Ενταξει λοιπόν
Nightwish - Nemo
Nightwish - Ι wish I had an Angel
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.
Κing πιθανον να σου αρέσει και αυτό αν ακους within temptation.
http://www.youtube.com/watch?v=qhN4T4uhIWE
Xαλαρα...
Ενταξει λοιπόν
Nightwish - Nemo
Nightwish - Ι wish I had an Angel
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.
Αφήνω την νέα γενιά να μας οδηγήσει στο μέταλλο, κλικάρω, κλικάρω αλλά δεν...
Μάλλον πρέπει να μπω πάλι με τη δική μου γενιά και να ρίξω λίγο πραγματικό μέταλλο το οποίο μιλάει....
Με τον καλύτερο τραγουδιστή της Rock ιστορίας: εδώ.
και για συμπλήρωμα αυτό και μη μου μιλάτε για μέταλλο γιατί έχω κι άλλο κρυμένο....
Την επόμενη μέρα το πρωί πριν το ξεκίνημα δύσκολης εγκατάστασης: «Καλά το κομάτι (το 2°) δεν παίζεται με τίποτα!!! Το θεωρώ από τα καλύτερα μεταλάδικα που έχουν γίνει ποτέ και παρά την απουσία του μεγάλου Gillan, o Coverdale που εξ' αρχής το είπε σ' εκείνο το ιστορικό album (Burn), είναι κι αυτός καταπληκτικός!!»
Τι άλλο να πω!
Παλιοί - Νέοι 12-0!!
ούτε σωβρακάκια έμειναν ούτε τίποτα!!
Τώρα φεύγω. Υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, γκαζάδες με περιμένουν!! Επάνω τους! Και εκεί στη δυσκολία θα φέρνω «το καταπληκτικό γύρισμα της κιθάρας» στο μυαλό μου και θα ηρεμώ ώστε να πάνε όλα καλά!
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
Kαπετάνιο σε βλέπω κλασσικό οπότε άκου και αυτό.
Rainbow - Gates of Babylon
http://www.youtube.com/watch?v=FfTttPGQrMk
Xαλαρα...
Εντάξει λοιπόν, αφού επιμένετε στο μέταλλο, πάρτε και κάτι πιο κλασσικό:
Black Sabbath - War Pigs
στίχος με τις καλύτερες των προθέσεων, αν και λίγο άτεχνος...
Νίκος
Και κάτι λίγο πιο βραδυνό
Thin Lizzy - Still in love with you
Νίκος
quote:Originally posted by nyannaco
Και κάτι λίγο πιο βραδυνό
Thin Lizzy - Still in love with you
Νίκος
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
...το είδος για μένα είναι η Jazz-Rock άντε τα καλά Funkies. Εχω αδυναμία στα πνευστά και δη στο σαξόφωνο, στη τρομπέτα, στη Blues, στη Rock.
Δεν μου αρέσει με τίποτα η βαβούρα! Μουσική=μελωδία ή έστω αρμονία. Αν μπορείς να βρεις το σημείο που πρέπει να φτάσει ο ηλεκτρικός ήχος κέρδισες! (Βλέπε Gilmour). Εδώ το ιστορικό Child in time ξέρουμε όλοι ότι είναι διχασμένο. Το μισό είναι ποίημα και το άλλο μισό είναι βαβούρα!
και σαν επιστέγασμα
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
Συγγνώμη,....... εμένα που με κατατάσσετε; [?]quote:Originally posted by Pirate
Τι άλλο να πω!
Παλιοί - Νέοι 12-0!!
ούτε σωβρακάκια έμειναν ούτε τίποτα!!![]()
Μπράβο κάπταιν για το Mistreated, χρόνια είχα να το ακούσω.
Μιας και μιλάτε για παλαιό metal...
αυτούς τους γνωρίζατε oi παλαιοί;