Δεν πιστεύω αυτό που διαβάζω.[:0]quote:Originally posted by nyannaco
Μάστορα, όταν έγινε η επιλογή της μονάδας (από τον υδραυλικό), δεν ήξερα την τύφλα μου! Νίκος
Με εκτίμηση. ( Πρόσεχε, άσχετος ).
Κώστας.
Απαντώ:quote:Originally posted by dimis
Τι πρέπει να γίνει;
1)Μία λύση είναι να αλλάξουμε θέση στον κυκλοφορητή και να τον τοποθετήσουμε στην επιστροφή. Πρέπει δηλαδή να επέμβουμε στην κατασκευή της ατομικής μονάδας.
2)Να επιλέξουμε τους 20 βαθμούς στον υδροστάτη του κυκλοφορητή Αυτό δεν είναι και πολύ σωστό γιατί ο κυκλοφορητής ναι μεν θα αρχίσει να λειτουργεί στους πχ 50 βαθμούς θερμοκρασίας νερού αλλά θα σταματά στους 20.
3)Να τοποθετήσουμε τα αισθητήρια των θερμοστατών με κάποιο τρόπο πάνω στο σώμα του λέβητα (οι πεισσότεροι έχουν ένα ένα κομάτι σωλήνα 1/2 κολημένο πάνω στο σώμα και όχι μέσα στο νερό. Δηλαδή θα πρέπει να ζεσταθεί το σίδερο του λέβητα από το νερό, το σίδερο του λέβητα να ζεστάνει τον σωλήνα, μετά να ζεσταθεί το λάδι που έχω μέσα σ αυτό και μετά να αισθανθούν την πραγματική θερμοκρασία του νερού τα αισθητήρια)
4)Να μην ξανααγοράσουμε την συγκεκριμένη μάρκα του λέβητα ή αν πάμε να αγοράσουμε μια μονάδα να κάνουμε έλεγχο αν το κιάθιο (ο υποδοχέας των αισθητηρίων)είναι σε άμεση επαφή με το νερό.
Το 4!!
Επειδή όμως δεν είμαι Γερμανός (ο άτυχος) και επομένως δεν εγκαταλείπω με μία φράση και μόνο το θέμα ας το πολεμήσουμε διά της μεθόδου του κλεφτοπολέμου:
1. Είμαστε κρύοι. Βάζουμε μπρος για 5 λεπτά και αμέσω κλείνουμε. Παρατηρούμε ποια είναι τα σημεία που θερμαίνονται περισσότερο και από μέσα τους ταυτόχρονα κυκλοφορεί νερό. Εκεί θα κολήσουμε θερμοστατάκι επαφής 40° (μεγαλύτερο από μπαταρία Λιθίου υπάρχουν αρκετά στην αγορά), για το πώς κάποιο τρόπο θα βρεις μάστορα!
2. Από τη στιγμή που ξεκινήσει σωστά ο κυκλοφορητής τότε τα πολλά προβλήματα πέφτουν ως διά μαγείας σαν τραπουλόχαρτα.
3. Στη συνέχεια βρίσκουμε το σωστό σημείο ώστε να παίρνει αίσθηση ο θερμοστάτης του καυστήρα και μαζί του βάζουμε και τον ασφαλείας. Τη στιγμή που η θερμοκρασία ανεβαίνει στους 100° ανοίγει μία (όχι Η/Β αλλά ηλεκτροβαλβίδα νερού) και παροχετεύει νερό σε ένα κρύο σώμα στην αποθήκη. Και αν του αρέσει. Αν δεν του αρέσει του λες να το βγάλει και να βάλει ένα λέβητα της προκοπής!
Υ.Σ.
Μάστορα σε έμαθα τώρα! Έμαθα τις ιδιοτροπίες σου. Αν με βάζεις ανάμεσα σε δύο HR σημαίνει ότι υπερψηφίζεις αυτό που διαβάζεις με σιωπηρό τρόπο!
