Σελίδα 68 από 69 ΠρώτοΠρώτο ... 185866676869 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 671 μέχρι 680 από 681

Θέμα: Μπάχαλο. Πάσης φύσεως post

Συντονιστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2009
    Θέση
    Amsterdam
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    585

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Κώστα, μην το ξανακάνεις και σε συγχωρούμε..
    Εγώ ήλπιζα σε μάζωξη καθολική και να αρχίσουμε να αναλύουμε τα πάντα στο τραπέζι..Να πετάγονται κεφτεδάκια στον αέρα κτλ..

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    ATHENS
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,376
    <center></center>Όλες οι ευαίσθητες και μη ομάδες του φόρουμ ( μηχανολόγοι και υδραυλικοί ) απουσιάζουν λόγω διακοπών.
    Καλά να περνάτε.
    http://www.youtube.com/watch?v=6kUpjfIlElU
    http://www.youtube.com/watch?v=4U65H...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=IzXQ7...eature=related

Κώστας.

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Apr 2010
    Θέση
    Korinthia, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    13
    'Αντε και καλές διακοπές σε όλους. Θα τα πούμε από το Σεπτέμβριο!

όταν το μάθω, θα το πώ σε όλους !!!

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2005
    Θέση
    Nikea, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2,979
    Αχετα εκ μεταφορας απο άλλο νήμα:
    Originally posted by pirate
    Κατ' αρχήν πρέπει ένα βράδυ να έλθεις μαζί μας στη ταβέρνα για την πρώτη γνωριμία και με τα υπόλοιπα παιδιά της «εμπροσθοφυλακής» του forum. Μέσα σ' αυτούς είναι κι ο Σωτήρης. Η πλάκα θα είναι ότι αν έλθεις γινόμαστε Ηλεκτρολόγοι-Μηχανολόγοι ισοπαλία plus ο Σωτήρης σε σας οπότε χάνουμε την πλειοψηφία για πρώτη φορά στην ιστορία του forum. Οι δύο υδραυλικοί όπως καταλαβαίνεις προφανώς θα είναι με το μέρος μας
    Αν είναι κι ο λογιστής τότε θα 'χουμε πολυφωνία!
    Θα γίνει φάση! Μη μας πολυζαλίσετε όμως με τις εφαρμογές που τρέχουν και δεν τρέχουν διότι τότε θα δούμε πώς θα κάνετε δίχως μηχανολόγους

Originally posted by pfys
    Χμ... Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

Βγαίνω μια φορά στο δίμηνο με παλιούς συναδέλφους.
    Βγαίνω μια φορά το δίμηνο με άλλους παλιούς συναδέλφους.
    Ενίοτε βγαίνω και εκτάκτως.

Αυτές οι κατακτήσεις έχουν επιτευχθεί μετά από μεγάλο αγώνα με την σύζυξ , η οποία πέρα από την έλλειψη κατανόησης σε ορισμένα θέματα, με κυνηγάει και για τα κιλά μου.

Θα έλθω ευχαρίστως.
    ΠΦ

Originally posted by gregori

quote:με κυνηγάει και για τα κιλά μου.

Γιατί τον καπετάνιο γιατί λες ότι τον κυνηγάει;

http://udravlikos.gr

I believe we should all pay our tax with a smile. I tried - but they wanted cash...

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2005
    Θέση
    Nikea, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2,979
    Originally posted by stom
    Δλδ τι ειμαι γω? Μαιντανος? coca cola (που παει με ολα?)

Παντως ανακαλυψα προσφατως οτι με καποιο προσφατο (σχετικα) προεδρικο διαταγμα το πτυχιο μου απεκτησε δικαιωματα υπογραφης μηχανολογου μηχανικου χωρις περιορισμους.

Οποτε αν ειναι ετσι, δηλωνω μηχανολογος για την ταβερνα (και μονον, αυστηρα...)

ΥΓ Τελικα σε αυτο το κρατος οτι σε δηλωσουν εισαι... ΟΙΜΕ.
    ΥΥΓ Φημες οτι επικειται τετοια διαταξη και για λογιστες ελεγχονται.

Burn baby, burn

Θου Κυριε! Μα εσένα σε ξέρουμε για project manager γύρω από θέματα οργάνωσης συστημάτων πληροφορικής σε οργανισμούς κλπ. Δεν σε είχαμε καν για οικιακό!
    Μετά χαράς μας να σε βλέπουμε σαν μηχανολόγο (πες ότι ξετρελαίνεσαι με το άθλημα)

Originally posted by nyannaco

quote:Χμ... Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

Βγαίνω μια φορά στο δίμηνο με παλιούς συναδέλφους.
    Βγαίνω μια φορά το δίμηνο με άλλους παλιούς συναδέλφους.
    Ενίοτε βγαίνω και εκτάκτως.

Αυτές οι κατακτήσεις έχουν επιτευχθεί μετά από μεγάλο αγώνα με την σύζυξ , η οποία πέρα από την έλλειψη κατανόησης σε ορισμένα θέματα, με κυνηγάει και για τα κιλά μου.

Θα έλθω ευχαρίστως.
    ΠΦ
    Πάνο για όλα υπάρχουν λύσεις. Εμείς μια φορά το χρόνο παίρνουμε και τις σύζυξ () μαζί, που μας γνωρίζουν όλες όλους, κι αυτό ελαφαραίνει την παντόφλα

Νίκος

I believe we should all pay our tax with a smile. I tried - but they wanted cash...

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2005
    Θέση
    Nikea, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2,979

Νίκο,

Η πρόταση σου ενέχει έναν τεράστιο κίνδυνο. Να γνωρισθούν οι γυναίκες μας, να επιβεβαιώσουν μεταξύ τους τις υποψίες τους για την μούρλια μας και να μας κυνηγάνε όλες μαζί (κραδαίνοντας τον πλάστη ή το ψάρι ή ότι άλλο είναι διαθέσιμο).

Αντ' αυτού ακολουθώ τις ακόλουθες πρακτικές
    1. Δική της έξοδος με τις φίλες της. Δεν ενθουσιάζομαι αλλά επιβάλλεται στα πλαίσια της ισότητας.
    2. Δείπνο, οι δύο μας, σε καλό ψαρομάγαζο.
    3. Καλή προβατίνα κεμπαπ στον Άγιο στην Εύβοια (Η αριστοκρατική μου καταγωγή δεν κρύβεται ).
    4. Δώρο, μια καλή τσάντα από τα ΑΤΤΙΚΑ. Δύο για την ακρίβεια, γιατί χρειάζομαι και την κόρη μου (20 ετών, φοιτήτρια στην Θεσσαλονίκη) για να μου πει την γνώμη της.
    5. Εάν ωραίο νέο άρωμα. Δεν φαντάζεσαι πόσο πρόθυμες να σε εξυπηρετήσουν είναι οι πωλήτριες αρωμάτων.
    6. Μια ωραία ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα, αλλά όχι από πακιστανό στα φανάρια. Το καταλαβαίνει αμέσως.

Αυτά και άλλα στηρίζουν σωστά την σχέση μας και μου επιτρέπουν να βλέπω φίλους, αφού φυσικά πάρω την απαραίτητη άδεια και να μην το πληρώσω πολύ ακριβά στην συνέχεια. (Εσύ που βγαίνεις συνέχεια και εγώ η κακομοίρα μου θυσιάστηκα μαζί σου...)

Πλέον το θέμα λαμβάνει ευρύτερες διαστάσεις, αφορά τους πάντες και ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσουμε νέο thread .

Originally posted by stom
    Νομιζω οτι λογω κρισης σου δινεται η ευκαιρια να απλοποιησεις τη ζωη σου σημαντικα.

Πάνο, ένα έχω να πω: χαλάς την πιάτσα
    Ευκαιρία τώρα, ελέω κρίσης, να το μαζέψεις λίγο, όπως είπε και ο Σωτήρης

Originally posted by dipoli
    quote: Εμείς μια φορά το χρόνο παίρνουμε και τις σύζυξ () μαζί, που μας γνωρίζουν όλες όλους, κι αυτό ελαφαραίνει την παντόφλα
    Παιδιά, μετά από όλα αυτά που είπε ο Πάνος δεν είναι καλή ιδέα...
    Αντί να ελαφρύνει την παντόφλα θα την αφήσουνε και θα πιάσουν τα σαμπω.
    Το ξερετε το ανέκδοτο με την καλόγρια και τον ηγούμενο....

Κύριοι,

Η αλήθεια πονάει τι να κάνουμε.

Βέβαια υπάρχει και η επιλεκτική κουφαμάρα. Από αυτή πάσχει ο πεθερός μου. Δεν ακούει τίποτα από όσα του σούρνει η πεθερά μου.

Αλλά εγώ, ακλόνητος από τα ταπεινά σας σχόλια, παραμένω στις αρχές μου και ο ΑΡΧΩΝ του σπιτιού μου. Ο γιος μου πρέπει να διδαχθεί ένα σωστό μοντέλο οικογενειακής δομής [^]. Δεν θα κάνουν οι γυναίκες οτι θέλουν.

Το πως θα του βγει είναι άλλο θέμα .

