-
Νέο μέλος
Μέγεθος Οθόνης
Αγαπητοί συνάδελφοι....επειδή το μέγεθος μετράει, έχω την εξής απορία:
Με δωσμένες τις διαστάσεις ενός δωματίου (σαλονι, κρεβατοκάμαρα) πως επιλέγω το μέγεθος της τηλεόρασης που θα κάνει πιο άνετη την παρακολούθηση της?
Επειδή σε όποιο μαγαζί ηλεκτρικών ρώτησα η απάντηση ήταν του στυλ "πόσα διαθέτεις να σου πω ποια κάνει" αν σας έχει απασχολήσει το θέμα περιμένω τις συμβουλές σας.
-
Διαχειριστής
Χα, χα ,χα... πραγματικά άσχετο!
Τι να σου πώ ρε φίλε, μόνο την προσωπική μου γνώμη μπορώ να καταθέσω.
Μέχρι 4-5 μέτρα απόσταση οφθαλμών από την TV θεωρώ ότι πάνω από 32" δε χρειάζεται. Αλλά και πάλι γούστα είναι αυτά! Άλλος θέλει να κουνάει και το κεφάλι και όχι μόνο τα μάτια (όπως όταν κάθεσαι στις πρώτες σειρές στο cinema).
Εάν υπάρχει και πρόβλημα όρασης (μικρά γράμματα υποτίτλων) εκεί μπορείς να ανέβεις μέγεθος.
Στην κραβατοκάμαρα προσωπικά δε βλέπω τηλεόραση, έχει μόνο η γυναίκα μου ένα χαζοκούτι 14" προπολεμικό για να την "ζαλίζει" ο ύπνος όπως λεει... Και εκεί πάντως, εάν είσαι στα 3 μέτρα περίπου, κάτι μικρότερο στις 20".....
ΣΣ εάν η σύζυγος ή τα παιδιά ανήκει στην κατηγορία των σπασαρ....ν όπου ΠΑΝΤΑ πρέπει να δουν κάτι άλλο όταν παίζει η ομαδάρα (πχ βέρα στο μεσαίο, ή αρκουδονιντζάκια), κάνεις παιχνίδι για την πάρτη σου, σκεπτόμενος ωσάν τον μέρμυγκα και αγοράζοντας τηλεόραση backup τοποθετημένη κάπου αλλού...
Περικλής
Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...
Δικαιώματα απάντησης