Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 μέχρι 2 από 2

Θέμα: νεοι νομοι για τους πυροσββεστηρες

Μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2005
    Θέση
    Greece. ν φιλαδελφεια
    Ιδιότητα:
    Υδραυλικός
    Απαντήσεις
    85

νεοι νομοι για τους πυροσββεστηρες

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

εδω κάποιοι νέοι νόμοι. που επιτέλους δικαιώνουν εμάς τους ελαχίστους μετρημένους στα δάχτυλα που λέγαμε ότι με 2 και 3 ευρώ δεν γίνετε αναγόμωση αλλά απλά σας πουλανε ταμπελακι.
    μέχρι τώρα μου έλεγαν ότι είμαι ##### που διώχνω τους πελάτες παίρνοντας 8 +φπα ευρώ για συντήρηση και 14 + φπα ευρώ για αναγόμωση ενώ αυτοί παίρνουν 2 και 3 ευρώ. τώρα που υποχρεωτικά θα ανοίγουν τους πυροσβεστήρες για να περνανε και το δαχτυλίδι θέλω να δω τι θα πουν στους πελάτες τους? ότι τόσο καιρό ήμασταν απατεώνες και σας παίρναμε χρήματα χωρείς να σας κάνουμε δουλειά, και τώρα πρέπει από 2-3 να σας παίρνουμε να ανεβάσουμε της τιμές στα ύψη γιατί τώρα θα κάνουμε δουλειά υποχρεωτικά μια που θα πρέπει να τους ανοίγουμε.
    με τι μούτρα θα τους το πουν και πως θα δικαιολογηθούν? εγώ- εμείς ήμασταν τα κορόιδα - ##### όπως μας έλεγαν? εμείς όσο παίρναμε θα παίρνουμε γιατί την δουλειά μας την κάναμε σωστά βάζοντας και το δαχτυλίδι. το όποιο σαν κόστος είναι 0.13 λεπτά. δηλαδή τίποτα από κόστος. αλλά δίναμε στον πελάτη να καταλάβει ότι κάναμε τίμια την δουλειά μας.
    κάποιος αρχαίος έλεγε.
    η γυναίκα του καίσαρα δεν φτάνει να είναι τίμια , πρέπει και να το δείχνει, και εμείς το δείχναμε. τώρα έρχεται το κράτος και ζητά και από αυτούς να το δείξουν ότι τόσα χρόνια ήταν τίμιοι και έκαναν σωστά την δουλειά τους.

http://www.fire-expert.gr/index.php?...ewDoc&docId=12

αν μπορει ο διαχιριστης του φορουμ ας ανεβασει τις σελιδες να φενοντε χωρεις το σαιτ μας για να μην γινετε διαφιμηση στο σαιτ μας εαν υπαρχει προβλημα

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    ATHENS
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,376

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Δικαιώματα απάντησης