκο του server
Παρατήρηση στο 2α πρέπει να προβλεφθεί και ο ρυθμός αύξησης των post των παλαιών μελών καθώς θα αυξάνουν οι ερωτήσεις από τα νέα μέλη.
Πως σου φαίνεται; Το έχουμε;
<center>Όποιος ψάχνει βρίσκει, πολλές φορές όμως βρίσκεις χωρίς να ψάχνεις. Γκαστόνε</center>
Δεν είμαι από Ήπειρο, είμαι από Αθήνα, μένω Κρήτη (για 3 ακόμα ημέρες) έγιναν όμως στην Αθήνα όπου είχα αναίβει για επαγγελματικό ταξίδι.
Ξενυχτι βλεπω πεφτει!!!
Και ελεγα μονο εγω ειμαι ξυπνιος τετοια ωρα...
Καλώς το παλικάρι.
Τι κάνεις; Τώρα γύρισες;
Σαββατο και εξοδος δεν συνεργαζονται με εμενα εδω και κατι μηνες...
Ταινια και 1 κιλο κρασι για το 3ωρο που περασε..
Και εγώ μια από τα ίδια. Δε βγαίνω πολύ. Έκανα συγκρίσεις σε διάφορα συστήματα VRV αλλά βαρέθηκα. Η κυρά κοιμάται ... το παιδί λείπει καταλαβαίνεις...
Σε έχασα, εντελώς... Που κολλάει, γιατί να το κάνουμε, τι ψάχνουμε;quote:Originally posted by stelios lampadakis
Κωνσταντίνε άκου ένα Project.....
...Πως σου φαίνεται; Το έχουμε;
Κώστας.
Διασκέδαση
Ξέρεις κάτι; Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βρεθεί κάποιο ζητούμενο.
Εμείς θα παιδευτούμε και θα σπαταλήσουμε την ώρα μας με αμφίβολα αποτελέσματα.
Δεν είναι πιο εύκολο να στείλει η Διοίκηση ένα e-mail στο αμερικανάκι που φιλοξενεί το φόρουμ και σε καμιά ώρα να έχουμε απάντηση;
Κώστας.
Α φοβερή ιδέα με αυτό τον τρόπο θα μπορούσαμε να επαληθεύσουμε τα εξαγώμενά μας.
Κώστα, και τη χαρά της δημιουργίας που την βάζεις; Άσε που μας μένει και το excel (επιβεβαιωμένο) για μελλοντικές προβλέψεις σε άλλα θέματα.
EDIT: Έκανες την παρατήρηση που σου είπα για τον ρυθμό αύξησης;