ΥΓ. Διατηρώ πλήρη την κόμη μου και έτσι δεν με απασχολεί το θέμα παντόφλας ή σαμπω. Εκτός και αν με πετύχει στο μέτωπο.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2005
    Θέση
    Nikea, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2,979
    quote:Αλλά εγώ, ακλόνητος από τα ταπεινά σας σχόλια, παραμένω στις αρχές μου και ο ΑΡΧΩΝ του σπιτιού μου. Ο γιος μου πρέπει να διδαχθεί ένα σωστό μοντέλο οικογενειακής δομής . Δεν θα κάνουν οι γυναίκες οτι θέλουν.
    Εγκρίνω κι επαυξάνω!

ΥΣ.
    Μη πα και το σφυρίξετε στις γυναίκες σας και μάθει τίποτα η δικιά μου για το «εγκρίνω κι επαυξάνω».... Με κάψατε!

Originally posted by gregori
    Εγώ θα σε δώσω στεγνά μόλις την δω.[8D]

http://www.youtube.com/watch?v=od1KanIXdnE

Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ

Α! Μία από τις καλύτερες ταινίες του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου. Ο Κωνσταντίνου έδωσε ρέστα εδώ και στη συνέχεια βάζω το γνωστό προφιτερόλ. Το καταπληκτικό στο σενάριο είναι ότι ο «Μπούλης» ήταν Συνταγματάρχης!
    Δυστυχώς δεν υπάρχουν σήμερα τέτοιοι σεναριογράφοι! Έχουμε πήξει στη μ@λ@κ1@!

quote:Εγώ θα σε δώσω στεγνά μόλις την δω.
    Άτιμε μάστορα! Από τη πρώτη στιγμή έχεις κάνει κόμμα με τη Κλειώ εξού κι η αληλλοσυμπάθεια

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2005
    Θέση
    Nikea, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2,979
    Originally posted by basilhat

quote:Originally posted by pfys

Κύριοι,

Η αλήθεια πονάει τι να κάνουμε.

Βέβαια υπάρχει και η επιλεκτική κουφαμάρα. Από αυτή πάσχει ο πεθερός μου. Δεν ακούει τίποτα από όσα του σούρνει η πεθερά μου.

Αλλά εγώ, ακλόνητος από τα ταπεινά σας σχόλια, παραμένω στις αρχές μου και ο ΑΡΧΩΝ του σπιτιού μου. Ο γιος μου πρέπει να διδαχθεί ένα σωστό μοντέλο οικογενειακής δομής [^]. Δεν θα κάνουν οι γυναίκες οτι θέλουν.

Το πως θα του βγει είναι άλλο θέμα .

ΥΓ. Διατηρώ πλήρη την κόμη μου και έτσι δεν με απασχολεί το θέμα παντόφλας ή σαμπω. Εκτός και αν με πετύχει στο μέτωπο.

Πολύ σωστός άνθρωπος ο πεθερός σου Pfys. Η τέλεια λύση απέναντι στην κρεβατομουρμούρα .
    Με λίγη εξάσκηση[}][}] μπορούμε να τα καταφέρουμε.
    Όσο για τον γιό σου και για όλους τους ανύπαντρους του φόρουμ μία ΧΡΥΣΗ συμβουλή από ένα παππού που μου την είπε ύστερα από πολλές ρακές. ΠΡΙΝ παντρευτείς κοίταξε να βγεις έξω ένα βράδυ με τον μελλοντικό πεθερό σου και να προσπαθήσεις να γνωρίσεις την πεθερά σου μέσα από τα μάτια του πεθερού σου. Η γυναίκα σου μετά από λίγα χρόνια στην πεθερά σου θα μοιάζει!!!!!
    Όσο για το θέμα με τις γυναίκες θα ακολουθήσω το παράδειγμα του DIPOLI και θα την πώ μέσα από ένα ανέκδοτο:
    Κάποτε ήταν ένας βασιλιάς και τσακώνονταν με την γυναίκα του για το ποιος έχει το πάνω χέρι στα σπίτια των υπηκόων του.(Για το δικό του παλάτι δεν το συζητάμε .Όλοι ξέρετε την απάντηση.) Έβαλε λοιπόν στοίχημα με την γυναίκα του ότι εάν βρει έστω και ένα υπήκοο του που κάνει αυτός κουμάντο στο σπίτι του , η γυναίκα του δεν θα του ξαναμουρμουρίσει στο κρεβάτι και θα δώσει στον άντρα αυτόν από ένα άλογο .( Πολύ μεγάλο στοίχημα που όλοι μας θα θέλαμε να είχαμε κερδίσει…).Πάει λοιπόν στο πρώτο σπίτι (BASILHAT) χτυπάει την πόρτα και ανοίγει ο άντρας. Καλημέρα είμαι ο βασιλιάς σου και θέλω να σου κάνω μία απλή ερώτηση, πες μου ποιος κάνει πραγματικά κουμάντο στο σπιτικό σου; Μετά από λίγη σκέψη απαντάει ο άντρας : Η γυναίκα μου .
    (Βασιλιάς) : Η γυναίκα σου, τρομάρα σου και εγώ ήθελα να σου δώσω ένα άλογο πάρε τώρα μία κότα.
    Πάει στο επόμενο σπίτι (DIPOLI) χτυπάει την πόρτα, ανοίγει ο άνδρας ,ρωτάει τα ίδια παίρνει τις ίδιες απαντήσεις και στο τέλος δίνει και σε αυτόν μία κότα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται με το σπίτι του GREGORY ,του NYANNACO και όλων των κατοίκων. Οι κότες έχουν εξαντληθεί εκτός από μία. Ο κακόμοιρος ο βασιλιάς έχει απογοητευτεί και ξάφνου βλέπει ένα σπίτι πάνω στον λόφο. Αυτός λέει από μέσα του είναι και η τελευταία μου ελπίδα. Πάει λοιπόν στο σπίτι του ΠΕΙΡΑΤΗ κτυπάει την πόρτα και του ανοίγει ο άντρας. Καλησπέρα λέει ο βασιλιάς . (ΠΕΙΡΑΤΗΣ): Καλησπέρα. Μπορώ του λέει ο βασιλιάς να σου κάνω μία ερώτηση ; (ΠΕΙΡΑΤΗΣ) : Ναι μπορείτε. (ΒΑΣΙΛΙΑΣ) : Πες μου σε παρακαλώ ποιος κάνει κουμάντο πραγματικά σε αυτό το σπίτι; (ΠΕΙΡΑΤΗΣ) : Μα φυσικά εγώ. Δεν χρειάζονταν καν να με ρωτήσετε η απάντηση ήταν προφανής. (ΒΑΣΙΛΙΑΣ) : Άνθρωπε μου να σε χρυσοφιλήσω. Διάλεξε όποιο άλογο θέλεις , σου το κάνω δώρο. Επιτέλους και ένας Άνδρας που κάνει κουμάντο σπίτι του.
    (ΠΕΙΡΑΤΗΣ): Κλειώ , Κλειώ…… τι χρώμα άλογο θέλεις να πάρω;

