Τον καπετάνιο απο εδω και πέρα θα τον φωνάζω και Roimen.
Άνθρωπος της ροής.
www.udravlikos.gr
Θα κάνω μία πρόταση μέσα απο το φόρουμ...
Μέρες τώρα διαβάζω τα 2-3 θέματα που συζητάμε και μία από εδώ το φέρνουμε μία απο εκεί και πάλι καταλήγουμε στις ροές και στους κυκλοφορητές....
Έχω στο νού μου συνεχώς ερωτήματα απλά και καθημερινά στην μαστορική διάλεκτο αλλά για να δοθούν κατανοητές απαντήσεις έχω την αίσθηση πως μόνο αν σας έχω απέναντί μου με έναν πίνακα θα κατανοήσω το τι συμβαίνει.
Το συζητήσαμε και με τον καπετάνιο όπου προσπάθησε να μου δώσει απαντήσεις από το τηλέφωνο αλλά πάλι δεν είναι αυτή η λύση.
Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας διαθέσει μία αίθουσα ή έναν χώρο με έναν πίνακα νομίζω ότι όλοι θα βγαίναμε πιο μορφωμένοι από εκεί μέσα...
Θα έχω έτοιμη μία λίστα απο ερωτήματα και θα σας πυροβολήσω στα ερωτήματα τους μηχανολόγος και πρώτο πρώτο τον ΔάσκαλοΚαπετάνιο....
Θα ήθελα και τον φίλο τον Boz μέσα γιατί τα ερωτήματα ροές με κυκλοφορητές είναι αλληλένδετα...
Πολύ θα με ενδίεφερε να μάθω για παράδειγμα αν ο ηλεκτρονικός κυκλοφορητής επηρεάζει τις ροές αν είναι παντρεμένος με βαλβίδες εξισορρόπησης και θερμοστατικούς διακόπτες.
Επίσης θα ήθελα και τον φίλο μου τον Μίλτο αλλά και κάποιον με ένα λαπτοπ και με τα προγράμματα τις 4-14-24 Μ να μας βγάζει ροές και αντιστάσεις στα θέματα που θα συζητηθούν
www.udravlikos.gr
Τον καπετάνιο απο εδω και πέρα θα τον φωνάζω και Roimen.
Άνθρωπος της ροής.
www.udravlikos.gr
'Η, επί το Ελληνικότερον, Ροϊδης... έχει και κάτι λογοτεχνικό
Νίκος
Όταν λές χώρο τι εννοείς; Να μαζευόμαστε όλοι μαζί;
Με εκτίμηση. ( Πρόσεχε, άσχετος ).
Κώστας.
Ναι ρε σι Κώστα...
Εσύ θα γούσταρες κάτι τέτοιο είμαι 100% σίγουρος.
www.udravlikos.gr
Θέλουμε έναν χώρο πυστεύω για 10 έως 20 άτομα.
www.udravlikos.gr
Βρε-βρε σαν τα χιόνια! Ο Γρηγόρης! Να λοιπόν τι σου έφτιαξα για τον πίνακα:
Από τους κόκκινους! Παρατηρήστε τι γλυκούλι που είναι! Ούτε 2,5 κιλά δεν είναι!
Κάθε διαμέρισμα από ένα στην εισαγωγή!
Και μου πέφτει και μεγάλο!
Βγάζω ρε παιδιά 500 l/h παροχές με 800 μόνο χιλιοστά! Πού να πάω πιά! Θα αρχίσω να δουλεύω αυτά τα μικρούλικα των ηλιακών!
Με αυτό το καταπληκτικό μηχανάκι που το βλέπεις και όσο το στριμώχνεις εσύ τόσο κάθεται όμορφα και σου ανακόπτει τα μανομετρικά σου ώστε να μη σου σφυρίζουν τα σώματα στα άλλα σώματα που λειτουργούν.
2 βαλβίδες κόψανε; 3 κόψανε; Θα αρχίσει αυτόματα να κινείται στην κάτω-κάτω οριζόντια γραμμή! Μεγαλείο!
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
Όντως για 10, εκτός εάν έρχεται και ο dipoli, οπότε 20.quote:Originally posted by gregori
Θέλουμε έναν χώρο πυστεύω για 10 έως 20 άτομα.
www.udravlikos.gr
Με εκτίμηση. ( Πρόσεχε, άσχετος ).
Κώστας.
ΧΑ-ΧΑ-Χα-Χα-Χα!!!!!quote:
Επίσης θα ήθελα και τον φίλο μου τον Μίλτο αλλά και κάποιον με ένα λαπτοπ και με τα προγράμματα τις 4-14-24 Μ να μας βγάζει ροές και αντιστάσεις στα θέματα που θα συζητηθούν
Το ανέκδοτο της βραδιάς! Γελάει ο Μίλτος για καμιά εβδομάδα με τα 4,24,34,ΜΜ!!
Πρόγραμμα που θα βγάζει ροές και αντιστάσεις και ρυθμιστικές και και και....????
Μωρέ αν δεν φέρω εγώ laptop να το δουλεύει ο Μίλτος περίμενε να πάρεις απάντηση στα μανομετρικά που ζητάς!
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
Ανέβασε μου το ίδιο αγαπητέ μου Καπετάνιο (ROIMEN)για την πολυκατοικία που συζητάγαμε με τα 10 διαμερίσματα αυτονομίες με ηλεκτροβάνες....χωρίς ηλιακά σε διάφορες φάσεις...
Να δεχτούμε ότι θέλουμε 700 λίτρα για κάθε διαμέρισμα...
Η εγκατάσταση είναι 2 σώματα ανα βρόγχο...
Ποια θα είναι τα σημεία λειτουργίας τον 10 αυτών διαμερισμάτων και πάρε και μία περίπτωση όπου το έχουμε μόνο ένα ανοιχτό αλλά έχει θερμοστατικές κεφαλές και τα μισά σώματα είναι κλειστά....
Και τι ζητάω.......
www.udravlikos.gr