...αν και το ατελείωτο είναι «όταν ο καπνός πέφτει....»
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
...αν και το ατελείωτο είναι «όταν ο καπνός πέφτει....»
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
Γιατί δε το λινκάρεις;
Να το!
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.
To I heard it through the grapevine έχει γνωρίζει πολλές εκτελέσεις, η δεύτερη πιο γνωστή (και προγενέστερη) από των CCR είναι του Marvin Gaye, αλλά η πρώτη που έγινε επιτυχία ακόμα πιο πριν είναι από τους Gladys Knight & The Pips. Ενα πολύ αξιόλογο (μαύρο φυσικά) συγκρότημα της Motown, και ένα αγαπημένο μου/τους all time classic.
Νίκος
Και μιας και μιλάμε για διασκευές δεν θα κρατηθώ κιας με βρίσετε...
Θεωρώ αυτήν την καλύτερη εκτέλεση του Johny B. Goode
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.
Μήτσο για σένα, που σου αρέσουν οι σκληρές μπαλάντες:
Bruce Dickinson - Man Of Sorrows
Bruce Dickinson - Arc of Space
Νίκος
Κορυφαία φωνή ο Bruce! Ακόμα και σήμερα τραγουδά πολύ καλά παρά την ηλικία του και όλα τα χρόνια. Ενα από αγαπημένα μου κομμάτια
http://www.youtube.com/watch?v=EsEvcIZWR4g
://www.youtube.com/watch?v=TmFi2snLr7o
...που θα παει θα μαθω..
Προφανώς αναφέρεσαι στο Always Somewhere και την προφανή ομοιότητα (για να το πω κομψα) με το Simple Man. Μέχρι και παικτικά (στην κιθάρα) είναι σχεδόν ίδιο.. Είπαμε, να επιρρεάζεσαι από κάποιον αλλά μέχρι ενός σημείου...quote:Originally posted by dipoli
Αν υπάρχει υπόνοια για το ramble tamble τότε το simple man το ξεσηκώσανε ολόιδιο οι scorpions.
Τρελή κομματάρα.. Από τις καλύτερές τους μπαλάντες αν και λιγότερο γνωστή...quote:Originally posted by dipoli
Υπάρχουν άλλωστε μπαλάντες των scorpions που είναι μοναδικές, και μια που ίσως δεν είναι πολύ γνωστή είναι η αγαπημένη μου
Δεν θα σε βρίσουμε.. Απλά, ε, δεν είναι και τόσο φοβερή όσο αυτή που κάνανε σ' αυτό..quote:Originally posted by dipoli
Και μιας και μιλάμε για διασκευές δεν θα κρατηθώ κιας με βρίσετε...
Θεωρώ αυτήν την καλύτερη εκτέλεση του Johny B. Goode
Δεν ανέφερες αυτό.. αν και δεν είναι και τόσο μπαλάντα..quote:Originally posted by nyannaco
Μήτσο για σένα, που σου αρέσουν οι σκληρές μπαλάντες:
Bruce Dickinson - Man Of Sorrows
Bruce Dickinson - Arc of Space
Ίσως το καλύτερο κομμάτι του ως σόλο καλλιτέχνης..
Αυτά...
Άντε, πάρτε και ένα αγαπησιάρικο..
So many beers.... so little time...
Είπα κι εγώ τι ακούνε απόψε μετά τον χθεσινό Ζαμπέτα;
Κλείνω το CD-player με τα άπειρα CD πεταμένα δεξιά-αριστερά και μπαίνω στο YouTube και εύρηκα!
Τώρα ξέρω πώς θα περάσουν οι επόμενες τρεις ωρίτσες μέχρι την ώρα του ύπνου.
Στη συνέχεια αυτό εδώ... και πάει λέγοντας....
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου