Κώστα όταν βλέπεις ΤΟΤΕΕ 1986 ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Πάμε με τη λογική: Για να το εκδώσουν το 1986 το ετοιμάζανε από το 1983 και προφανώς είχαν στα χέρια τους το Fundamentals της ASHRAE του 1981. Το βιβλίο αυτό το έχω κι εγώ παρ' όλο που το διατηρώ ως μουσείο διότι οι περισσότερες σελίδες είναι καμένες από τσιγάρο (κάπνιζα τότε) και οι υπόλοιπες λεκιασμένες από καφέδες και πορτοκαλάδες. Αυτά ακριβώς λέει. Από τότε και κάθε 4 χρόνια που παίρνω το νεώτερο (τώρα περιμένω τον ερχόμενο Ιούνιο του 2009) ειδικά τα κεφάλαια αυτά αλλάζουν αρκετά θα έλεγα. Ειδικά για τον εοχλητικό αέρα έχουν δώσει τώρα ένα διαγραματάκι «χωρίς λόγια» και το ποστάρω. Κάποια στιγμή θα επακολουθήσει και για το ενδοδαπέδιο...quote:Originally posted by CONSTANTINOS
Σύμφωνα με τον πρώτο πίνακα σκεπτόμενος ότι κάνω καθιστική εργασία θεώρησα ( αφού 0.15=γυμνός 1.2=βαριά ντυμένος) εάν δεν είναι παράλογο ότι με 0.5 φορώ πουκάμισο και θέλω θερμοκρασία άνεσης 27 καθώς και ότι με 1.0 φορώ πουλόβερ και θέλω θερμοκρασία άνεσης 23.
Σύμφωνα όμως με τον δεύτερο πίνακα θα μπορούσε να πεί κάποιος ότι οι 27 είναι έξω σχεδόν και από το δυσάρεστο όριο.
Επίσης πάλι προσέχοντας και συγκρίνοντας 1ο και 2ο πίνακα θεώρησα ότι κάνω ζάπινγκ φορώντας πιτζάμες ήτοι 0.5 και δίνει 31 βαθμούς.
1ος και 2ος πίνακας έχουν διαφορές;
Διαλέγεις σημείο και παίρνεις...
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου

Απάντηση σε αυτήν την απάντηση

τα παρακάτω: