με την πρώτη όμως να σου δίνει "ανταλλακτικό" laptop!
service πάντως βρίσκεις και στην Ελλάδα (πχ κάτι μνήμες, σκληροί, fans, dvds κλπ) όσον αφορά τα sony
Περικλής
Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...
service πάντως βρίσκεις και στην Ελλάδα (πχ κάτι μνήμες, σκληροί, fans, dvds κλπ) όσον αφορά τα sony
Περικλής
και θα είσαι σε θέση να δουλέψεις με αυτό για κανένα μήνα; Αντε τα έβαλες τα προγράμματα. Τα δεδομένα σου θα μπορείς να τα έχεις στο εναλλακτικό; Θα παίξει και backup θα μου πεις... θέλει σκέψη πάντως το μακρύ διάστημα του εξωτερικού service.quote:Originally posted by peris
χωρίς να χάνεις εγγύηση;quote:Originally posted by peris
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις... Η αλήθεια είναι ότι αυτό για το service δεν το ήξερα... Και άφου είναι έτσι, μάλλον θα απορρίψω και τις 2. Μεταξύ μας, από την εμπειρία μου με τα PC, αν το μηχάνημα δεν σου βγάλει βλάβη στην πρώτη εβδομάδα, δεν θα σου βγάλει εύκολα...
Μου φαίνεται τις επόμενες μέρες θα έχει τουρνέ στα μαγαζιά τώρα που ψιλοχαλάρωσε και η δουλειά...
Σας ευχαριστώ και πάλι...
Η βλακεία είναι ανίκητη...
DDD,
1.συμφωνώ
2.Εξυπακούεται ότι την χάνεις, αλλά δε χαλάνε και έτσι εύκολα! Ο δικός μου είναι ακριβώς 4 ετών και 1 μόνο φορά έχει βγάλει (περισυ) DVD. Και έχει και καμιά 60000 χλμ μεταφοράς στην πλάτη του
Περικλής
και γω παίζω με HP και τρία χρόνια τώρα δεν έχει παρουσιάσει τίποτα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια η ψυχή μου το ξέρει αν πάθει κάτι γιατί για μένα, και 5 laptops να μου δώσουν στο μεσοδιάστημα δεν το βλέπω να τα βγάζω πέρα.
Για να λήξω το θεματάκι που άνοιξα, είναι εδώ και 10 μέρες που πήρα αυτό:
http://www.ideal.gr/index.php?option...591&Itemid=457
Και δηλώνω ευχαριστημένος... Τα Σ-Vista να μην είχε μόνο και θα ήταν όλα υπέροχα.... Ευτυχώς όμως μόλις βγουν τα 7 θα υπάρξει δωρεαν αναβάθμιση... Φίλος μου που χρησιμοποιεί μια beta έκδοση έχει μείνει πολύ ευχαριστημένος από τα 7... Λέει ότι είναι πολύ σταθερά και όχι τόσο μπελαλίδικα (UAC κλπ) όσο τα Σ-Vista... Ίδωμεν...
Σας ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις σας...
Η βλακεία είναι ανίκητη...
Αυτή η απαξία προς τα Vista που κυκλοφορεί γενικώς, στερείται πλέον βάσης, τουλάχιστον κατά την ταπεινή μου άποψη. Είχε κάποια βάση στην αρχή της κυκλοφορίας τους, με τις παιδικές ασθένειες (που πλέον έχουν εκλείψει) και τις αυξημένες απαιτήσεις σε πόρους συστήματος (που όμως όλα τα σύγχρονα PC / laptop διαθέτουν πλέον). Επιπλέον, είναι πιο σταθερά από τα XP, αλλά και πιο όμορφα. Ισως το τελευταίο να μην ακούγεται σημαντικό, αλλά για κάποιον που δουλεύει τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα με το PC, μήπως τελικά δεν είναι τόσο ασήμαντο όσο φαίνεται εκ πρώτης όψεως;
Προσωπικά δουλεύω παράλληλα Vista (στο σπίτι) και XP (στο γραφείο) πάνω από ένα χρόνο τώρα, και αν είχα την επιλογή θα πήγαινα και στο γραφείο στα Vista, και όχι το αντίθετο. Τα W7 δεν τα έχω καν δει και δεν έχω άποψη.
Νίκος
Πάντως αν θες να εκμεταλλευθείς την μνήμη των 4GB καλό θα ήταν να σκεφτείς να βάλεις windows 7 64 bit διότι τα windows 32 bit μπορούν να δουν μόνο μέχρι 3 GB και έκαστη εφαρμογή μπορεί να εκμεταλλευτεί μόνο 2GB (κάποιες, αν διαθέτουν την δυνατότητα, έχουν switch που μπορεί να πάει μέχρι 3GB).quote:Originally posted by The Mechanix
Για να λήξω το θεματάκι που άνοιξα, είναι εδώ και 10 μέρες που πήρα αυτό:
http://www.ideal.gr/index.php?option...591&Itemid=457