Σελίδα 20 από 42 ΠρώτοΠρώτο ... 10181920212230 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 191 μέχρι 200 από 413

Θέμα: Μουσική πρόταση

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2008
    Θέση
    Glyfada, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    3,101

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

quote:Originally posted by The Mechanix
    και κάτι τελευταίο
    Αχ ρε άτιμε πάνω που ετοίμαζα αντεπίθεση με το συγκεκριμένο group με πρόλαβες!!
    Αλλά όχι μ' αυτό αλλά με αυτό!

Γεια σου ρε Νικόλα! Μ' ανέβασες γι' αυτό σου αφιερώνω ένα εκλεκτό!

Στίγμα Μαστροκαπετάνιου

Επίλεκτο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2008
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    251
    quote:Originally posted by Pirate
    Αχ ρε άτιμε πάνω που ετοίμαζα αντεπίθεση με το συγκεκριμένο group με πρόλαβες!!
    Αλλά όχι μ' αυτό αλλά με αυτό!

Το θεώρησα πολύ προφανή επιλογή και φαντάστηκα ότι κάποιος θα το έχει ήδη προτείνει σ' αυτό το θέμα..

Πάντως, παρ' όλο που δεν είμαι εκατομμυριούχος, μ' αρέσει αυτό!

So many beers.... so little time...

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414
    Το θεώρησα πολύ προφανή επιλογή και φαντάστηκα ότι κάποιος θα το έχει ήδη προτείνει σ' αυτό το θέμα..
    Σωστά φαντάστηκες, πρώτη σελίδα, δεύτερο post. Ενα από τα καλύτερα rock κομμάτια όλων των εποχών κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν θα μπορούσε παρά να είναι από τις πρώτες προτάσεις.

Νίκος

Επίλεκτο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2008
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    251
    quote:Originally posted by nyannaco
    Σωστά φαντάστηκες, πρώτη σελίδα, δεύτερο post. Ενα από τα καλύτερα rock κομμάτια όλων των εποχών κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν θα μπορούσε παρά να είναι από τις πρώτες προτάσεις.
    Καμία αμφιβολία γι' αυτό... Απλά κορυφαίο..

Και κάτι για την "κόντρα" μεταξύ παλιών - νέων... []

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2005
    Θέση
    Nikea, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2,979
    Camel .... απίστευτο ολο το mirage...

Aφού βάλατε τόσα, βαλτε και το αγαπημένο μου, και το πιο αγαπημενο μου

Παρακαλώ τoν φορουμοφύλακα να αλλάξει το nick του mechanix απο "starting member" σε "Διευθυνσις Ψυχαγωγίας"

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2008
    Θέση
    Glyfada, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    3,101
    Καλά, ας μην έριχνε ο Captain το Locomotive breath και θα σας έλεγα εγώ αν θα ακούγατε τώρα τον Ian

Mechanix τον έφτιαξες τον master! Για να σε προτείνει για διεύθυνση τόσο νέο....
    Ανασκουμπώσου τώρα... Όσο για το «too young to die» έπεσες διάνα!

Αλλά διεύθυνση ψυχαγωγίας κάνει conflict με το ΚΨΜ. Καλύτερα θα ταίριαζε Μουσική Διεύθυνση. Οπότε κάποιος θα έβλεπε ότι ακόμα και σε μηχανολογικό forum η μουσική εξακολουθεί να ενυπάρχει και μάλιστα να μεγαλουργεί διότι εδώ αναφέρονται τα καλύτερα κομάτια που ένας γνώστης άσχετος με τα μηχανολογικά θα τα 'παιζε!

Πάντως σαν Captain κι επειδή νοιώθω το βαπόρι να πλαγιάζει προς τη μία πλευρά χτυπάω γρήγορα δυο καμπανάκια...

το πρώτο
    Το δεύτερο

έτσι και κατέβει η Ελληνική ομάδα θα γίνει το έλα να δεις....
    «Να κι ο νέος εθνικός ύμνος»

Στίγμα Μαστροκαπετάνιου

Επίλεκτο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2008
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    251
    quote:Originally posted by dipoli

Camel .... απίστευτο ολο το mirage...
    Aφού βάλατε τόσα, βαλτε και το αγαπημένο μου, και το πιο αγαπημενο μου
    Εννοείται.. Πάντως, πέρα από αυτά που έβγαλαν στα 70's, εμένα μ' αρέσουν και οι δίσκοι τους στα 90's, όταν επανασυνδέθηκαν. Πχ, αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο κομμάτι (και όλος ο δίσκος γενικά)..

quote:Originally posted by dipoli
    Παρακαλώ τoν φορουμοφύλακα να αλλάξει το nick του mechanix απο "starting member" σε "Διευθυνσις Ψυχαγωγίας"
    Μεγάλη μου τιμή!!!!!
    Το είπα και πιο πάνω.. Από μηχανολογία μπορεί να μην ξέρω πολλά πράγματα αλλά από μουσίκη όλο και κάτι έχει πάρει το αυτί μου....
    Κάτι σαν αυτό πχ...

Επίλεκτο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2008
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    251

Καλά, ας μην έριχνε ο Captain το Locomotive breath και θα σας έλεγα εγώ αν θα ακούγατε τώρα τον Ian

Mechanix τον έφτιαξες τον master! Για να σε προτείνει για διεύθυνση τόσο νέο....
    Ανασκουμπώσου τώρα... Όσο για το «too young to die» έπεσες διάνα!

