Σελίδα 56 από 69 ΠρώτοΠρώτο ... 646545556575866 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 551 μέχρι 560 από 681

Θέμα: Μπάχαλο. Πάσης φύσεως post

Διαχειριστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,103

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

ναι, Νίκο η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι να τον παραγκωνίσω και όχι να τον πετάξω. Έχουμε ακόμα 2 pc, έχω και το laptop... θα πάρω μάλλον κάτι σύγχρονο και αυτόν θα τον αφήσω ώς "εκτυπωσά", συνδεδεμένο με τον έναν εκτυπωτή και τα plotter.

Περικλής
    Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...

Επίλεκτο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2008
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    251
    quote:Originally posted by peris

ναι, Νίκο η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι να τον παραγκωνίσω και όχι να τον πετάξω. Έχουμε ακόμα 2 pc, έχω και το laptop... θα πάρω μάλλον κάτι σύγχρονο και αυτόν θα τον αφήσω ώς "εκτυπωσά", συνδεδεμένο με τον έναν εκτυπωτή και τα plotter.

Περικλής
    Εννοείται ότι ΔΕΝ πετάμε τίποτα... Πάλι σε κάτι θα χρησιμεύσει... Το printer - PC είναι ο συνήθης τρόπος "διάσωσης" των παλιών Η/Υ. Αν το πετάξουμε το κάνουμε ανακύκλωση..
    Πάντως στο πατρικό μου έχουμε ένα συλλεκτικό μοντέλο, 386 αναβαθμισμένο στα 100 MHz....

Πάντως το γκαντέμιασα το Laptop.. Ήταν δεν ήταν 20 ημερών όταν κάποιος π.... μου έσπασε το παράθυρο από το αυτοκίνητο και μου έκλεψε την τσάντα που είχε το laptop από το πορτ παγκαζ... Laptop, γυαλιά μειωπίας, συν κάποια πράγματα για το μεταπτυχιακό που υπήρχαν στην τσάντα... Με γ....
    Ζημιά 1500 ευρώ, συν κάποιες σημειώσεις μου κλπ που ΔΕΝ αντικαθίστανται... Κόντεψα να πάθω εγγεφαλικό όταν το είδα... Κι ακόμα δεν έχω συνέλθει... [V][V][V][V][V][V]

Γι' αυτό προσοχή παιδιά... Μην αφήνετε τίποτα μέσα στο αμάξι, ούτε στο προτ παγκάζ γιατί κάποιος π... μπορεί και να σας βλέπει....

Η βλακεία είναι ανίκητη...

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414

Εναλλακτικά, με μια κάρτα Ι/Ο, τον κάνεις ένα αξιοπρεπέστατο PLC για τη θέρμανση, κλιματισμό κλπ στο σπίτι σου

Νίκος

Διαχειριστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,103
    quote:Originally posted by nyannaco

Εναλλακτικά, με μια κάρτα Ι/Ο, τον κάνεις ένα αξιοπρεπέστατο PLC για τη θέρμανση, κλιματισμό κλπ στο σπίτι σου

Νίκος

τι μου λές τώρα...
    κάποια στιγμή την προηγούμενη εβδομάδα, κοίταγα το λεβητοστάσιό μου μαζί με τον Αχχιλέα και μου είπε:
    -ρε φίλε άμα πάθεις κάτι τι γίνεται εδώ?
    -Αχχιλέα, ξήλωσέ τα όλα και φτιάχτα από την αρχή! Κανείς δε θα καταλάβει τι έχω κάνει με τις 5 Η/Β, τους 3 ψηφιακούς θερμοστάτες με ρυθμιζόμενο διαφορικό, το μπόιλερ, τον ηλιακό και την αντιστάθμιση καυστήρα εδώ μέσα. Η εκδίκηση του Μακαρίτη

Άμα θα βάλω και το pc μέσα στο λεβητοστάσιο, η γυναίκα μου θα φέρει παπά για αγιασμό!

Κάποια στιγμή θα ανεβάσω φωτό να γελάσετε...

Περικλής

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Athens
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,175
    Μπορεί κάποιος να μου πει τι πάει να πει Control Authority 0-100% σε μία βάνα?

http://udravlikos.gr

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2005
    Θέση
    Nikea, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2,979
    Eγώ ξέρω τον όρο Authority of a Control Valve και είναι ο λόγος του ΔΡ της βαλβίδας προς το συνολικό (μαζί με το ΔΡ της ρυθμιστικής) μανομετρικό. Ισως γιαυτό λες οτι πάει από 0 έως 100% (πολύ οριακές τιμές δεν συμβαίονουν στην πράξη είναι τα μαθηματικά όρια της εξίσωσης), αν και νομίζω οτι το 50% πρέπει να θεωρείς ως άνω όριο, αλλιώς κατι δεν έχεις σχεδιάσει καλά.

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.

Σπουδαίο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2006
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    417
    Ελπιζω να μην αποτελει διαφιμηση

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    ATHENS
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,376
    Τι είχε συμβεί στο forum; Γνωρίζει κανείς;

Κώστας.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Athens
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,175
    Απο ότι άκουσα το μετέφεραν σε Ελληνικό Server.

http://udravlikos.gr

Διαχειριστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,103

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Ναι αυτό έγινε και από τη μεταφορά στα πάτρια εδάφη προς αποφυγήν των διαφόρων προβλημάτων εξ Αμερικής, έγινε αυτό το μπέρδεway.
    Κώστα χρειάστηκες ψυχολογική, ιατρική ή άλλη υποστήριξη?

Περικλής

Δικαιώματα απάντησης