Εγώ θα έκοβα την σωλήνα και θα έβαζα ένα Τάφ με μαστό και κυάθιο.
Παίζει; Χλωμό το βλέπω. Έχετε κανά tip για αυτή την περίπτωση;
Μια υποψήφια λύση είναι να τον βάλω σε ένα αντεπίστροφο. Αλλά το πουράκι δεν θα ακουμπά σε όλο το μήκος του στο αντεπίστροφο.
Η λειτουργία αυτού του υδροστάτη δεν είναι κρίσιμη.
Πάρε θερμομέτρηση από το pp και το αντεπίστροφο, να δεις ποιό είναι πιο κοντά στην πραγματική θερμοκρασία. Αν δεν έχουν σημαντική διαφορά, αν μπορείς να τα δείς σε μεταβατική φάση, δες ποιό άν το pp αργεί πολύ να ζεσταθεί.
Η, βάλε τον υδροστάτη και στα δύο, να δεις πού ανταποκρίνεται καλύτερα.
Αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις υδροστάτη αποστάσεως αντί επαφής, βάλ'τον στο αντεπίστροφο και σετρέωσέ του το πουράκι με δύο σφιχτήρες μεταλλικούς, να σου βοηθήσουν και την αγωγιμότητα, και πλάκωσέ το και στη σιλικόνη.
Αυτά τα λέω γιατί υποθέτω ότι έχεις απορρίψει την περίπτωση να βάλεις 10-15 πόντους χαλκό πριν ή μετά το αντεπίστροφο, ε;
Νίκος
Ναι, έλεγα να αποφύγω την ανακατωσούρα. Αν δεν το παλέψω αλλιώς τι να κάνουμε, κόψε ράψε. Αλλά χαλκός δεν παίζει. Σίδερο θα παίξει!quote:Αυτά τα λέω γιατί υποθέτω ότι έχεις απορρίψει την περίπτωση να βάλεις 10-15 πόντους χαλκό πριν ή μετά το αντεπίστροφο, ε;
Θα το δοκιμάσω στο αντεπίστροφο και στο PP. Πάντως το PP όπως και να το κάνουμε είναι ελαφρώς μονωτικό. Άρα θα έχω τουλάχιστον μια σεβαστή υστέρηση, μέχρι να μεταφέρει τη θερμότητα στο πουράκι και το περίβλημα του (εκεί που πατάει ο υδροστάτης).
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
Σίγουρα είναι καλή λύση, ειδικά για μεγάλες διαμέτρους. Για Φ32 παίζει; Θα δουλέψει σωστά; Δεν το έχω δοκιμάσει. Βέβαια το νερό από κάτω από το αισθητήριο θα έχει ροή και όσο να ναι θα ανακατεύει το νερό γύρω από το αισθητήριο.quote:Μίλτο η λύση είναι αυτή!