-
Νέο μέλος
παθητικη αποθήκης
αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα
σε καταστημα το οποίο πλέον θα λειτουργήσει ως αποθηκη λιανικης μου ζητά η πυροσβεστική νεα παθητικη με τη χρηση ως αποθηκη και οχι σαν καταστημα Μπορώ να αποφύγω με καποιο τρόπο την πολεοδομια, γιατι θα ανεβει πολυ το κοστολογιο και δεν ξερω κατα ποσο ειναι λογικο μετα αν καποιος θελει να το κανει παλι καταστημα να ξανακανει νεα παθητικη? Τέλος μπορούμε στην πολεοδομια αν τελικα χρειάζεται να γίνει παθητικη οι αμοιβές να είναι μικρότερες απο την ελαχιστη?
-
Super Moderator
Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι πως οι αμοιβές υπολογίζονται βάσει νόμου και υποχρεωτικά θα πρέπει ο μηχανικός να πληρωθεί τα ελάχιστα. Εχε υπόψιν σου πως αν η συνολική αμοιβή των μελετών που πρέπει να γίνουν προκύπτει < 5000*λ τότε θα πρέπει να πάρεις ως αμοιβή το 5000*λ. Για λ βλέπε website του ΤΕΕ
-
Νέο μέλος
ευχαριστώ για την απαντηση στην ερωτηση μου οσο αφορα το σκέλος των αμοιβών μπορεί να παρακάκψω την πολεοδομια οσο αφορα το θέμα της παθητικης που ζητανε ή μήπως κάνουνε λάθος και δεν χρειαζεται παθητικη απο καταστημα σε αποθηκη
-
Επίλεκτο μέλος
τι αποθήκη θα είναι...υπάρχει και ο χαρακτηρισμός αποθήκη καταστήματος που πάει με το άρθρο των καταστημάτων αλλά μπορείς να την βάλεις έτσι;
-
Νέο μέλος
θα είναι αποθηκη που θα προμηθεύει αυτόματους πωλητές
Δικαιώματα απάντησης