Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 678
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 71 μέχρι 75 από 75

Θέμα: ξεχωριστός θερμοστατης σε κάθε όροφο μονοκατοικίας

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Φίλε Βαγγέλη, σε παρακαλώ δες αυτό.

Νίκος

quote:Originally posted by nyannaco

Φίλε Βαγγέλη, σε παρακαλώ δες αυτό.

Νίκος
    Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς?
    Γνωρίζω ότι το ρεύμα κλείνει απο τον πίνακα του λεβηστασίου
    Γνωρίζω να βάζω ένα δοκιμαστικό κατσαβίδι πάνω σε ότιδήποτε επεξεργάζομαι και ενδέχετια νάχει ρεύμα
    Εξάλου μόνο τα χρώματα που αντιστοιχούν στα Σύμβολα ρώτησα επειδή δεν τα έχει ξαναδεί ο ηλεκτρολόγος μου.
    Τέλος δεν είπα ότι θα το αλλάξω εγώ προσωπικά.
    Παρεπιπτόντως δεν είμαι εντελως ασχετος με το αντικείμενο λόγω επαγγέλματός (Πολιτικός Μηχανικός)
    Πάντως δεν κατάλαβα ότι εδώ οι συζητήσεις γίνονται μόνο απο επαγγελματίες ΄΄καυτηρατζίδες΄΄
    Υγεία και καλή καρδιά.Νάστε καλά.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    ATHENS
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,376
    Βαγγέλη, στράβωσες αλλά ειλικρινά δεν βλέπω τον λόγο. Στο forum υπάρχουν κάποιοι κανόνες όπως και στην ζωή άλλωστε. Σου έγινε μια υπόδειξη σε κάποιον απ΄αυτούς τους κανόνες που ακόμα και ο πιο κακόπιστος αναγνώστης στον πλανήτη κατανοεί ότι αφορά την ασφάλεια της ζωής σου. Αυτή η υπόδειξη μάλιστα ξεκίνησε με την φράση " Φίλε Βαγγέλη, σε παρακαλώ ". Κανείς δεν γνωρίζει κάτι για σένα πέρα από το "vagelis2000". Τι ήθελες να πούμε στο forum; Σύνδεσε τα ψιψιψίνια με τα κοκορόψαρα; Θέλω να πιστεύω ότι ως επαγγελματίας δεν δίνεις αεριτζίδικες συμβουλές του τύπου "βάλε ΒΕ140 και ποιος θα το καταλάβει"; Εξάλλου τι μπορεί να σκεφτεί κάποιος όταν προτείνεις για νέο θερμοστάτη αυτόν που εσύ ο ίδιος "πέταξες" στο προηγούμενό σου post; Ενημερωτικά και με φιλική διάθεση, στο forum γράφει κάθε καρυδιάς καρύδι, από απελπισμένους λογιστές μέχρι νοικοκυρές στα πρόθυρα κρίσης. Εν κατακλείδι δεν μπορώ να σκεφτώ θετικά πράγματα για έναν ηλεκτρολόγο που δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσει το normally open από το normally close.

Κώστας.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2006
    Θέση
    Tρίκαλα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    2,965
    Προσπαθώ να καταλάβω γιατί σε πείραξε η παρότρυνση του nyannaco...

quote:Παρεπιπτόντως δεν είμαι εντελως ασχετος με το αντικείμενο λόγω επαγγέλματός (Πολιτικός Μηχανικός)
    Όχι αγαπητέ. Από ότι φαίνεται από αυτά που γράφεις, είσαι εντελώς άσχετος και με τα ηλεκτρολογικά και με τα υδραυλικά. Απορώ πως σου πέρασε από το μυαλό ότι είσαι σχετικός. Θίγεσαι κιόλας....

Διαχειριστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,103

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Αφού λοιπόν αποδεικνύεται ότι ακόμα ένας πολιτικός μηχανικός είναι σχετικός με όλα τα θέματα, θα σου πώ ένα πράγμα Βαγγελάκη μου.
    Έιναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΧΥΔΑΙΑ, ειδικά όταν ξέρεις ότι αναφέρεσαι σε ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ. Τέτοιες παπαριές εγώ τουλάχιστον δε σηκώνω. Η μαγκίτσα σου δεν χωράει εδώ μέσα με αυτόν τον τρόπο που συμπεριφέρθηκες.
    Όλα γίνονται με κάποιον σκοπό και όχι επειδή έτσι μας ήρθε.

Το ότι ξέρεις τι είναι το δοκιμαστικό, με γειά σου και χαρά σου. Δες λοιπόν ποιά καλώδια έχουν ρεύμα, βάψτ' τα ότι χρώμα θέλεις, χώσε τα όλα μαζί μέσα σε μια κλέμμα, βάλε και κανά δυό κομματάκια γωνιόκρανο γύρω-γύρω από τον θερμοστάτη, σοβάτισέ τον καλά και είμαστε έτοιμοι.

ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ?

Αφού ξέρεις από υδραυλικά και ο υδραυλικαράς σου σε έπεισε για την θεσπέσια κατασκευή χωρίς συλλέκτη, ξέρεις και από ηλεκτρολογικά και ο ηλεκτρολόγος σου δεν ξέρει τι είναι το Common- Normaly open & normaly closed σε τρεις κλεμίτσες, άκου τουλάχιστον αυτήν τη συμβουλή μου.
    ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ - Η νοοτροπία του τα ξέρω όλα, είμαι ημιμαθής και άρα βολεύομαι με τεχνικούς-πρώην σερβιτόρους στην Νάξο, πέρασε ανεπιστρεπτί από την εποχή τουλάχιστον του Λάκη Τζορντανέλη.

Για την ακρίβεια και να το τελειώνω αυτό εδώ πέρα, γιατί πολύ ασχολήθηκα με την πάρτυ σου, τα χρώματα δεν λένε τίποτα απολύτως. Μπορεί ο μαλ@κας που τα συνέδεσε να έχει ουδέτερο το κιτρινοπράσινο ή για γείωση ένα κομμάτι μπλέ καλώδιο. Εάν σου πώ λοιπόν βάλε το μαύρο στην common και το μπλέ ή ότι άλλο έχει στην n.open, το λιγότερο που μπορεί να πάει στραβά είναι να γίνει μπαμ τσαφ βραχυκύκλωμα.
    Αλλά τι λέω τώρα, αφού έχεις δοκιμαστικό βρε παιδί μου...

και φυσικά προς άπαντες τους admin και mods, τέτοια τζιμάνια, ξερόλες (που τα δύο αυτά δεν με πολυπειράζουν) τα διαγράφουμε απ' ευθείας για να μη τα βλέπω την επόμενη, κάθομαι και γράφω και μου ανεβαίνει η πίεση στο κεφάλι.
    ΑΥτό που πειράζει είναι η ΑΓΕΝΕΙΑ.

Περικλής
    Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...

Δικαιώματα απάντησης