quote:
Originally posted by gregori
quote:Δεν είμαι σίγουρος τί ακριβώς εννοείς "πίσω πλευρά", αλλά όπως μπορείς να δεις από το σκαρίφημά μου, μάλλον δεν έχω τέτοια επιλογή, αφού η μπανιέρα είναι κολλητά στον τοίχο από τις τρεις πλευρές. 'Η εννοείς κάτι άλλο;
Οσο για τον αρμό, ήταν η πρώτη μου ελπίδα. Πέρασα σιλικόνη (που δεν είχε - δεν θα έπρεπε

και δεν χρησιμοποιήθηκε η μπανιέρα για το επόμενο 24ωρο, αλλά λίγα νερά εμφανίστηκαν και πάλι (υποθέτω από τη χρήση του νιπτήρα).
Σχετικά με την πίσω μεριά εννοώ το παρακάτω αν φυσικά υπάρχει πρόσβαση.
Το ερώτημα σου σχετικά με την μπανιερά και την σιλικόνη σηκώνει κουβέντα......Αν πάντως διακρίνεις με το μάτι πως έχει άνοιγμα καλά έκανες και την πέρασες σιλικόνι. Φυσικά ειναι και μονόδρομος η σιλικόνι στις πλαστικές μπανιέρες...(Εγω την σιχαίνομαι....Μουχλιάζει και φαίνεται απαίσια όσο καλή μάρκα και αντιμουχλική και να βάλεις)
quote:Αυτή η περίπτωση είναι από τις μεγαλύτερες ελπίδες μου! Αν ισχύει, το πλακώνω στη σιλικόνη, ή υπάρχει πιο ενδεδειγμένο υλικό/μέθοδος;
Τέλος, περίπτωση να ανεβαίνει το νερό της διαρροής από το δάπεδο στον τοίχο (30-40 πόντους) και να "περπατάει" και οριζόντια κανα-δυο μέτρα, έχεις δει; Παίζει;
Καλά άμα είναι αυτό θα είσαι τυχερός....συνήθως αυτό το φτιάχνουν είτε ο πλακάς άμα είναι μερακλής με την τσιμεντοκονίας του και την κόλα του ή ο υδραυλικός όταν πάει να τοποθετήσει το σκαράκι....έχω πετύχει αρκετά όμως που τα αφήσανε στο έλεος τους και φυσικά με το που ανεβαίνει λίγο το νερό μπαίνει μέσα στην πλάκα....
Εγώ αν το έβρισκα αστοκάριστο θα το στεγανοποιούσα με ένα ταχεία πήξεως τσιμέντο της DUROSTIK τρίκιλο σε σακουλάκι.
Στο δεύτερο ερώτημα σχετικά με το αν ανεβαίνει το νερό θα έλεγα ναι...πολύ συχνά το βλέπουμε....
Μιάς και με ταλαιπωρεί μία ίωση και βαριέμαι στο σπίτι να σου πω μία περίπτωση που μου έτυχε πριν από 2 χρόνια....
Με φωνάζουν σε ένα διαμέρισμα 130τμ στον 1 όροφο από κάτω πυλωτή...ωραίο διαμέρισμα.....Με το που έμπαινες στο διαμέρισμα βρομούσε υγρασία....οι τοίχοι από την κουζίνα έως το μπάνιο ήταν μούσκεμα χαμηλά....μεσολαβούσε διάδρομος και ένα υπνοδωμάτιο.....και στην πιλοτή έσταζαν νερά κοντά στο μπάνιο....
Οι ντουλάπες τα ρούχα του ενοικιαστεί είχαν γίνει κυριολεκτικά κώλος και τα ξύλα σάπισαν....
Ο ενοικιαστείς με τον ιδιοκτήτη στα μαχαίρια.....ο ένας κατηγορούσε ότι του νοίκιασε άχρηστο διαμέρισμα και μάλιστα του έκανε αγωγή και του ζητούσε αποζημίωση για καταστροφή των ρούχων και για το αυχενικό του.....και ο άλλος του έκανε μήνυση πως ο ενοικιαστείς του κατέστρεψε το σπίτι....και τελικά δεν είχε άδικο....
Να σας πω ότι ταλαιπωρήθηκα 2-3 μέρες να ψάχνω....
Τι τρύπες στην μπανιέρα έκανα....Τι όχρα έριχνα..
Στα πατώματα έκανα ανοίγματα όπως και στις ντουλάπες....παντού νερό.
Η ύδρευση ήταν αλλαγμένη και περασμένη εξωτερική...
Η θέρμανση δεν έδειχνε να χάνει...
Στο τέλος βάζω μανόμετρο και βλέπω να πέφτει η πίεση τις ΕΥΔΑΠ....
Ακολουθούσα όλο το δίκτυο μα νερό δεν έβλεπα να χάνει.....
ΕΕΕ τι ήταν τελικά....
Το πλυντήριο ρούχων που ήταν εντοιχισμένο στην κουζίνα(12 μέτρα τώρα απο το μπάνιο ε) έσταζε το ρακόρ του λάστιχου πλυντηρίου με διακόπτη...το γελοίο ήταν ότι με το που το έσφιξα λίγο με το χέρι σταμάτησε....σε εκείνο το σημείο τα πλακάκια ήταν αστοκάριστα και το νερό έμπαινε όλο μέσα στην πλάκα....έβρισκε εύκολη διαφύγει απο το υπνοδωμάτια που ήταν απο πίσω και είχαν πατώματα και πήγαινε και ξέρναγε στην άλλη άκρη του σπιτιού που ήταν του μπάνιο....με λίγα λόγια μία ζημιά αρκετών χιλιάδων € απο ένα στοκάρισμα...άμα ήταν στοκαρισμένα τα πλακάκια το νερό θα έβγαινε στην κουζίνα και θα το έβλεπε κάποιος....
Για όλο το παραπάνω περιστατικό πήγα και μάρτυρας στο δικαστήριο στην κόντρα παραπάνω κυρίων.
www.udravlikos.gr