Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 21 μέχρι 26 από 26

Θέμα: Βιολογικός βόθρος

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Feb 2010
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    7

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

quote:Originally posted by antonyD

quote:Originally posted by rivom77

Μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το είχα ψάξει πολυ το θέμα πριν καταλληξω στον συγκεκτριμένο. Σημαντικό πλεονέκτημα είναι κάνει πολύ καλή επεξεργασία των λυμάτων, και είναι εύκολο στη λειτουργια του.
    Το νερό το χρησιμοποιώ για πότισμα, έχοντας επιπλέον και μία δεξαμενή νερού για συλλογή. Τιμή δεν μπορώ να πω γιατί η εταιρία προσφέρει ειδικές τιμές για τα πρώτα μοντέλα και προφανώς δεν θα κρατήσουν για πολύ..
    Θα μπορούσες να μου στείλεις με κάποιο τρόπο μερικές πληροφορίες για τον συγκεκριμένο βιολογικό? Είσαι ευχαριστημένος από την λειτουργία του?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Αντώνης
    Βεβαίως. Θα σου στείλω με ΠΜ τα τεχνικά φυλλάδια και πληροφορίες, τα οποία υπάρχουν και στο site: www.ecomechanica.gr

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το προϊόν, το οποίο θεωρώ πολύ καλό, αλλά και με την τεχνική υποστήριξη και κατάρτιση της εταιρίας (κατά τη γνώμη μου είναι πολύ σημαντικό θέμα).

Φιλικά,

Μάνος

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414
    Δεν δουλεύει το PM του forum.

Νίκος

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2010
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    5
    Οκ. Ευχαριστώ πάντως. Έκανα μία συνάντηση και έχω όλες τις πληροφορίες από την ίδια την εταιρία.

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2010
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    5

quote:Originally posted by antonyD

Μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το είχα ψάξει πολυ το θέμα πριν καταλληξω στον συγκεκτριμένο. Σημαντικό πλεονέκτημα είναι κάνει πολύ καλή επεξεργασία των λυμάτων, και είναι εύκολο στη λειτουργια του.
    Το νερό το χρησιμοποιώ για πότισμα, έχοντας επιπλέον και μία δεξαμενή νερού για συλλογή. Τιμή δεν μπορώ να πω γιατί η εταιρία προσφέρει ειδικές τιμές για τα πρώτα μοντέλα και προφανώς δεν θα κρατήσουν για πολύ..
    Θα μπορούσες να μου στείλεις με κάποιο τρόπο μερικές πληροφορίες για τον συγκεκριμένο βιολογικό? Είσαι ευχαριστημένος από την λειτουργία του?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Αντώνης
    Βεβαίως. Θα σου στείλω με ΠΜ τα τεχνικά φυλλάδια και πληροφορίες, τα οποία υπάρχουν και στο site: www.ecomechanica.gr

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το προϊόν, το οποίο θεωρώ πολύ καλό, αλλά και με την τεχνική υποστήριξη και κατάρτιση της εταιρίας (κατά τη γνώμη μου είναι πολύ σημαντικό θέμα).

Φιλικά,

Μάνος

Μάνο, σ' ευχαριστώ για την βοήθεια! Τελικά κατέληξα και έβαλα και εγώ στον βιολογικό της WehoPuts. Φαίνεται πολύ καλό προϊόν και μέχρι στιγμή όλα μια χαρά.

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2010
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    5
    Καλησπέρα,

μετά από αρκετό καιρό με τον βιολογικό της WehoPuts μόνο καλές εντυπώσεις μπορώ να πω! Δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα, μυρωδιές κλπ.. Το προτείνω ανεπιφύλακτα..

Φιλικά,

Αντώνης.

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Feb 2012
    Θέση
    Nea Makri, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    4

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Παρένθεση Αρχικά δημοσιευμένο από τον antonyD Εμφάνιση απάντησης
    Καλησπέρα,

μετά από αρκετό καιρό με τον βιολογικό της WehoPuts μόνο καλές εντυπώσεις μπορώ να πω! Δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα, μυρωδιές κλπ.. Το προτείνω ανεπιφύλακτα..

Φιλικά,

Αντώνης.
    Γειά σου Αντώνη ξέρω ότι δύσκολα θα το διαβάσεις αυτό αλλά μετά από τέσσερα χρόνια συνιστάς ακόμη τον βιολογικό σου?
    Γιώργος

Δικαιώματα απάντησης