Είναι καινούργιο το τρέϊλερ ή το αγοράζεις από ιδιώτη;
Με εκτίμηση.
Κώστας.
Είναι καινούργιο το τρέϊλερ ή το αγοράζεις από ιδιώτη;
Με εκτίμηση.
Κώστας.
Καινούριο είναο Κωνσταντίνε.
Xαλαρα...
Μου κάνει εντύπωση που δεν σου φτιάχνει τα χαρτιά αυτός που σου πουλάει το τρέϊλερ.
Δές το link του Υπουργείου http://www.yme.gr/index.php?getwhat=...45&id=&tid=345 μπορείς να πας και σε Κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών. Πάρε και το τρέϊλερ μαζί γιατί πρέπει να κουβαλήσεις πολλά χαρτιά.
Καλύτερα όμως να τα αναλάβει αυτός που το πουλάει. Στην Λ. θηβών όταν είχα ρωτήσει έτσι μου είχε πεί. Δεν θα του πήγαινα ούτε την βεβαίωση έλξης του κατασκευαστή του αυτοκινήτου ( γιατί συμπτωματικά είχε στην αντιπροσωπεία κάποιο γνωστό ). Δεν έχω αγοράσει ακόμα.
Παρεμπιπτόντως τι μάρκα είναι; Έχεις κανένα link; Πόσο κοστίζει;
Με εκτίμηση.
Κώστας.
παντως εμας στα φουσκωτα τα χαρτια τα φτιάχνει ο τρειλερας..
www.aeragogos.gr
www.klimatismos.getforum.eu
www.barracuda.gr
απ' ότι θυμάμαι 2 δηλώσεις, η μία είναι για το όχημα και η άλλη για το τρέιλερ, αμφότερα με τα χαρακτηριστικά τους, βάρη, μήκη κλπ.
Γιατί όμως να ασχοληθείς εσύ? ¨οταν το αγοράζεις έτοιμο, τη χαρτούρα στην κάνουν οι πωλητές.
Περικλής
Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...
Πολλές μπαγκαζιέρες βλέπω να κυκλοφορούν, και μάλιστα χωρίς χρονομίσθωση.quote:Originally posted by peris
απ' ότι θυμάμαι 2 δηλώσεις, η μία είναι για το όχημα και η άλλη για το τρέιλερ, αμφότερα με τα χαρακτηριστικά τους, βάρη, μήκη κλπ.
Γιατί όμως να ασχοληθείς εσύ? ¨οταν το αγοράζεις έτοιμο, τη χαρτούρα στην κάνουν οι πωλητές.
Περικλής
Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...
Με εκτίμηση.
Κώστας.
Αν είναι αγορασμένο από εταιρία θα έχει σίγουρα έγκριση τύπου και Serial Number τυπωμένο στο πλαίσιο. Θα πας αυτά τα δύο στο Μεταφορών και θα σου πουν τι να συμπληρώσεις. Αν το τρέιλερ είναι ιδιοκατασκευή ή δεν έχεις από τον κατασκευαστή τίποτα χαρτιά, τότε πάς το τρέιλερ από το Μεταφορών, σου τυπώνουν S/N στο πλαίσιο και ο Μηχανολόγος συμπληρώνει μια δήλωση με τα μήκη/φορτία/ κτλ (την οποία κάπου την έχω, αν την θές πες μου να την βρώ) . Επίσης στην δική μας Υπηρεσία ζητάν για ιδιοκατασκευή και τιμολόγια αγοράς των υλικών (κοιλοδοκών κτλ)
Παιδιά ενός ξαδέρφου μου είναι και του κάνω χάρη. Στην αρχ'η νόμιζα ότι ηταν καινούριο το τρέιλερ αλλά τελικά είναι μεταχειρισμένο. Άλλαξε αυτοκίνητο και πρέπει να κάνει καινούρια χαρτιά, έχοντας διατηρήσει την παλιά μπαγκαζιέρα. Να 'στε καλά πάντως τώρα ξέρω τι πρέπει να κάνω.
Xαλαρα...
Ξάδερφε είμαι πνιγμένος στη δουλειά.....quote:Originally posted by nrvk
Παιδιά ενός ξαδέρφου μου είναι και του κάνω χάρη. Στην αρχ'η νόμιζα ότι ηταν καινούριο το τρέιλερ αλλά τελικά είναι μεταχειρισμένο. Άλλαξε αυτοκίνητο και πρέπει να κάνει καινούρια χαρτιά, έχοντας διατηρήσει την παλιά μπαγκαζιέρα. Να 'στε καλά πάντως τώρα ξέρω τι πρέπει να κάνω.
Xαλαρα...
Με εκτίμηση.
Κώστας.