Εννοείται ότι ΔΕΝ πετάμε τίποτα... Πάλι σε κάτι θα χρησιμεύσει... Το printer - PC είναι ο συνήθης τρόπος "διάσωσης" των παλιών Η/Υ. Αν το πετάξουμε το κάνουμε ανακύκλωση..quote:Originally posted by peris
ναι, Νίκο η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι να τον παραγκωνίσω και όχι να τον πετάξω. Έχουμε ακόμα 2 pc, έχω και το laptop... θα πάρω μάλλον κάτι σύγχρονο και αυτόν θα τον αφήσω ώς "εκτυπωσά", συνδεδεμένο με τον έναν εκτυπωτή και τα plotter.
Περικλής
Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...
Πάντως στο πατρικό μου έχουμε ένα συλλεκτικό μοντέλο, 386 αναβαθμισμένο στα 100 MHz....
Πάντως το γκαντέμιασα το Laptop.. Ήταν δεν ήταν 20 ημερών όταν κάποιος π.... μου έσπασε το παράθυρο από το αυτοκίνητο και μου έκλεψε την τσάντα που είχε το laptop από το πορτ παγκαζ... Laptop, γυαλιά μειωπίας, συν κάποια πράγματα για το μεταπτυχιακό που υπήρχαν στην τσάντα... Με γ....
Ζημιά 1500 ευρώ, συν κάποιες σημειώσεις μου κλπ που ΔΕΝ αντικαθίστανται... Κόντεψα να πάθω εγγεφαλικό όταν το είδα... Κι ακόμα δεν έχω συνέλθει... [V][V][V][V][V][V]
Γι' αυτό προσοχή παιδιά... Μην αφήνετε τίποτα μέσα στο αμάξι, ούτε στο προτ παγκάζ γιατί κάποιος π... μπορεί και να σας βλέπει....
Η βλακεία είναι ανίκητη...