Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 μέχρι 10 από 18

Θέμα: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2008
    Θέση
    athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    29

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Καλησπέρα στην παρέα. Κάνω αρκετα χρόνια μελέτες φυσικού αερίου και τώρα είπα να συνεργαστώ με εναν υδραυλικό για να κάνουμε εγκαταστάσεις. Θα ήθελα αν κάποιος ασχολείται να μου πεί τι θα πρέπει να προσέξω , ειδικά όταν η οικοδομή πάει για σύνδεση με το Φ.Α. (Εγώ θα υπογράφς σαν εγκαταστάτης)

Εξέχον μέλος ziko's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2003
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Μηχανολόγος Μηχανικός
    Απαντήσεις
    917
    Έχεις άδεια εγκαταστάτη? Αν όχι τότε η υπογραφή σου ως εγκαταστάτης σε δουλειά άλλου είναι παράνομη, με φορολογικές προεκτάσεις...

Εξέχον μέλος ziko's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2003
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Μηχανολόγος Μηχανικός
    Απαντήσεις
    917
    Εννοώ έχει κάνει έναρξη εργασιών στην εφορία για εγκαταστάσεις (έχεις δηλώσει αποθήκη, κ.λ.π.)?

Διαχειριστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,103
    quote:Originally posted by ziko

Εννοώ έχει κάνει έναρξη εργασιών στην εφορία για εγκαταστάσεις (έχεις δηλώσει αποθήκη, κ.λ.π.)?
    Η αποθήκη δεν είναι απαραίτητη παιδιά, σε μικρής κλίμακας τεχνικά έργα. Δεν θα είναι δα και ο ΑΚΤΩΡΑΣ! Απλά μεταβολή στην εφορία.

Περικλής
    Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2008
    Θέση
    athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    29
    οτι αφορα την εφορια εχει γινει. Σαν μηχανικός τι θα πρέπει να προσέξω. Ειναι η πρωτη μου εγκατάσταση και είμαι λίγο αγχομένος. Ακούγονται διάφορα. Αν σας είναι εύκολο θα ήθελα και την σεορά των διαδικασίων όσο σφορά την τροφοδότηση.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Athens
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,175
    Είναι σαν να λές ότι κάποιος πάει το αυτοκίνητο του στο συνεργείο του Μήτσου....Ο Μήτσος του αλλάζει φρένα και υπογράφεις εσύ...
    Φίλε φοράς φόρμα και συμμετέχεις-παρακολουθείς σε πρωταρχικό ρόλο την κατασκευή από το Α-Ω...αυτό σου συστήνω εγώ...την εργολαβία την αναλάβεις εσύ....
    Να πληρώσεις αξιοπρεπώς τον υδραυλικό σου...
    Ο υδραυλικός αν του κόβει θα πρέπει να σεβαστεί ότι υπογράφεις εσύ άρα έχεις και το δικαίωμα να είσαι το αφεντικό στην κατασκευή και όχι να το παίζει πονηρήδης επηδεί τεχνικά έχει πιο μεγάλη πείρα από σένα.
    Αλλιώς θα πω το γνωστό ρητό....
    Την υπογραφή σου και την ...........προσέχεις που τις βάζεις.
    Και στο λέει υδραυλικός αυτό....
    Έχω δει μηχανολόγους πιτσιρικάδες και υπογράφουν την κατασκευή για 200€...
    Τρελαίνομαι.....καλα ρε π.....η.... τόσο άγνοια κινδύνου.....και θα τα χώσω κιόλας λίγο.....μα ρε σπούδασες υποτίθεται γιατί σου κόβει.....υπογράφεις την κατασκευή που θα κάνω εγώ χωρίς να με ξέρεις και να σε ξέρω....
    Ημαρτον που λέει και ο φαφούτης ο Γεωργίου.

www.udravlikos.gr

Επίλεκτο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2005
    Θέση
    , , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    207
    'Οπως το λέει ο Γρηγόρης ακριβώς.Άλλο να θέλεις να εξυπηρετήσεις κάποιον μια φορά και να το υπογράφεις σε μια οικοδομή και άλλο να το έχεις σύστημα.
    Για να υπογράφεις συστηματικά πέρα από το φορολογικό κομμάτι που είπε ο ziko πρέπει να έχεις απαραίτητα άποψη για το τι γίνεται και να μπορείς να το ελέγχεις.
    Όταν κάποιος δεν φαίνεται πουθενά επίσημα σε μια δουλειά , όσο ευσυνείδητος και να είναι είναι ανθρώπινο δυστυχώς να είναι πιο "χαλαρός".

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2008
    Θέση
    athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    29
    Σεβαστή η γνώμη σου. Δεν είπα οτι θα κάνω κάτι εξ αποστάσεως τουλάχιστον αν θυμάμαι καλά.Απλός μια γνώμη ζήτησα. Δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες τόσο. Η γνώμη σου είναι σεβαστή γιατί τα ξέρεις απο πρώτο χέρι και θα ήθελα μάλιστα την συμβουλή σου. ΟΚ?

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Athens
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,175
    Οπ...παρεξήγησες....δεν αρπάχτηκα με σένα σε τίποτα....
    Την γνώμη μου είπα όσο αυτή μετράει... τι να προσέξεις για δικό σου καλό.....
    Τα έχωσα σε κάποιους που έχω δει και σε προτρέπω να μην κάνεις το ίδιο λάθος.

www.udravlikos.gr

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2008
    Θέση
    athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    29

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Οκ λάθος κατάλαβα αλλά πραγματικά με ενδιαφέρει η γνώμη σου αλλα και κάποια συνεργασία στο μέλον αν θα ήθελες.

Δικαιώματα απάντησης