Αλλά διεύθυνση ψυχαγωγίας κάνει conflict με το ΚΨΜ. Καλύτερα θα ταίριαζε Μουσική Διεύθυνση. Οπότε κάποιος θα έβλεπε ότι ακόμα και σε μηχανολογικό forum η μουσική εξακολουθεί να ενυπάρχει και μάλιστα να μεγαλουργεί διότι εδώ αναφέρονται τα καλύτερα κομάτια που ένας γνώστης άσχετος με τα μηχανολογικά θα τα 'παιζε!
    Ο Ian είναι απίστευτος... Ένα ξωτικό που ξέμεινε από άλλη εποχή.. Τραγουδάει και παίζει φλάουτο στο ένα του πόδι.. Είναι απολαυστικά τρελούτσικος...
    Ναι, μάλλον ταιριάζουν τα χνώτα μας με τον dipoli...
    Συμφωνώ, για μηχανολόγοι καλά τα πάμε από μουσική...

Πάντως σαν Captain κι επειδή νοιώθω το βαπόρι να πλαγιάζει προς τη μία πλευρά χτυπάω γρήγορα δυο καμπανάκια...

το πρώτο
    Το δεύτερο

έτσι και κατέβει η Ελληνική ομάδα θα γίνει το έλα να δεις....
    «Να κι ο νέος εθνικός ύμνος»
    Παρ' ό,τι γενικά δεν μου πολυαρέσουν τα ελληνικά (η τωρινή σαβούρα - τα παλιά εννοείται ότι μ' αρέσουν), Καπταιν, οφείλω να ομολογήσω οτι έβαλες ωραία κομμάτια...
    Όταν λέω παλιά, εννοώ κάτι σαν αυτό...
    Από τα καινούργια, οφείλω να ομολογήσω πως μ' αρέσουν τραγούδια σαν και αυτό...

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2008
    Θέση
    Glyfada, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    3,101
    Όταν λέω παλιά, εννοώ κάτι σαν αυτό...
    Καλά τώρα! Αυτό είναι η 9η του ρεμπέτικου! Θα το μελετούν οι μελλοντικοί μουσικολόγοι για τους πλάγιους ήχους του 2ου, του 4ου και πάει λέγοντας. Φυσικά θα έχεις ακούσει από τους ειδικούς ότι η Δυτική μουσική ωχριά σε πολυπλοκότητα μπρος την Βυζαντινή μουσική. Αυτό που έβαλες είναι η 9η της Βυζαντινής μελωδίας αλλά οι δικές μας οι γενιές δεν μπορούν να το εννοήσουν και γελούν κάτω από τα μουστάκια. Είναι κάτι σαν τους πολύ παλιούς που έβλεπαν τα ερείπια των αρχαίων ναών στον τόπο μας και τα θεωρούσαν παλιόπετρες! Θα αρχίσουμε να το πιστεύουμε μόνο όταν έλθουν οι ξένοι και μας πουν: ρε σεις τι διαμάντια είναι αυτά που κρύβετε κάτω από τα χώματά σας....!!!
    Και μιας και το 'φερε η κουβέντα ρίχνω την 7η: εδώ.
    Και θα έπρεπε αυτό το Θεριό της Δημιουργηκότητας, αυτόν τον μεγάλο συνθέτη όλων των εποχών (και πρώτο μεταλά στη παγκόσμια σκηνή) να τον είχαμε φάτσα κάρτα στο Μέγαρο μουσικής! Αλλά τι να κάνουμε! Δεν φθάσαμε ακόμα, ελπίδα οι μελλοντικές γενιές που θα πάνε για τις ανώτερες τάξεις. Εμείς ακόμα είμαστε εδώ στο νηπιαγωγείο!! Και μιλώ για την σε βάθος κατανόηση της δικής μας μουσικής έστω και αν προερχόταν από τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα του λαού!

Υ.Σ.
    Όσο για τα σκουπίδια, ζούμε τον καιρό, τις εποχές της μεγάλης παραγωγής σκουπιδιού. Δεν είναι ελληνικό το φαινόμενο. Υπάρχουν παντού και ο καθένας οφείλει να μάθει να τα παραμερίζει και να ψάχνει στο βάθος. Κοντεύουμε να καταντήσουμε σκουπιδολάγνοι μόνο και μόνο διότι τα ψάχνουμε για να βρούμε μέσα στην όζουσα μάζα τους ένα διαμαντάκι. Να όπως αυτό εδώ.. (Δυστυχώς αλλά θα το προτιμούσα στην original μορφή του με τον Τάκη τον Μπίνη. Χιλιάδες το είπανε αλλά σαν κι αυτόν κανένας! Ηταν κι αυτός ο τόνος της φωνής του που ήταν ολόιδια η φωνή του λαϊκού δικαστή:
    «αν κάποτε στα βρόγχια του πιαστείς, κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει, μονάχος βρες την άκρη της κλωστής....»
    Τα τραγούδια μας στη στιχουργική σέρνουν τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη πίσω τους και η φωνή (σαν του Μπίνη), μας πείθει για το αδιάψευστο της γραφής!

Στίγμα Μαστροκαπετάνιου

Super Moderator DDD's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    1,695

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

ωχου με τις κουλτούρες σας. Σας βαρέθηκα. Δεν ακούμε και κάτι διαφορετικό?

Δικαιώματα απάντησης