Led Zeppelin - All of my love
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.
ZZ Top - Blue Jean Blues
Νίκος
Δεν ξέρω γιατί ξύπνησα απόψε μ' αυτό. Ίσως γιατί δεν κοιμήθηκα καθόλου!
...και η αξιόλογη παραλλαγή του με τους παικταράδες: εδώ!
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
Να κάνω μια μικρή διευκρίνηση:quote:Originally posted by Pirate
Δεν ξέρω γιατί ξύπνησα απόψε μ' αυτό. Ίσως γιατί δεν κοιμήθηκα καθόλου!
...και η αξιόλογη παραλλαγή του με τους παικταράδες: εδώ!
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
Το τραγούδι που πολύ καλά έκανες και πόσταρες, είναι των Screamin' Jay Hawkins, το οποίο έχουν διασκευάσει οι Creedence Clearwater Revival και αρκετοί άλλοι.. Βέβαια, η διασκευή των Creedence Clearwater Revival, είναι η πιο γνωστή και γι' αυτό εσφαλμένα θεωρείται δικό τους τραγούδι...
Ε, ας προτείνω και γω κάτι..
So many beers.... so little time...
Καταπληκτική διευκρίνηση! Δεν το ήξερα! Να φαντασθείς ότι ανήκω σ' αυτούς που μελετάνε μέχρι και από ποια εταιρεία δανείσθηκαν τον τάδε τραγουδιστή ή μουσικό για να παίξει ένα συγκρότημα, κάποιο κομάτι! Αυτό το έχω βάλει προσωπικά πάνω από 100 φορές σε διάφορα παρτάκια όπου έγραφε ΤΗΝ επιτυχία! Νόμιζα ότι είναι δικό τους!
Βλέπω ότι έχεις πολύ βάθος στα μουσικά και θα επανέλθω με τον ίδιον! Fogerty! 1969 έκανε την κιθάρα σε κομμάτι (που το ψάχνω στο youTube να μιλάει!! Πολλά χρόνια αργότερα οι Scorpions έγιναν μεγάλοι επάνω στον ήχο και το μοτίβο αυτό! Το κομμάτι σίγουρα δεν το ξέρεις ή το ξέρεις αλλά μάλλον δεν θα το φαντασθείς...[8D]
Το ψάχνω... Περίμενέ το...
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
εγώ θα αλλάξω λίγο τον τόνο με αυτό
Να ακολουθήσουμε κι εμείς;
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.
Oπως και αυτό άλλωστε, αλλα και αυτό φυσικάquote:Originally posted by The Mechanix
Να κάνω μια μικρή διευκρίνηση:
Το τραγούδι που πολύ καλά έκανες και πόσταρες, είναι των Screamin' Jay Hawkins, το οποίο έχουν διασκευάσει οι Creedence Clearwater Revival και αρκετοί άλλοι..