Εδώ πολλές φορές συμβαίνει στη μισθωτή εργασία, και σου κάνει εντύπωση στο ελεύθερο επάγγελμα;
Νίκος
Ας κάνω και γω ένα άσχετο σχόλιο...
Γιατί ρε παιδιά η δουλειά δεν πάει με ρέγουλα, μου λέτε?
Η που θα "ξύνεσαι" ή που δεν έχεις ώρα ούτε για ύπνο... Εμένα πριν 2 μήνες μου συνέβαινε το πρώτο, ενώ τις τελευταίες 10 μέρες το δεύτερο... Και προβλέπεται να συνεχίζει να με πηγαίνει έτσι για όλο τον Ιούνιο σχεδόν... Προβλέπω στο τέλος να πίνω έναν κουβά καφέ για να ανταπεξέλθω... []
Η βλακεία είναι ανίκητη...
Εδώ πολλές φορές συμβαίνει στη μισθωτή εργασία, και σου κάνει εντύπωση στο ελεύθερο επάγγελμα;
Νίκος
το ελεύθερο επάγγελμα έτσι είναι Χρήστο.
Άμα κολλήσεις σε οτιδήποτε, πες μου, ξέρεις που και πώς θα με βρείς.
Χαίρομαι πάντως που πήρε φωτιά ο κ...... σου.
Περικλής
Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...
Ρε παιδιά καρα-άσχετο, αλλά έχω πάαααρα πολλά χρόνια να φάω σπληνάντερο! Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί που να κάνει ακόμα; Και εννοώ στην Αττική βέβαια, στη Θεσσαλονίκη φαντάζομαι θα έχουν και τα περίπτερα
Νίκος
Ναι έχουν, απλά είναι τα συσκευασμένα τυποποιημένα, ξέρεις της Tasty, της Tsakiris ακλπ.
Περικλής
Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...
Δεν ακούσαμε εντυπώσεις και εμπειρίες.quote:Originally posted by Panagiotis Skantzikas
Θα πάω δύο ημέρες Κύπρο.
Παναγιώτης
Ο Θεός πέθανε...
Ο Μαρξ πέθανε...
κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...
Κώστας.
sorry για την καθυστέρηση...
Πολύ ξερονήσι ρε παιδιά.
κατά τ'αλλα, λόγω δουλειάς έκατσα στο ξενοδοχείο (πολύ καλό) και δεν πήγα πουθενά. Την επόμενη φορά...
ΥΓ1. Χάλια οι καφέδες
ΥΓ2. Όπως είπε και ένας που ήμουνα μαζί, βρήκαμε τι δουλειά θα κάνουμε στο μέλλον. Υπάλληλος Ξενοδοχείου, υπεύθυνος να βάζω αντιλιακό στους πελάτες.
Παναγιώτης
Ο Θεός πέθανε...
Ο Μαρξ πέθανε...
Μην χασομεράς Παναγιώτη, η πελατεία περιμένει!quote:Originally posted by Panagiotis Skantzikas
Όπως είπε και ένας που ήμουνα μαζί, βρήκαμε τι δουλειά θα κάνουμε στο μέλλον. Υπάλληλος Ξενοδοχείου, υπεύθυνος να βάζω αντιλιακό στους πελάτες.
Νίκος
Υπάρχουν κι αυτά
dipoli-ΕDIT: την μεγάλωσα λίγο γιατί χάναμε βασικές λεπτομέρειες...
Παναγιώτης
Ο Θεός πέθανε...
Ο Μαρξ πέθανε...