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
Δεν πιστεύω αυτό που διαβάζω.[:0]quote:Originally posted by nyannaco
Μάστορα, όταν έγινε η επιλογή της μονάδας (από τον υδραυλικό), δεν ήξερα την τύφλα μου! Νίκος
Με εκτίμηση. ( Πρόσεχε, άσχετος ).
Κώστας.
Μπα δεν με έμαθες ακόμη Καπετάνιε
Ναι αυτό που λες με το ανάμεσα σε δύο ΗR είναι σωστό. Έστω έμαθες κάτι για μένα
1. Είμαστε κρύοι. Βάζουμε μπρος για 5 λεπτά και αμέσω κλείνουμε. Παρατηρούμε ποια είναι τα σημεία που θερμαίνονται περισσότερο και από μέσα τους ταυτόχρονα κυκλοφορεί νερό. Εκεί θα κολήσουμε θερμοστατάκι επαφής 40° (μεγαλύτερο από μπαταρία Λιθίου υπάρχουν αρκετά στην αγορά), για το πώς κάποιο τρόπο θα βρεις μάστορα!
2. Από τη στιγμή που ξεκινήσει σωστά ο κυκλοφορητής τότε τα πολλά προβλήματα πέφτουν ως διά μαγείας σαν τραπουλόχαρτα.
3. Στη συνέχεια βρίσκουμε το σωστό σημείο ώστε να παίρνει αίσθηση ο θερμοστάτης του καυστήρα και μαζί του βάζουμε και τον ασφαλείας. Τη στιγμή που η θερμοκρασία ανεβαίνει στους 100° ανοίγει μία (όχι Η/Β αλλά ηλεκτροβαλβίδα νερού) και παροχετεύει νερό σε ένα κρύο σώμα στην αποθήκη. Και αν του αρέσει. Αν δεν του αρέσει του λες να το βγάλει και να βάλει ένα λέβητα της προκοπής!
http://levitostasia.net
Και ...την αναφυλαξία-φιλοσοφία που την πας!quote:Originally posted by dimis
Έστω έμαθες κάτι για μένα![]()
Δύο τα κρατούμενα
Κι άλλα! Κι άλλα......
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
διμι το έλαβες το τεστ στην σελίδα σου? σου απάντησα
The sound of silence!
Μάστορα! Πολύ σιωπηρός σήμερα αλλά εκφραστικότατος!
Έχω για σένα αυτό εδώ. Ιστορικό ντοκουμέντο! Διάβασε και το παρακάτω!
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
Ε μα δεν ήταν σωστές οι απορίες του CONSTANTINOS?quote:Originally posted by Pirate
The sound of silence!
Μάστορα! Πολύ σιωπηρός σήμερα αλλά εκφραστικότατος!
Έχω για σένα αυτό εδώ. Ιστορικό ντοκουμέντο! Διάβασε και το παρακάτω!
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
Πεσμένος είμαι Καπετάνιε. Πρέπει να ξανακολήσω παιδικές ασθένειες
http://levitostasia.net
Φαντάζομαι ότι θέλει πρώτα να του δώσει πνοή και μετά να το βάλει εκεί που του αξίζει σαν θέμα.
Μη τα σβήνεις όλα ρε μάστορα! Άφησε και για μας τους ανθρώπους κατι τις
Πώς το λέει το άσμα: Θ' ανάβω με τσιγάρα, θα σβήνω με πιοτά, τώρα που μπήκα στη λαχτάρα, στάχτη να γίνουν όλα αυτά!
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
Είσαι μακριά και πώς να γίνει!quote:Originally posted by dimis
Πεσμένος είμαι Καπετάνιε. Πρέπει να ξανακολήσω παιδικές ασθένειες![]()
Άκου η ζωή είναι σαν την τραχύτητα του σωλήνα! Βουνά κοιλάδες!
Το θέμα είναι τι είδους υλικό είσαι! Εντάξει να μην είσαι πλαστικός (τραχύτητα 0). Ούτε και χαλκός (τραχύτητα 1,5)
Αλλά να μην είσαι και μαντέμι! Εγώ είμαι Steel!! Το ίδιο να είσαι και συ
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου