Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 11 μέχρι 20 από 21

Θέμα: Προτάσεις

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Προσωπικά είμαι υπέρ. Δεν ξέρω πόσο θα αποδώσει, αλλά πολλές φορές έχω "απογοητευτεί" από τα φτωχά προφίλ των μελών.

Νίκος

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2006
    Θέση
    Tρίκαλα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    2,965
    Και γω υπέρ είμαι. Στην ουσία θα είναι όπως το γκάλοπ με τους μηχανικούς, αλλά πιο εμπλουτισμένο.

Αλλά ρε σεις μήπως ήταν καλύτερο να "πιέσουμε", πχ με συνεχείς υπενθυμίσεις να συπληρωθεί το προφίλ; Και να μπορεί να αλλάξει το προφίλ ώστε να ενσωματωθεί το ερωτηματολόγιο. Ο Πέρις και ο Μοναχός το ξέρουν αυτό.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2008
    Θέση
    Glyfada, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    3,101
    Πάντως κάτι πρέπει να γίνει! Δεν είναι public music forum αυτό που ο καθένας μπορεί να εκθέσει το μακρύ του και το κοντό του και μπορεί να χάνεται μέσα στην αοριστία γύρω από το άτομό του. Εδώ γίνονται εξειδικευμένες ερωτήσεις και απαντώνται από συγκεκριμένους γνωστούς και καθόλου ανώνυμους ειδικούς. Δεν μπορεί ο άλλος να μπαίνει δίχως να δηλώνει τίποτα για τον εαυτό του και μόνο να ζητάει ό,τι θέλει! Να μου πεις ότι μπορεί κάλλιστα να σε παραμυθιάσει. Άλλο αυτό! Θα απαντηθεί σύμφωνα με αυτά που θα δηλώσει. Και θα φανεί στην πορεία σίγουρα αν λέει αλήθεια ή ψέμματα. Εν ολίγοις θα ξεσκεπασθεί τυχόν ψευταδούρα.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414
    To gallop για τους μηχανικούς προσωπικά το βρίσκω λίγο... κάπως, και δεν είναι τυχαίο που δεν απάντησα. Το θεωρώ άνισο για τεχνικούς με πολλά χρόνια εμπειρίας και με μεράκι και διαρκές ψάξιμο στο αντικείμενό τους, που συνεισφέρουν τα μέγιστα εδώ - δε χρειάζεται να πω ονόματα, όλοι τους ξέρουμε.
    Είμαι υπέρ της πρότασης του Πειρατή, όπως προείπα, αλλά και η επαρκής συμπλήρωση του προφίλ μια χαρά θα κάνει τη δουλειά, αν η προταθείσα "πίεση" αποδώσει. Στο κάτω-κάτω, όποιος δεν θέλει να μας πει - είτε την αλήθεια ή και καθόλου - δεν θα το κάνει πουθενά, ασχέτως αν πρόκειται για ειδική φόρμα ή για το προφίλ. Δικαίωμα του καθενός είναι, από την άλλη μεριά όμως, για μένα η επώνυμη (με την ευρεία έννοια) άποψη μετράει πολύ περισσότερο από τις αγνώστου προελεύσεως περισπούδαστες.

Νίκος

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2006
    Θέση
    Tρίκαλα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    2,965
    Νομίζω πως δεν τίθεται θέμα παραμυθιάσματος. Τα "στοιχεία" των άλλων μελών τα θέλουμε καθαρά για διευκόλυνσή μας και τελικά και δική τους, όχι για να κάνουμε έλεγχο. Δεν είμαστε ασφάλεια!

