quote:Αυτό που έχει νόημα, και όλες οι έρευνες απόσο έχω δέι εκεί ψάχνουν, έιναι το ποσοστό των εγκαταστάσεων στις οποίες βρίσκεται το μικρόβιο σε ικανή ποσότητα ωστε να απειλήσει τον (ασθενή) οργανισμό ενός ατόμου.Δημήτρη παρέθεσες συγκεντωμένα κάποια πράγματα που άκουσα ρωτώντας γιατρούς αλλά δεν τα είχα αναφέρει διότι δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν εντελώς σωστά (πρέπει να βρεις γιατρό σχετικό με το μικρόβιο και όχι κάποιον που είχε ακούσει σχετικά στο πανεπιστήμιο) και αν τα κατάλαβα εγώ σωστά, μέσα σε όλα αυτό που μου έλεγαν.quote:Από το ψάξιμο που έχω ρίξει λοιπόν περίπου το 30% των μεγάλων εγκαταστάσεων έχει αυξημένες συγκετρώσεις στα μπόιλερς ή στις σωληνώσεις ζνχ. Χτυπητο παραδειγμα το ηλιακό χωρίο, στο οποίο βρέθηκε το μικρόβιο σε επικίνδυνη ποσότητα, αλλα δεν αρρώστησε κανείς (νομίζω).
Η λεγεωνέλλα χτυπάει αδύναμους οργανισμούς και υπάρχει σε πολλές εγκαταστάσεις.
Στην Ελλάδα υπάρχουν περιστατικά γνωστά και άγνωστα. Νομίζω ότι μπορεί να περάσεις μια πνευμονία και να μην καταλάβεις ότι ήταν από λεγεωνέλλα. Ή ότι όπως είχες πει και συ, αν πεθάνει κάποιος από πνευμονία δεν είναι σίγουρο ότι θα ψάξουν να βρουν αν ήταν από λεγεωνέλλα. Νομίζω...
Συνεχίζω την έρευνα...

Απάντηση σε αυτήν την απάντηση