Νίκο όταν μιλώ για εξισορρόπηση μιλώ για υδραυλική εξισορρόπηση με μαθηματικοποιημένο μοντέλο που βγάζει τις ροές και ταυτόχρονα τις επαληθεύει. Άλλωστε τι είναι η εξισορρόπηση; Είναι μία αντίσταση στη ροή! Αυτή την αντίσταση την βρίσκουμε και την τοποθετούμε επάνω στα σχέδια. Για τέτοια εξισορρόπηση μιλώ και δεν ξέρω αν οι μηχανικοί στη Γερμανία παραδίδουν τα σχέδια με τις στροφές όπως τα παραπάνω ποστ. Μη νομίζετε ότι κατέχετε παντού τα πρωτεία! Έχουμε κι εμείς τις μεθόδους μας!
Τώρα όσον αφορά τη θερμοκρασιακή εξισορρόπηση δεν συμφωνώ καθόλου ότι είναι λάθος! Μόνο αν μου αποδείξεις ότι δεν στέκει η συνάρτηση Q=w/Δt. Τι λεεί αυτό; Αν το ποσό των θερμίδων που θέλω να πάρω είναι σταθερό και η παροχή μου είναι συγκεκριμένη τότε η διαφορά θερμοκρασίας στα άκρα είναι δεδομένη!!
Αααααα μπορεί στην τεχνολογία να ερχόμαστε δεύτεροι αλλά στα Μαθηματικά είμαστε πρώτοι!! Μην αφηνόμαστε στις magic valves και ξεχνάμε τι ακριβώς κάνουν και πώς το κάνουν!
Όσο για τα περίεργα loops που κάνετε εκεί στο Germania μας έχεις ξαναμιλήσει. Εδώ όμως είναι Νότος και μας αρέσουν τα κολεκτέρ! Στο κάτω-κάτω σπαγέτι-σπαγέττι ψάχνουμε να βρούμε καμιά ταινία του μεγάλου Sergio Leone που κάποτε τον θεωρούσαν 2ας κατηγορίας! Σήμερα ποιος δεν θέλει να δει εκείνη την εργάρα Κάποτε στη Δύση με εκείνη την ιστορική μονομαχία με τον Χένρυ-Φόντα και κείνη τη μουσική του Μορικόνε να σε τρελαίνει! Έχει κι ο Νότος τις δικές του ομορφιές και ιδιομορφίες φίλε Νίκο!
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου

Απάντηση σε αυτήν την απάντηση