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2008
    Θέση
    Glyfada, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    3,101
    quote:
    To gallop για τους μηχανικούς προσωπικά το βρίσκω λίγο... κάπως, και δεν είναι τυχαίο που δεν απάντησα
    Για τον ίδιο λόγο κι εγώ δεν το απάντησα!
    Διαφωνώ όμως με το προφίλ. Παντού και σε όλες τις ιντερνετικές μαζώξεις τα προφίλ περιέχουν μέσα τους φούσκες. Αυτό θα είναι ένα άλλο «πιάτο» που θα χαρακτηρίζει ίσως και την σοβαρότητα του συγκεκριμένου forum αυτού. Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να «σερβιρισθεί» με την εγγραφή. Και όχι ντε και καλά υποχρεωτικά. Αν δεν το κάνει όμως θα μπορούμε εμείς τα υπόλοιπα μέλη να του ζητήσουμε να το συμπληρώσει κατά τη στιγμή που θα υποβάλλει κάποιο θέμα και θα ζητάει απάντηση.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414
    Καπετάνιο με πρόλαβες, και βλέπω με χαρά ότι θίγεις κι εσύ το θέμα της επωνυμίας (κατ'αντιδιαστολή προς την ανωνυμία, διευκρινίζω, μια και ο όρος έχει πολύ ταλαιπωρηθεί και παρεξηγηθεί τα τελευταία χρόνια). Το θέμα δεν είναι αστείο. Το ειδικό βάρος των λεγομένων του καθενός ανάλογα με τις "περγαμηνές" του είναι η μία μόνο διάσταση, η άλλη είναι η ευθύνη που αναλαμβάνει κάποιος με ανεπαρκή κατάρτιση που αποφασίζει να κάνει το μαθητευόμενο μάγο, και κάνει το μεγάλο μπαμ. Επομένως είναι χρήσιμο να ξέρουμε όχι μόνο ποιός λέει τι, αλλά και σε ποιόν τα λέει.

Νίκος

Διαχειριστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,103
    Λοιπόν χαίρομαι για την πρωτοβουλία σας και συμφωνώ ότι τουλάχιστον το member profile θα έπρεπε να συμπληρώνεται καλύτερα απ' όλα τα μέλη (τουλάχιστον τα ενεργά, διότι υπάρχουν πολλοί που απλά γράφονται και δεν γράφουν ποτέ-απλά διαβάζουν)
    Τώρα σαν admin μπορώ (και ο Γρηγόρης) να προσθέσω στο προφίλ τα Fullname και Occupation, και ο χρήστης να συμπληρώνει και στα latest news να γράφει και ότι άλλο θέλει.
    Είναι θέμα προς επέκταση συζητήσεως και θα πρέπει να συμμετάσχει και ο Μοναχός.
    Τώρα για τα ερωτηματολόγια κλπ δεν είμαι απόλυτα σύμφωνος, διότι μετά το θέμα θα περιπλέκεται. Εμένα μου φτάνει να ξέρω ότι μιλάω με τον κ. Αυγολεήμονα, υπερεπιστήμονα μηχανικό κλπ.
    Επίσης δεν κατάλαβα πώς μπορεί να γίνει το θέμα με τα ερωτηματολόγια...

Περικλής
    Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2008
    Θέση
    Glyfada, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    3,101
    quote:Originally posted by peris

Επίσης δεν κατάλαβα πώς μπορεί να γίνει το θέμα με τα ερωτηματολόγια...
    Δες το post μου στις 5/9 στις 22:13. Πόσταρα ένα πιθανό σχέδιο. Μπαίνει σαν topic και κάθε μέλος απαντάει με συγκεκριμένο format. Θα πάρει πολλές σελίδες βέβαια όπως και το site των μελών. Είναι μία πρόταση. Θα προτείνουν κι άλλοι. Πάντως η τέλεια ανωνυμία (και μιλώ για τα μέλη φυσικά) θα έλεγα ότι σ' αυτό το forum ...δεν κάθεται. Προσωπικά θα μ' ενδιέφερε κατά πρώτον να ξέρω με ποιον μιλώ όσον αφορά την ειδικότητά του και το επάγγελμά του και κατά δεύτερον το όνομά του. Αυτή είναι η γνώμη μου. Θα γραφτούν φυσικά κι άλλες γνώμες.

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2010
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    1

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

θα μπορουσε να ειχε τοπικ προσφορας και ζητησης εργασιας ειδικα στις μερες μας

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα απάντησης