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα είναι συμπτωματική!

Originally posted by nyananco
    Αμάν, δεν μου έφτανε η παντόφλα, τώρα φορτώθηκα και την... κότα!

Nαι και γω, και δεν ξέρω τι να την κάνω, πρέπει να ρωτήσω τη γυναίκα μου.

Εγώ πάντως την έδωσα στην γυναίκα μου και μου έφτιαξε ένα ωραίο πιλάφι.

Πώς με ψυχολόγησε ο παλιο-Κρητίκαρος

Originally posted by alto
    www.onradio.gr/player.php?id=633
    Για εσάς τους παντρεμένους με τις κότες έχει και κόκκορα.[B)]

Κανένα πρόβλημα. Θα έλεγα στην γυναίκα μου να τον φτιάξει κοκκινιστό
    με σπιτικές χυλοπίτες.
    Επειδή σε βλέπω όμως να παίζεις με τον &lt;&lt;πόνο μας&gt;&gt;, ένα έχω να σου πώ.
    Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θάρθεις.[}][}]

quote:Για εσάς τους παντρεμένους με τις κότες έχει και κόκκορα
    Χα-Χα-Χα. Καλά! Πού θα πάει....[}][}][}]

Θα σου δώσουμε εσένα το άλογο! Διάλεξε από τώρα τι χρώμα θα το ήθελες!
    Θα έλθει αντιπροσωπεία του forum στην Κέρκυρα!

Μόνο που όταν έρθει και η ώρα του Σπύρου και αναγκαστεί να ανταλλάξει το άλογο με κότα, θα του κακοφανεί [}]

Συντονιστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    May 2011
    Θέση
    kerkyra, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    415
    Μπορεί να μην είμαι παντρεμένος αλλά είναι δυνατόν να ξεφύγω εγώ από την φύση; Απλά έτσι για να ξεγελιώμαστε λέμε και καμιά παρόλα,όπως το ανέκδοτο με τον λαγό και το λιοντάρι.

Σπουδαίο μέλος Dimitris75's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2008
    Θέση
    Pireas, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Μηχανολόγος Μηχ. - Έμπορος
    Απαντήσεις
    322

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Τι εγινε παλληκαρια? Καμμια κρασοσυναντηση μετα κοψιδιων θα κανονισει το φορουμ ? Εκεινοι εκει οι βορειοελλαδιτες σταματησαν να κατεβαινουν προς τα κατω? Αντε να οργανωθουμε να κανουμε καμμια κρεατοφαγεια

__________________________________________________ _____________________________
    "Κανείς Δέν Είναι Άσφαλτος"
    Α.Δημητρίου - Αοιδός

Δικαιώματα απάντησης