-
Νέο μέλος
Ενημέρωση για τα τόπικ
καλησπέρα και συγχαρητήρια για το φόρουμ ομολογώ να πω πως είναι εκπληκτικό και παράλληλα βοηθάει σε μεγάλο βαθμό. θα πρότεινα όταν κάποιος κάνει post κάποιο θέμα, όταν λαμβάνει μια απάντηση σχετικά με το θέμα του να του έρχεται ένα ενημερωτικό εμαιλ προκειμένου να ενημερώνετε άμεσα.
ευχαριστώ πολύ
-
Διαχειριστής
Νομίζω ότι το software αυτού του forum δεν επιτρέπει την δυνατότητα αυτή. Οπότε απλά μπαίνεις και βλέπεις αν το ερώτημα σου έχει απαντηθεί
http://levitostasia.net
-
Διαχειριστής
Ηδη τρέχει δοκιμαστικά σε vbulletin board, που δουλεύει καλύτερα.
Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα με την μετάφραση των password ακόμα.
Ο Dimis τα έχει ξανακούσει αυτά και μειδειά, αλλά τελειώνει όπου νάναι...
Ελπίζω ότι εκεί θα δουλεύουν και τα email και όλα.

w w w . m o n a c h o s . g r
-
Επίλεκτο μέλος
με ολο το σεβασμο αλλα... αν δεν δουλευουν ολα σε V-bulletin τοτε καλό θα ηταν να κλείσουμε τα pc απο τώρα.
με το καλό η "μετακόμιση"
www.aeragogos.gr
www.klimatismos.getforum.eu
www.barracuda.gr
-
Super Moderator
δεν ξέρω πως είναι θα είναι αυτό το vbulletin board αλλά έχω δει άλλες μορφές forums πολύ πιο βαριές και σύνθετες που προσφέρουν όμως και πιο πολλές επιλογές. Αυτό που θέλω να πω πάντως είναι πως το συγκεκριμένο forum το βρίσκω πολύ πρακτικό και γρήγορο χάρη στην απλότητα και στην ταχύτητά του και ας του λείπουν διάφορα. Ελπίζω να μην δω ένα περιβάλλον που θέλει χρόνο να φορτώσει ή είναι κουραστικό στα μάτια με χίλιες δυο επιλογές.
-
Επίλεκτο μέλος
αν στηθει σωστα δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα. ειναι εξαιρετική πλατφόρμα.
μπορεις να παρεις μια γεύση απο εδώ
www.fouskoto1.gr
www.aeragogos.gr
www.barracuda.gr
-
Εξέχον μέλος
Έχει δίκιο ο DDD. Είναι αρκετά κουραστικό. Μπαίνω σε forum λογιστικών κλπ και από το 2000 έως περίπου το 2002 ήταν οκ. Μετά παραφορτώθηκε και που και που κάνω καμμιά αναζήτηση για κάτι που έχω ξεχάσει.
Εξαρτάται και ποιός είναι ο σκοπός του ιδιοκτήτη βέβαια.
Πάντως εδώ βγαίνει άκρη και συμπέρασμα στα θέματα που τρέχουν και αυτό έχει σημασία.
Θα έλεγα ότι το πιό σημαντικό είναι το:
Ανέβασμα αρχείων.
π.χ. Ο dimis επανέφερε πάρα πολλά. Αλλά σε κάποια topics οι φωτό εξυπηρετούνται από άλλον server με αποτέλεσμα να χάνονται και να μένει το θέμα κάπως γυμνό.
Φυσικά και το backup. 
Με εκτίμηση.
Κώστας.
-
Διαχειριστής
Εγώ υποστηρίζω το phpbb (http://www.phpbb.com/) και μάλιστα την ψάχνω για νέες εφαρμογές.
Τώρα αν οι οι φωτό εξυπηρετούνται από άλλον server όπως λέει ο CONSTANTINOS αυτό εξαρτάται από την δυνατότητα χρόνου που έχουμε (μπορούμε να πάρουρε μια φωτο από κάποιον να την βάλουμε στον δικό μας server να την ανεβάσουμε κλπ αλλά δεν το κάνουμε και για να δώσουμε την χαρά στον δημιουργό αλλά και για να γλυτώσουμε χρόνο)
Το σίγουρο είναι ότι αυτό εδώ το software του monachos.gr μπορεί να μην έχει πολλές δυνατότητες (παράδειγμα εδώ και καιρό δεν μπορώ να αλλάξω στο profile μου το e-mail μου, δεν μπορώ να στείλω προσωπικά μηνύματα σε άλλα μέλη και κάποια στιγμή αυτό μπορεί να είναι πολύ απαραίτητο , ξέρει ο gregori,) αλλά έχει και κάποια πλαιονεκτήματα.
Δεν μένει λοιπόν στον δημιουργό του να αποφασίσει που θα καταλήξει. Εννοείται ότι τίποτε απ όσα γράφτηκαν εδώ μέσα δεν πρέπει να χαθούν. Και δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατό να μεταφερθούν όλα από τις υπάρχουσες βάσεις δεδομένων σε κάποιες καινούργιες βάσεις.
Η δική μου πρόταση είναι αν γίνεται να βελτιωθεί λίγο το υπάρχον softoware και να συνεχίσουμε έτσι.
http://levitostasia.net
-
Εξέχον μέλος
Λύσεις dimis υπάρχουν σύμφωνοι. Αλλά εάν ανεβάσω μια φωτό σε κάποιο θέμα και μετά από 8 μήνες ξεχαστώ και την σβήσω; Ή χαλάσει ο server; Ή δεν πληρώσω την συνδρομή στον πάροχο και μου κόψει την σύνδεση και τα δικαιώματα σε αποθηκευτικό χώρο; Τι γίνεται τότε; Δεν μένει γυμνό το θέμα;
Ενώ εάν υπήρχε η δυνατότητα να ανεβάζει ο χρήστης φωτό στο forum θα μείνουν για πάντα.
Για την ενδοεπικοινωνία μπορεί ο κάθε χρήστης να συμπληρώσει ( με κενά ή με παύλες εάν φοβάται τους spamer ) το e-mail του και να γίνει.
Ούτε την ηλικία δεν συμπληρώνουν. Εντάξει ο γυναικείος πληθυσμός. Αλλά οι υπόλοιποι κοιτάς το προφίλ και βλέπεις age 12!!!
Με εκτίμηση.
Κώστας.
-
Επίλεκτο μέλος
φιλοι μου, ακουστε κατι, το θεμα με τις φωτογραφίες ΠΑΝΤΑ θα ειναι σε εξωτερικό server. και αυτο γιατι πολυ απλά μετα τα πρώτα χειροκροτηματα οταν δειτε την επιλογη προσθηκης επισυναψης θα ερθετε αντιμέτωποι με μια αλλη εννοια που ακουει στο ονομα "quota limits" . δεν εχει κανενα απολυτως νοημα να ανεβασω φωτογραφιες στο server του forum οταν αυτο θα του φαει χώρο, θα αυξησει το κόστος της φιλοξενείας του και σε βάθος χρόνου θα ξεμεινει ο λογαριασμος μου απο χώρο (μετα απο 10 φωτο πχ) και θα αναγκαστω να σβησω καποια παλαιότερη για να την αντικαταστησω με τη νεα.

www.aeragogos.gr
www.barracuda.gr
Δικαιώματα απάντησης