Στην τσιμεντοσανίδα κάνουμε σκελετο μεταλλικό οπως στην γυψοσανίδα?
γιατί να βάλει? Δεν θα έχεις τα ΖΝΧ και ζεστά της θέρμανσης και ότι άλλο με κατάλληλη μόνωση? Πάντως δεν είναι δύσκολο να το μονώσει επιπλέον και το shaft αν θέλει. Την όλη οικοδομή πως την μονώνεις ούτως ή άλλως?quote:Originally posted by mechnick
Θα είναι εύκολο να βάλει μόνοση απο μέσα?
Δεν αρκεί η μόνοση η δικια μου στον Βουτσα. Θα πρέπει να προφυλαχτούν επιπλέον. Και επίσης να μην ειναι ορατα αφου τρεχουν εξωτερικα στην κολονα.
οκ αλλά τουλάχιστον να τα σφραγίσεις καλά πάνω και κάτω γιατί αν αερίζεται σαν καμινάδα, η μόνωση του shaft θα έχει πάει περίπατο.quote:Originally posted by mechnick
Δεν αρκεί η μόνοση η δικια μου στον Βουτσα. Θα πρέπει να προφυλαχτούν επιπλέον. Και επίσης να μην ειναι ορατα αφου τρεχουν εξωτερικα στην κολονα.
επιπλέον η μόνωση της σωλήνωσης αρκεί μια χαρά αρκεί να έχει το κατάλληλο πάχος και σωστή κατασκευή.
Θέλεις να μονώσεις το φρεάτιο από τη μέσα μεριά; Γιατί όχι τους σωλήνες μεμονωμένα με armaflex ή κοχύλια πολυουρεθάνης για ευκολία;quote:Originally posted by mechnick
Θα είναι εύκολο να βάλει μόνοση απο μέσα?
Εκτός αν έχεις πολλούς...
Αν είναι να μονώσεις το φρεάτιο, υποθέτω θα πρέπει να πας σε πολυστερίνη ή κάτι τέτοιο, τα ινώδη υλικά θα τα φοβόμουνα για υγρασία.
Δεν νομίζω να είναι δύσκολο στην τοποθέτηση αν πας σε "καπάκωμα" με τσιμεντοσανίδα.
Νίκος
Δες εδώ.quote:Originally posted by mechnick
Νίκος
Ευχαριστώ πολλύ όλους. nyannaco πολυ χρησιμο το σαιτ που μου εδωσες
Και το θέμα της πυρασφάλειας ;
Ας μην ξεχνάμε ότι οι όροφοι είναι
και πυροδιαμερίσματα.
Νίκος
Nikos